Ζώδια Σήμεpα! Τι Λέvε Τα Ζώδια Για Σήμερα Tετάρτη 24/4/2024

0
5757
*
*

Ζώδια Σήμεpα! Τι Λέvε Τα Ζώδια Για Σήμερα Tετάρτη 24/4/2024

Να δίνετε σφικτές αγκαλιές, απ’ αυτές που κόβουν την ανάσα…Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η ημέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Πως σε επηρεάζoυν σήμερα οι νέες πλανητικές όψεις και πως αυτό θα επιδράσει στην καθημερινότητα σου;

Η Σελήνη από τον Σκορπιό, σχηματίζει αντίθεση με τον Ήλιο (Πανσέληνο).

Η ημέρα θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων σου.

Από την άλλη θα σε κάνει να υπερβάλεις σε κάποια πράγματα με τους γύρω σου και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο θετικό στα σχέδια σου. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις τους γύρω σου και όχι να τους απομακρύνεις από κοντά σου.

*

Τι Λέvε Τα Ζώδια Για Σήμερα Tετάρτη 24/4/2024

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε φιλικά σου άτομα έχεις ανάγκη σήμερα να βρεθείς μαζί τους και να μιλήσετε, αλλά θα μεγαλώσει και η επιθυμία σου να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, άτομα που έχει καιρό να τα δεις. Ίσως να νιώσεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μακριά από όλους, η συμπεριφορά σου θα περάσει από κριτική. Μπορείς όμως εσύ να βρεις τον τρόπο να τα αποφύγεις όλα αυτά.

Αν είσαι δεσμευμένος/η: Πρώτον, θα υποστείς τη γκρίνια του/της συντρόφου σου, αν δεν τον/την συμπεριλάβεις στα σχέδιά σου. Δεύτερον, με τονισμένες τις αρχηγικές σου τάσεις, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις στο περιβάλλον σου, αν οι απόψεις σου δεν γίνονται αποδεκτές καλά και σώνει απ’ όλους! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η θα πρέπει να προσέξεις τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα, καθώς μπορεί να είσαι κάπως υπερβολικός στον τρόπο με τον οποίο φλερτάρεις ή να ανοιχτείς σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου! 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα τα επαγγελματικά σου θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, η επιθυμία σου να αναγνωριστούν οι κόποι σου θα κτυπήσει κόκκινο. Η ημέρα θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγμάτωση των στόχων σου. Από την άλλη θα σε κάνει να υπερβάλεις σε κάποια πράγματα με τους γύρω σου και αυτό ίσως να μην είναι και τόσο θετικό στα σχέδια σου. Θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις τους γύρω σου και όχι να τους απομακρύνεις από κοντά σου. Μην παρασυρθείς από εξωτερικούς παράγοντες και ασχολήσου μόνο με τα θέματα που σε απασχολούν.

Αγαπημένε Ταύρε, θα σε απασχολήσουν κυρίως τα επαγγελματικά σου και ενδεχομένως να μην έχεις χρόνο για το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος/η! Αυτό θα ξεσηκώσει τις αντιδράσεις του, για να μην έχεις λοιπόν γκρίνιες καλό θα είναι να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό και να φροντίσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν πάλι δεν τα καταφέρεις, μην καταφύγεις σε ψέματα, προκειμένου να δικαιολογήσεις την απουσία σου, γιατί μάλλον θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα! Εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καλό θα είναι να προσέξεις τις νέες γνωριμίες και να μη βιαστείς να εμπιστευτείς όποιο πρόσωπο σε πλησιάζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

*

Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να σκέφτεσαι μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα σου η κούραση των προηγούμενων ημερών θα είναι έκδηλη και νιώθεις την ανάγκη για πνευματική και σωματική ξεκούραση. Από την άλλη ίσως να δημιουργήσει ένα μικρό εμπόδιο σε αυτά τα σχέδια σου σήμερα γιατί θα βγάλει στη φόρα δουλειές και υποθέσεις σου που παραμένουν ακόμα άλυτες και θα πρέπει να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους. Πρόσεξε καλά τις κινήσεις σου σήμερα, να μην είναι επιπόλαιες, βάλε την λογική σου σε λειτουργία για να μην κάνεις λάθη.

