Mία Koμμώτρια «ΠPOΔΩΣE» Tην Εγκυμοσύvη Της Ελένης Μεvεγάκη! Η Eικόvα Nτοκoυμέvτο (Ρics)

0
43027
*
*

Mία Koμμώτρια «ΠPOΔΩΣE» Tην Εγκυμοσύvη Της Ελένης Μεvεγάκη! Η Eικόvα Nτοκoυμέvτο (Ρics)

Πώς έγινε ακριβώς η αποκάλυψη.

Ο φωτογράφος, που ξημεροβραδιαζόταν, για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια…

Πώς έγινε ακριβώς η αποκάλυψη.

Οι υποψίες ξεκίνησαν από τις επισκέψεις σε γυναικολόγο.

Ο φωτογράφος, που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ, για πρώτη φορά μιλά στο Youweekly.gr και αποκαλύπτει.

Ο λόγος για τον Άγγελο Λίγκα, τον φωτογράφο που ξημεροβραδιαζόταν για μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη είτε σε κρύο είτε σε ζέστη, είτε πρωί είτε βράδυ.

Για πρώτη φορά μιλά και αποκαλύπτει το περιστατικό με την κομμώτρια

*

που στο παρελθόν –πρόδωσε την εγκυμοσύνη της- με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη περιμένει το τέταρτο παιδί της στα 45 και πρώτο στον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Οι υποψίες βέβαια είχαν ξεκινήσει από τις επισκέψεις σε γυναικολόγο στην Κηφισιά και φυσικά η αποκάλυψη ήρθε με τις πρώτες φωτογραφίες της με ξεκούμπωτο το πάνω κουμπί στο παντελόνι της.

«Απέναντι ήταν ένα κομμωτήριο, απ’ όπου βγήκε μία κυρία να καπνίσει και μου λέει

αν φωτογραφίσετε την κυρία Μενεγάκη μπροστά στο μαγαζί μου, θα σας πω πού ήταν.

Γελάσαμε, της είπα πως έτσι θα γίνει και μου αποκάλυψε ότι επισκέπτεται τον γυναικολόγο της, τον Γιώργο Σταματίου» λέει ο Άγγελος Λίγκας και συνεχίζει:

«Όταν πήγα σπίτι κοιτούσα τις φωτογραφίες και είδα πως είχε ξεκούμπωτο το παντελόνι της, που σκέφτηκα ότι θα την πίεζε και φορούσε ένα φυλαχτό, που σκέφτηκα ότι θα της είχε δώσει ο πνευματικός της, ο γέροντας Ευδόκιμος. Τελικά αποδείχτηκε πως είναι έγκυος»

*

Η φωτό που πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη:

*