Aισθηματικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠ0YN» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

0
18992
*
*

Aισθηματικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιά Πάθη «ΧΤΥΠ0YN» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει ξαφνικές συναντήσεις και απρόσμενες καταστάσεις, που θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Tο επόμενο διάστημα η επικοινωνία θα είναι στα καλύτερά της. Δεν αποκλείεται κάποιες

λύσεις για παλιά ζητήματα να έρθουν σαν «μάννα εξ ουρανού» προσφέροντας ανακούφιση.

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός θα βρεθούν στη 16η μοίρα του Ταύρου και υπόσχονται εκπλήξεις και συγκινήσεις μέσα στην ημέρα! Αυτές θα αφορούν κατά κύριο λόγο αισθηματικές υποθέσεις.

*

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 30/03/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης.

Εσείς οι ελεύθεροι, η ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση, αυθόρμητες πράξεις θα γίνουν από πλευράς σας, δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία. Για εσάς που ήδη έχετε συγκεκριμένο πρόσωπο στην καρδιά σας, σε συνάντηση σας θα υπάρξει έντονη συναισθηματική ένωση, θα ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σας και στις προτιμήσεις σας.

Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομο που δεν αποκλείεται η χημεία και η οικειότητα που θα αισθανθείτε να σας οδηγήσει τελικά σε έναρξη σταθερού δεσμού. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι καθαρά στο χέρι σας η μεταξύ σας πορεία και εξέλιξη. 

*

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική καταστάλαξη, έρχονται  αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί. Ενδέχεται να αλλάξετε απόψεις, ίσως να αποποιηθείτε τον εργένικο τρόπο ζωής, τώρα θα εφαρμόσετε διαφορετική τακτική συμπεριφοράς και δράσης.

Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και κατά πόσο οι πράξεις σας εκπροσωπούν τις επιθυμίες σας. Ευχάριστη συνάντηση θα σας οδηγήσει σε έναρξη σταθερής σχέσης, η πορεία σας δε θα σας απογοητεύσει!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ο θερμός και ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα συνομιλήσετε θα λύσει κόμπους και εμπόδια, θα περάσετε σε στάδιο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη. Σήμερα θα φανερωθούν δυνατά αισθήματα αγάπης, τερματίζουν αμφιβολίες και ανασφάλειες. 

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα, σήμερα θα επανεξετάσετε τη στάση σας, δεν αποκλείεται να αλλάξετε απόψεις, θέσεις και επιθυμίες.

Σοβαρότητα και κατανόηση θα δείξετε στο ταίρι σας, ίσως να ανοιχτούν από την πλευρά σας συζητήσεις γύρω από θέματα δέσμευσης. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για καινούργια αρχή, αν διατηρείτε χαλαρή σχέση τώρα θα προχωρήσετε σε στάδιο αρκετά πιο σοβαρό, στόχος σας θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα!

*

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις προσωπικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματικό βάθος. Κατόπιν συζήτησης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας.

Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρώην ταίρι σας θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης, έρχεται σμίξη μακροχρόνιας πορείας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας τα φέρουν όλα βολικά με αποτέλεσμα να βρει ηρεμία και γαλήνη η καρδιά σας. Έρχονται εξομολογήσεις και βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα φέρουν δυνατούς δεσμούς ένωσης δημιουργώντας προοπτική δεσμεύσεων.

Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε συνάντηση με πρόσωπο, που τελικά τα θερμά σας λόγια θα καταφέρουν να ενώσουν τους δρόμους σας. Κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, καταφθάνει ξεκίνημα δεσμού με μακροχρόνια πορεία αγάπης! 

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, συναισθηματικό άνοιγμα θα υπάρξει στην καρδιά σας από μια παλιά υπόθεση αγάπης που τη θεωρούσατε κλειστή.

Θα σας πλησιάσει πρώην ταίρι με καινούργιες διαθέσεις και τελείως διαφορετικά δεδομένα. Σε προσωπική συνάντηση ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, αυτή την φορά το τέλος δεν θα είναι απογοητευτικό. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, έρχονται εξελίξεις αισιόδοξες και ενθαρρυντικές. 

Τοξότης

*

Φίλοι μου Τοξότες, η μέρα θα σας ωθήσει στο να κάνετε μια ουσιαστική βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο, αυτά που θα συνειδητοποιήσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ήρεμη και ισορροπημένη στάση.

Από σήμερα ενισχύεται η αισιοδοξία σας, τώρα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Για τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική σοβαρής γνωριμίας με πρόσωπο που θα έχει κατασταλαγμένες βλέψεις και επιθυμίες!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε βαθιές εξομολογήσεις. Σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας θα έχει θερμή κατάληξη δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε επίσημες δεσμεύσεις.

Σήμερα τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα για μια καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές κινήσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μια αεράτη και εντυπωσιακή παρουσία θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, θα υπάρξουν ευχάριστα συμβάντα που θα ενισχύσουν την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Η μέρα θα κρύβει απρόοπτες εκπλήξεις και έντονες συναντήσεις, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σας εντυπωσιάσει, στόχο θα έχει να επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά, γι αυτό θα ανταμειφθείτε αναλόγως. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη,

η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα, ανοίγεται ευκαιρία σταθερής σχέσης  μελλοντικής εξέλιξης…..

*
*