Σήμερα, αγαπημένε μου Δίδυμε, καλό θα είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις, γιατί μόνο καλό δε σου κάνουν! Αυτό ισχύει τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα χαρακτηρίζεσαι από μια αδιαλλαξία και θα προσπαθείς με κάθε τρόπο να επιβάλεις τις απόψεις σου, γεγονός που μπορεί να φέρει εντάσεις στη σχέση σου, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις το ταίρι σου και να βγείτε μια βόλτα, να ξεσκάσετε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, σήμερα φρόντισε να είσαι επιφυλακτικός απέναντι στις νέες γνωριμίες και στα φλερτ που θα προκύψουν. Το τονισμένο σου εγώ μπορεί να πέσει θύμα της… κολακείας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα την προσοχή σου θα αποσπάσει ένα γεγονός από το παρελθόν σου, μια κατάσταση που έχει συμβεί και σε κατατρέχει ακόμα, ένα συμβάν που σε στιγμάτισε, θα βγάλει στη φόρα τα συναισθηματικά σου πάθη. Από την άλλη, θα μεγαλώσει την ανάγκη σου να υπερβάλεις σε ότι και αν κάνεις σήμερα και σίγουρα θα ξεφύγεις από τα λογικά πλαίσια. Καλό θα είναι να μην βγεις σήμερα γιατί αν το κάνεις δεν θα μπορέσεις να ελέγξεις τον εαυτό σου και σίγουρα αυτό θα σε φτάσει στα όρια σου.

Ευαίσθητε Καρκίνε μου, το συναίσθημά σου ενισχύεται, ενώ μπορεί να νοιώσεις ευάλωτος, γεγονός που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απομάκρυνση από το ταίρι σου. Άλλωστε, η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι μάλλον ηλεκτρισμένη, καθώς στο μυαλό σου θα μεγεθύνεις κάθε ζήτημα που προκύπτει, ενώ και η ευθιξία σου θα είναι έντονη. Αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός από την πλευρά σου όμως, μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σου στα όρια, γι’ αυτό καλύτερα να συγκρατηθείς και να αφήσεις τις σοβαρές συζητήσεις για αύριο. Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση, σήμερα καλό θα είναι να προσέχεις με τις νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και μη βιάζεσαι να επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί μπορεί να απογοητευτείς…

ΛΕΩΝ

Αυτό που θα σε απασχολήσει πιο πολύ σήμερα, θα είναι η δημόσια εικόνα σου, οι σκέψεις που θα κάνουν οι άλλοι για εσένα, η γνώμη τους η προσωπική τους άποψη. Η ημέρα θα σε κάνει αρκετά αδύναμο, δεν θα μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που θέλεις. Από την άλλη θα μεγαλώσει και θα ενισχύσει την ψυχολογική σου διάθεση αλλά δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τις εντάσεις. Η τάση σου να τα βλέπεις όλα τέλεια σήμερα, ίσως να σε οδηγήσει σε καταστάσεις που δεν θα μπορείς να ελέγξεις.

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα οι… συναισθηματικές υπερβολές θα είναι σε πρώτο πλάνο. Αν λοιπόν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Λεόντων, καλό θα είναι να μη βιαστείς να εμπιστευτείς κάποιο πρόσωπο που σε πλησιάζει και σου τάζει… λαγούς με πετραχήλια. Μια μικρή δόση… καχυποψίας, που θα σου προσφέρει η σημερινή μέρα, θα αποδειχτεί σωτήρια, καθώς συνδυασμένη με την εξυπνάδα σου, μπορεί να σου αποκαλύψει τα κρυφά σχέδια και τις προθέσεις των άλλων. Όμως, το ίδιο ισχύει και για σένα που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Χωρίς να φτάσεις στα άκρα, φρόντισε να φιλτράρεις αυτά που σου λέει το ταίρι σου, αλλά κι εσύ από την μεριά σου μην προσπαθήσεις να το εξαπατήσεις, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος/η! 

*

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα κάνουν δυναμικά την εμφάνιση τους υποχρεώσεις και δουλειές που ακόμα έχεις και δεν τις έχεις λύσει, θα πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά τα θέματα σου μην τα αγνοήσεις. Η ημέρα θα σε κουράσει αρκετά και θα πρέπει να γεμίσεις τον οργανισμό σου με ενέργεια και αντοχή. Η σωματική και πνευματική σου κούραση, θα σε κάνουν να μην μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, για αυτό ασχολήσου με μια ενέργεια που θα απορροφήσει την ένταση σου, τα νεύρα σου.

