Πες Mου Το Ζώδιο Του Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦΕPEIΣ» Aμέσως Kovτά Σου

0
31294
*
*

Πες Mου Το Ζώδιο Του Nα Σου Πω, ΠΩΣ Θα Τov «ΦΕPEIΣ» Aμέσως Kovτά Σου

Κοpiτσια ΔEN τα ξαναλέμε – Δεiτε…

To κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό και η προσωπικότητά του είναι μοναδική. Όλοι μας έχουμε αισθανθεί κάποια στιγμή τον φόβο, ότι θα χάσουμε ένα άτομο που αγαπάμε πολύ, επειδή δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε απέναντι του….

Kάθε ζώδιο είναι διαφορετικό και η προσωπικότητά του είναι μοναδική.

Όλοι μας έχουμε αισθανθεί κάποια στιγμή τον φόβο, ότι θα χάσουμε ένα άτομο που αγαπάμε πολύ, επειδή δεν ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε απέναντι του.

Τι είναι αυτό που τον ενοχλεί σε εμάς και τι τον κάνει να νιώθει εpwτική ανασφάλεια διπλά στο άτομο που αγαπάμε; Μήπως κάνουμε κάτι λάθος;

Μήπως δεν έχουμε βρει ακόμα τα κουμπιά του; Δεν ξέρουμε τι του αρέσει και τι όχι; Η αστρολογία είναι εδώ για να δώσει τις απαντήσεις σε κάθε ζώδιο. Μάθε τώρα τα θετικά και τα αρνητικά που έχει το κάθε ζώδιο στη σχέση του και δράσε άμεσα.

*

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

Κριός

Αν έχετε επιθετικότητα απέναντί του, τον επικρίνετε για αυτά που κάνει, δεν τον δέχεστε έτσι όπως είναι, τότε το σίγουρο είναι πως ο αγαπημένος σας Κριός θα… την κάνει με ελαφρά πηδήματα. Είναι ένα ζώδιο που λειτουργεί παρορμητικά και ό,τι νιώθει θα το πει, ακόμα και αν σας πληγώσει.

Έχει ειλικρίνεια και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Του αρέσει το πάθος και η ένταση. Μη δείχνεις ψυχρότητα και προσπάθησε να κρατήσεις την εpwτική σας ζωή σε μια ένταση, εκδηλώνοντας τον πιο εpwτικό σου εαυτό!

Ταύρος

Η απιστία για έναν Ταύρο είναι ό,τι χειρότερο. Είναι ένα ζώδιο που αν επιλέξει να μπει σε μια σχέση, θα είναι πάντα εκεί και θα τα δώσει όλα για όλα. Του αρέσει η σταθερότητα και αποφεύγει τα επιπόλαια και απρόβλεπτα άτομα. Δεν του αρέσουν τα ξενύχτια και γενικά προτιμά να ξεκουράζεται με το ταίρι του στο σπίτι.

Αγαπά πολύ την οικογενειακή εστία και είναι λάτρης του καλού φαγητού. Αν θέλεις να μείνει μαζί σου, μάθε να μαγειρεύεις τα αγαπημένα του φαγητά. Μην τον επικρίνεις για τις πράξεις του και μην τον κάνεις να ζηλέψει με διάφορους τρόπους. Δείξε του την αληθινή σου αγάπη και να είσαι πάντα ο εαυτός σου.

Δίδυμοι

*

Ο Δίδυμος λατρεύει την εσωτερική ομορφιά και όχι την εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί να ερωτευτεί ένα άτομο μόνο και μόνο γιατί έχει πνευματική μόρφωση. Δεν του αρέσει η σοβαροφάνεια και απεχθάνεται να νιώθει ότι ο άλλος είναι συνέχεια προσκολλημένος πάνω του.

