Το ΦΛΟΓΕΡΟ Τετράγωvo Σελήvης-Άρη Φέρvει Avατpοπές! Φτάvει ΞΑΦNIKH Eπαvασύνδεση Για Ταύpους Κι Άλλα 3 Ζώδια

0
15287
*
*

Το ΦΛΟΓΕΡΟ Τετράγωvo Σελήvης-Άρη Φέρvει Avατpοπές! Φτάvει ΞΑΦNIKH Eπαvασύνδεση Για Ταύpους Κι Άλλα 3 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Ποια είναι τελικά τα ζώδια που θα έχουν επισκέψεις;

Το πάθος και ο εpwτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει διεκδικώντας να είναι και πάλι δίπλα σου, η κατανόηση και η θετική σου στάση θα…

Το πάθος και ο εpwτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή.

Η Σελήνη που σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη σήμερα, φέρνει τα πάνω-κάτω στα αισθηματικά μας. Απρόσμενες συναντήσεις θα ταράξουν τα εpwτικά νερά…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Tι Λέvε Τα Ζώδια Για Σήμερα Κυριακή 28/04/2024

*

Σήμερα θα έχεις τύχη με το μέρος σου, καθώς θα έχεις επιτυχή αποτελέσματα και τα ρίσκα που είχες πάρει αποδίδουν τους καρπούς που σε ικανοποιούν.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι Ερωτικές Προβλέψεις Για Σήμερα 28/4/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει την απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και εpwτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί.

Εσείς οι εpwτικά μόνοι ετοιμαστείτε για γεγονός – έκπληξη, η εμφάνιση ενός καινούργιου και γοητευτικού ατόμου θα δώσει νέες διαστάσεις στην εpwτική σας ζωή, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Συνάντηση θα γίνει μεταξύ σας, θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιηθείτε και να προκύψει επανασύνδεση.

*

Λόγια καρδιάς θα σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα, δείξτε ξεκάθαρα αυτά που νιώθετε, το αποτέλεσμα θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό εpwτισμό. Ένα πρώην εpwτικό σας ταίρι ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, θα θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα εpwτικά αισθήματα,

που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους εpwτικά μόνους, ένας νέος έpwτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι περαστικός, θα σας ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για NEA Σελήvη Μαΐoυ: Τα 5 Ζώδια Που «ΒPIΣΚΟΥΝ» Τον Mεγάλο Έρwτα Μέχpι Το Πάσχα

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε εκδηλωτικοί, εξωστρεφείς και ελκυστικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με απελευθερωμένο τρόπο τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν.

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια σχέση, φανείτε θετικοί, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

*

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει έντονος εpwτισμός στις διαθέσεις σας, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις εpwτικές σας προσεγγίσεις, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το εpwτικό σας ενδιαφέρον.

Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, σας συμβουλεύω να ανοίξετε δίοδο περεταίρω επαφών!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξει θερμό και ξαφνικό εpwτικό ραντεβού που θα επαναφέρει στη ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

Μπαίνει σε τάξη και ασφάλεια η εpwτική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας φανερώσει τα αισθήματα που τρέφει για εσάς.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει εpwτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που απ καιρό βρίσκεστε στην καρδιά του.

Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα δείξτε στο ταίρι σας την αγάπη σας, έρχονται θερμές εξομολογήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμευτική εξέλιξης!

Σκορπιός

*

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, θα αναζητήσετε ασφάλεια. Για εσάς τους εpwτικά μόνους

θα υπάρξει τυχαίο γεγονός που θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο. Οι επαφές σας θα πάρουν εpwτική έκταση, ξεκινάτε νέα σχέση που δεν θα έχει αρνητική κατάληξη…

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ανεβασμένος θα είναι ο εpwτισμός στις επαφές σας θα αναζητήσετε αισθησιασμό, απελευθέρωση, και αμοιβαία έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος, θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, ουσιαστικά θα σας ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θερμή και ιδιαιτέρως ενθαρρυντική!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις ερωτικές σας επαφές. Συναισθηματική συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση.

Για εσάς τους μόνους καταφθάνουν απρόοπτα εpwτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα ερωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν θερμούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για εσάς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία.

Ξαφνική εpwτική πρόταση που θα λάβετε θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας, έρχονται ευχάριστες εpwτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, περνάτε σε νέο εpwτικό κύκλο!

*

Ιχθείς

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θερμές και ρομαντικές θα κάνει τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα αποπνέει ευαισθησία και συναίσθημα. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το εpwτικό σας ταίρι.

Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους θερμές εpwτικές στιγμές έντονου πά8ους, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους καταφθάνει συμβάν επανασύνδεσης…

*