Σήμερα, αγαπημένε Παρθένε, θα πρέπει να προσέξεις τα παιχνίδια εξουσίας, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Μπορεί να θελήσεις να επιβληθείς στο ταίρι σου, με συνέπεια να γίνεις πιεστικός/ή, ή οι απαιτήσεις σου από εκείνο να είναι υπερβολικές, γεγονός που πολύ εύκολα θα δυναμιτίσει το κλίμα μεταξύ σας και θα φέρει εντάσεις κι αντιπαραθέσεις. Μην ξεχνάς πως η σημερινή μέρα, μπορεί να φέρει υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει χάσμα ανάμεσα σ’ εσένα και τον/την σύντροφό σου. Αντίστοιχα, εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να προσέχεις με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις σήμερα. Δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις όπως εσύ, γι’ αυτό μη βιαστείς να δείξεις εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα βρεις τον χρόνο και τον τρόπο να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, θα κάνεις αυτά που ευχαριστούν εσένα, θα συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, θα έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου. Επίσης θα πρέπει να προσέξεις τις εξόδους σου γιατί ίσως να το παρακάνεις πιο πολύ από το κανονικό. Ενδέχεται να αφήσεις την σχέση σου σε αναμονή και απόσταση από εσένα σήμερα, για να αποφύγεις γκρίνιες και παράπονα, βρες τον χρόνο να ασχοληθείς και με την αγάπη σου.

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα η κοινωνικότητά σου, η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σου χτυπούν κόκκινο! Φυσικά, αυτό θα φέρει φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε στους αδέσμευτους του ζωδίου! Όμως και στις δυο περιπτώσεις πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες! Αν έχεις σχέση, δείξε αυτοσυγκράτηση, μην υποκύψεις στους πειρασμούς και μη διακινδυνέψεις το δεσμό σου για χάρη μιας περαστικής περιπέτειας… Αν πάλι είσαι μόνος/η, απόλαυσε τις ευχάριστες κι ενδεχομένως αισθησιακές στιγμές που θα σου προσφέρει η αποψινή βραδιά, αλλά μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον, γιατί δεν είναι σίγουρο πως αύριο θα θέλεις να τις τηρήσεις… Και αντίστοιχα, μη βασιστείς στις υποσχέσεις που θα σου δώσουν οι άλλοι! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να υπερβάλεις σε ότι λες, σε ότι και αν κάνεις, στην συμπεριφορά σου γενικότερα. Ίσως αυτή σου η στάση να οδηγήσει σε ασυμφωνία σκέψεων και απόψεων με τους άλλους, θα πρέπει να βρεις τον τρόπο να το ισοσταθμίσεις αυτό. Επίσης απέφυγε να πάρεις τελικές επαγγελματικές αποφάσεις. Δεν θα σε ευνοεί τόση η ημέρα σε αυτά τα θέματα.

Σήμερα θα νοιώσεις την ευαισθησία και το συναίσθημά σου να… ξεχειλίζουν, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Αν έχεις σχέση, θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, θα του δείξεις την αγάπη σου και θα περάσεις μαζί του μια τρυφερή, ρομαντική, αλλά και παθιασμένη βραδιά. Βεβαίως, μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου με κάπως υπερβολικό τρόπο, ενώ θα βγουν στο προσκήνιο κάποια παλιά απωθημένα που έχεις, αλλά καλύτερα να ελέγξεις τις αρνητικές σκέψεις, για να μη χαλάσεις την ατμόσφαιρα! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, να ξέρεις πως το πλανητικό σκηνικό ενδέχεται να σε παραπλανήσει ή να σε οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις προσώπων! Μη βιαστείς λοιπόν να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία. Άσε το χρόνο να αποδείξει αν αξίζει ή όχι. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

*

Σήμερα θα σε αναστατώσει με την καλή έννοια ένα μήνυμα που θα σου στείλει άτομο αγαπημένο σου, είτε βρίσκεται μέσα στην οικογένεια σου η στο φιλικό σου περιβάλλον η ακόμα και πρόσωπο που έχει καιρό να το δεις, θα πας κοντά του και θα ανοίξεις την καρδιά σου. Από την άλλη ίσως σε οδηγήσει σε αποκαλύψεις που θα τις μετανιώσεις μετά. Θα αφορούν προσωπικά σου δεδομένα, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου. Η ημέρα ευνοεί περιττά έξοδα σήμερα για αυτό αν αποφασίσεις να βγεις πρόσεξε το πορτοφόλι σου.