Από την άλλη όμως, επειδή ο χαρακτήρας του εμφανίζει μια αστάθεια, δε θα πρέπει να τον πιέσετε να σας δείξει αυτά που θέλετε εσείς και να σας αγαπήσει με τον τρόπο που επιθυμείτε. Για να μην τον χάσετε, μην τα βάλετε ποτέ με τους φίλους του και τους κοντινούς του ανθρώπους!

Καρκίνος

Μην κάνεις ένα Καρκίνο να νιώθει ότι τον ελέγχεις συνέχεια ή ότι τον πιέζεις να δώσει πιο πολλά στην αγάπη σας από αυτά που μπορεί. Δέξου τον έτσι όπως είναι και αγάπησέ τον με τα ελαττώματα και τα προτερήματά του.

Εξάλλου, εσύ διάλεξες να τον έχεις στη ζωή σου. Αν νιώσει ότι πρέπει να υπερβεί τα όριά του επειδή το θέλεις εσύ, τότε θα κλειστεί στο καβούκι του, θα μεγαλώσει η εpwτική του ανασφάλεια και στο τέλος θα τον χάσεις. Είναι παραδοσιακό ζώδιο και του αρέσει η αγάπη που παραμένει πιστή στα καθιερωμένα, χωρίς εντάσεις και χωρίς εκρηκτικές εpwτικές καταστάσεις.

Λέων

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο πολύ περήφανο και θέλει να έχει δίπλα του ένα άτομο, το όποιο να συμβαδίζει με τις δικές του αρετές. Μην κάνεις ποτέ το λάθος να τον προσβάλεις μπροστά σε κόσμο, να θίξεις το εγώ του, να τον φτάσεις στα όριά του.

Του αρέσει να τον σέβονται και να έχει δίπλα του άτομα δυναμικά, δημιουργικά και σίγουρα για τον εαυτό τους. Αντιπαθεί τις αδυναμίες και τις εpwτικές απιστίες. Κράτησε την αγάπη σου μαζί του σε ένα συνεχή ρομαντισμό. Το λατρεύει αυτό! 

*

Παρθένος

Για να μη χάσεις έναν Παρθένο θα πρέπει ποτέ να μη θίξεις την εμφάνισή του και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την τάξη που επικρατεί στη ζωή του. Προτεραιότητά του είναι η καθαριότητα και η τάξη στο χώρο του και αν δεν το αποδεχτείτε αυτό, τότε είναι πολύ δύσκολο να συμβιώσει μαζί σας.

Απεχθάνεται να έχει δίπλα του ένα άτομο παρορμητικό και υπερβολικά σ3 ξουαλικό, γιατί παραμένει πιστός σε παραδοσιακές καταστάσεις. Θέλει δυναμικά άτομα στη ζωή του, ειλικρινή και οργανωτικά. Δεν του αρέσουν οι κακές συνήθειες, η αταξία και η αστάθεια γενικά. 

Ζυγός

Ο Ζυγός αγαπά γενικά την ευγένεια και είναι λάτρης των καλών τρόπων. Το χειρότερό του είναι το να θίξεις την προσωπικότητά του και τον τσαλακώσεις μπροστά σε τρίτα άτομα. Ό,τι έχεις να του πεις, μπορείς να το κάνεις όταν θα είστε οι δυο σας.

Του αρέσει η συνεργασία με τους άλλους και να βρίσκει πάντα τη χρυσή τομή στις διενέξεις, χωρίς εκρήξεις και τσακωμούς. Αν σου πει ότι χρειάζεται κάποιο χρόνο να τα βρει με τον εαυτό του, φρόντισε να του τον δώσεις χωρίς να τον πιέσεις!

Σκορπιός

Αν προδώσεις ένα Σκορπιό, τότε θα τον βρεις πολλές φορές μπροστά σου. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να ανταποδώσει την προδοσία. Είναι ένα ζώδιο που δεν ξεχνά εύκολα και σε ανύποπτη στιγμή μπορεί να εμφανίσει εκδικητικές διαθέσεις.

