Άση Μπήλιου: Φεύγοvτας ο Μάρτης ΦEPNEI Εκπλήξεις! Kαρμικές Συvαντήσεις & Nέοι Έρwτες «ΦΩTIA» Για 5 Ζώδια

0
52667
*
*

Άση Μπήλιου: Φεύγοvτας ο Μάρτης ΦEPNEI Εκπλήξεις! Kαρμικές Συvαντήσεις & Nέοι Έρwτες «ΦΩTIA» Για 5 Ζώδια

Δείτε τι λέει για το ζώδιο σας- Για ποια ζώδια χτυπάει τελικά το καμπανάκι;

Ακολουθούν αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της γνωστής μας αστρολόγου, έρχονται νέοι καρμικοί έρωτες για κάποια ζώδια…

Φιλόδοξες αποφάσεις και νέα ξεκινήματα για κάποια ζώδια!

 

Σιγά σιγά η Σελήνη γεμίζει σχηματίζοντας το πρώτο της τέταρτο στον Καρκίνο (την άλλη εβδομάδα θα έχουμε Πανσέληνο), δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα, στα θέματα των προσωπικών και οικογενειακών μας σχέσεων αλλά και στις εξελίξεις στα θέματα της καριέρας.

Όμως δίνει και μια τάση βιασύνης και παρόρμησης με τη σύνοδο της με τον Άρη στον Καρκίνο. Έτσι καλά θα κάνουμε αντί να βιαζόμαστε και να αγχωνόμαστε να πάρουμε τον χρόνο μας και να εστιάσουμε καλύτερα στα μικρά που κάνουν πάντα τη διαφορά.

*

Την εβδομάδα αυτή δεν έχουμε πλανητικές μετακινήσεις στον ζωδιακό, παρά μόνο κάποιες δυνατές όψεις που προέρχονται από τις ευθυγραμμίσεις του Ερμή με τον Δία και της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

 

Η σύνοδος Ερμή-Δία στον Κριό είναι βοηθητική και τυχερή όψη για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, τόσο σε θέματα πνευματικής εργασίας, δοσοληψιών, σπουδών, συμφωνιών, όσο και σε θέματα νομικής φύσης, ταξιδιών και προτάσεων.

Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 μας βοηθά να έχουμε αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζουμε όποιο εμπόδιο παρουσιάζεται στη δράση μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Κάποιες από τις λέξεις κλειδιά αυτής της όψης είναι: οργάνωση, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή. Η αλλαγή βέβαια είναι το μόνο σταθερό πράγμα στη ζωή μας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο την Παρασκευή 31/03 έρχεται να μας το υπενθυμίσει.

H τάση της εβδομάδας απο 26/3 ως 2/4/2023

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τόσο τη σημερινή όσο και την αυριανή μέρα που ο Ερμής θα συναντήσει τον Δία σε σύνοδο στο ζώδιο σας για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Η Σελήνη από τους Διδύμους, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία, μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις, κάποιες συσκέψεις και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση!

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική. Το βράδυ πιθανώς να έχετε κάποιες διαφωνίες με ένα συνεργάτη ή κάποιο εμπόδιο στο να ακολουθήσετε το πρόγραμμα σας.

*

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία δίνοντας έμφαση στη συλλογική δουλειά και θα αισθανθείτε τη στήριξη από τους συνεργάτες σας. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα ειδικά προς το απόγευμα που σχηματίζεται το ημιτετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο. Πιθανώς αυτό να προέρχεται από τον επαγγελματικό χώρο αλλά θα είναι παροδικό!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Δία και τον Ερμή επηρεάζουν μέχρι το απόγευμα θετικά για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά, να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις ή πλάνα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή γενικότερα με την κατεύθυνση της ζωής σας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους σήμερα μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας έτσι μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι.

ΛΕΩΝ

Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για τις επαφές σας με συνεργάτες και φίλους, για να προωθήσετε τα σχέδια σας και για να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας κυρίως μέχρι το απόγευμα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Βέβαια η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν μέχρι το απόγευμα που ευνοήστε περισσότερο και να μην τα αφήσετε για το βράδυ.

*

ΖΥΓΟΣ

Ίσως είναι η πιο άνετη ημέρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας για σας, αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να βρείτε λύσεις σε θέματα δουλειάς και να έχετε την υποστήριξη των συνεργατών και των φίλων σας. Οι όψεις Σελήνης –Ερμή- Δία προσφέρονται για επιτυχία σε σπουδές, υπογραφές, επαφές, συμφωνίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. και γενικά μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για το τέλος της εβδομάδας που οι αιχμηρές όψεις που σχηματίζονται το γουηκέντ θα κάνουν πιο δύσκολη την καθημερινότητα σας. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν την βοήθεια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές οι επαφές και σε θέματα προσωπικών σχέσεων αλλά και με τα παιδιά. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία τις βραδινές ώρες όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο σήμερα να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχατε τη διατροφή, τον ύπνο είναι μια καλή μέρα για να βάλετε στόχους υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών, να κάνετε επιτυχημένες δοσοληψίες και να είστε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη αν έχετε κάποια αγοραπωλησία να κάνετε η μέρα προσφέρεται για να την ολοκληρώσετε κυρίως μέχρι το απόγευμα!

*

ΙΧΘΥΕΣ

Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι θετικότερες από αυτό που περιμένατε. Σημαντική μέρα και για τις οικονομικές σας υποθέσεις, τις δοσοληψίες. Τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Δία προσφέρονται για να κάνετε διαπραγματεύσεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ μπορεί να νιώθετε κάπως πιο πιεσμένοι ή να έχετε μια τάση αρνητικών σκέψεων…

*