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα σε διακρίνει η κοινωνικότητα και η διάθεση για επικοινωνία. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου τη συντροφιά κοινών φίλων ή και συγγενών, που θα βγάλουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα δώσουν νέα ερεθίσματα και τροφή για συζητήσεις με το ταίρι σου, όταν θα μείνετε μόνοι! Τη συντροφιά φίλων θα απολαύσεις κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου και δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου κύκλο να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα σε αναστατώσει με την καλή έννοια ένα μήνυμα που θα σου στείλει άτομο αγαπημένο σου, είτε βρίσκεται μέσα στην οικογένεια σου η στο φιλικό σου περιβάλλον η ακόμα και πρόσωπο που έχει καιρό να το δεις, θα πας κοντά του και θα ανοίξεις την καρδιά σου. Από την άλλη ίσως σε οδηγήσει σε αποκαλύψεις που θα τις μετανιώσεις μετά. Θα αφορούν προσωπικά σου δεδομένα, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου. Η ημέρα ευνοεί περιττά έξοδα σήμερα για αυτό αν αποφασίσεις να βγεις πρόσεξε το πορτοφόλι σου.

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα θα σε διακρίνει η κοινωνικότητα και η διάθεση για επικοινωνία. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου τη συντροφιά κοινών φίλων ή και συγγενών, που θα βγάλουν τη σχέση σου από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα δώσουν νέα ερεθίσματα και τροφή για συζητήσεις με το ταίρι σου, όταν θα μείνετε μόνοι! Τη συντροφιά φίλων θα απολαύσεις κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου και δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό σου κύκλο να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα γίνει αιτία να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου, συνεργάτες, σχέση και φιλικά σου πρόσωπα, θα στηριχτούν πάνω σου σήμερα, θα σε ακολουθήσουν, ότι και αν λες, ότι και αν κάνεις. Από την άλλη, θα προκαλέσει κάποιες ταραχές στις επαφές σου με τους άλλους αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα χάσμα απόψεων ανάμεσα σας. Η επιθυμία σου να τα προλάβεις όλα και να πετύχεις μέσα στη δουλειά σου, σου προκαλεί άγχος και αναστάτωση. Καλό θα είναι να μην ξεσπάσεις πάνω στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να τα αφήσεις να σε βοηθήσουν. Το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Θέλεις καλά και σώνει να περάσει το δικό σου και να επιβάλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν σου και τα δικά του “θέλω”. Αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι, θα προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά του κι αν συνδυαστεί με την κυκλοθυμική σου διάθεση, το κλίμα μπορεί να γίνει εκρηκτικό, αν δεν προσέξεις! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορεί βλέπεις μόνο αυτό που θες να δεις κι όχι την πραγματικότητα, γεγονός που μπορεί να φέρει κοντά σου το λάθος πρόσωπο! 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα το μυαλό σου θα βρίσκεται σε γεγονότα και καταστάσεις που έχεις περάσει, αυτό θα σε κάνει να γεμίσεις με ανασφάλεια και αμφιβολίες, θα έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σου. Η ημέρα θα βγάλει στην φόρα τους εσωτερικούς σου φόβους και τις αδυναμίες σου. Θα προτιμήσεις να κάνεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, σίγουρα δεν θα τα εγκρίνουν άτομα του περιβάλλοντος σου και θα υπάρξει μια μικρή σύγκρουση ανάμεσα σας. Θα περάσει σύντομα όμως.

Ίσως να νοιώσεις την επιθυμία να πάρεις το πάνω χέρι στη σχέση σου, γεγονός που δεν θα σου βγει σε καλό, αν δεν λάβεις υπόψιν σου και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου, καθώς και η καχυποψία σου θα είναι τονισμένη και δεν θα δεις με καλό μάτι τις αντιδράσεις του απέναντι σε μια δική σου “ηγετική” στάση. Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η απόψε καλό θα είναι να αποφύγεις τις… συναισθηματικές υπερβολές και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα στις νέες γνωριμίες που κάνεις, γιατί ίσως να πεις πράγματα που δεν πρέπει…

*
*