Αν θέλεις να σε αγαπά αληθινά, φρόντισε να του αποκαλύψεις με ειλικρίνεια τον εαυτό σου και μην του κρύψεις τίποτα. Του αρέσει να γνωρίζει τα πάντα για το άτομο που έχει διπλά του, ακόμη κι αν ο ίδιος είναι… Σφίγγα. Μπορεί να καλύπτει ένα πέπλο μυστήριου τη ζωή του, αλλά από τους άλλους απαιτεί καθαρότητα και δυνατά συναισθήματα.

Τοξότης

*

Ο Τοξότης δεν είναι το ζώδιο της πίεσης, ούτε του αρέσει να νιώθει τον άλλο προσκολλημένο πάνω του. Έχει πολλούς φίλους και παρέες και θα ήθελε το άτομο που έχει επιλέξει να έχει στη ζωή του, να κάνει το ίδιο. Ασχολείται με πολλές δραστηριότητες και ποτέ δε θα τον βρεις σε ηρεμία, ούτε σωματική αλλά ούτε και ψυχική.

Αγαπά την ειλικρίνεια και τα ταξίδια. Θέλει να νιώθει ότι η ελευθερία του δεν απειλείται από το ταίρι του. Για να τον κρατήσεις, μην του τα δίνεις όλα στο πιάτο, αλλά άφησέ τον να ανακαλύπτει πράγματα για εσένα!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να έχει στη ζωή του ένα άτομο δημιουργικό, που βάζει στόχους, που έχει τη δουλεία του σε πρώτο πλάνο, που κάνει σχεδία για το μέλλον, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Απεχθάνεται την τεμπελιά και τη σπατάλη χρόνου, που δεν προσφέρει τίποτα. Επειδή έχει κανόνες στη ζωή του, απαιτεί σεβασμό σε αυτούς.

Μην τον υποχρεώσεις να σου δείξει τα συναισθήματά του, γιατί δεν πρόκειται να το κάνει «κατά παραγγελία». Δείχνει μόνο αυτό που θέλει. Είναι ειλικρινής, πατάει γερά στα πόδια του και αναζητά το σεβασμό και την ευγένεια. Μην τον θίξεις ποτέ για κάτι. 

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι ύψιστα αγαθά. Αν θέλεις να είσαι μαζί του, θα πρέπει να το δεχτείς αυτό και να μην προσπαθήσεις να του τα αφαιρέσεις. Παράλληλα, μην απαιτείς να ασχολείται συνέχεια μαζί σου, γιατί δε θα το κάνει ποτέ.

Δεν έχει το χρόνο. Είναι πολύ κοινωνικός και θέλει συνέχεια να βρίσκεται με κόσμο. Αν εκφράσεις ζήλεια, το σίγουρο είναι ότι θα τον χάσεις για πάντα. Από την άλλη, επειδή γενικά ο ίδιος είναι ένα νευρικό ζώδιο, από εσένα ζητάει γαλήνη και ηρεμία!

Ιχθύς

Αν προσπαθήσεις να επιβάλεις στον Ιχθύ να ζήσει αντιμετωπίζοντας τη ζωή με απόλυτο ρεαλισμό, τότε το σίγουρο είναι ότι η σχέση σας θα ναυαγήσει. Ο Ιχθύς ζει στο δικό του κόσμο, πλάθει τα όνειρά του έτσι όπως αυτός ξέρει καλά και ακολουθεί τη διαίσθησή του.

Δεν του αρέσει η σκληρότητα, αλλά ούτε και η ψυχρότητα. Μην απαιτείς πολλά από αυτόν, άφησέ τον να δώσει αυτά που μπορεί. Έχει καλλιτεχνικές ανησυχίες, που καλό είναι να τις δεχτείς με σεβασμό. Επίσης, θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να δείχνεις κατανόηση απέναντι στον κυκλοθυμικό του χαρακτήρα και όχι να τον επικρίνεις…

*
*