Oι Epwτικές Πpoβλέψεις Της Πέμπτης! Παλιά Πάθη «ΞΥΠNOYN» Αvαμvήσεις Σε 4 Ζώδια

0
13582
Sponsored Links

Oι Epwτικές Πpoβλέψεις Της Πέμπτης! Παλιά Πάθη «ΞΥΠNOYN» Αvαμvήσεις Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός; Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου, δίνει μεγάλο αέρα στα αισθηματικά. Απρόσμενα γεγονότα, θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια…

Ξεκαθαρίζουν πολλά στον τομέα των σχέσεων,

από αυτά που σε έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Πρόσωπα που δεν περίμενες θα σε πλησιάσουν.

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματίσει μία θετική όψη με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, καταδεικνύοντας πως η ήμερα θα είναι βοηθητική σε αισθηματικά ζητήματα.

Sponsored Links

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθύες.

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά της Πέμπτης 16/5/2024:

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα κάτι θα ανακαλύψετε. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε εpwτικούς στόχους, η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα εpwτικά σας γούστα,

αλλά και να αναποδογυρίσει τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα θα πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε από εpwτικά πρόσωπα ή σχέσεις, που το μόνο που κάνουν είναι απλά να σας περιορίζουν! 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε εpwτικά. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

Sponsored Links

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αν κυνηγάτε το πρώην εpwτικό σας ταίρι, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να το πλησιάσετε, η διορατικότητα σας θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την κατάσταση με αποτελεσματική τακτική.

Για εσάς που διαγράψατε το παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο  νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, έρχονται πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα εξακριβώσετε τι συμβαίνει. Ίσως να αλλάξετε εpwτικούς στόχους, σήμερα θα βάλετε σε τάξη και σειρά αισθήματα και βλέψεις.

Εσείς οι μόνοι ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σας προτρέπω να κινηθείτε αποφασιστικά θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια δυνατές αλήθειες, έρχονται θερμές εξομολογήσεις.

Sponsored Links

Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, με δική σας πρωτοβουλία θα γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά εpwτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ενισχυθούν οι διανοητικές σας ικανότητες, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, στις συζητήσεις σας θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεφύγετε από θέματα που σας στριμώχνουν συναισθηματικά, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας.

Έρχονται αλλαγές και ευχάριστα ερωτικά ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Η θερμή και απελευθερωμένη εpwτική σας στάση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα φέρει απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα εpwτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση.

Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις επαφές σας. Μια ξεκάθαρη κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιόδοξος και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θερμή θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες γνωριμίες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αποτυχημένο παρελθόν σας.

Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, δίνετε λύση σε συναισθηματικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Καταφθάνουν αποκαλύψεις και ευχάριστα μαντάτα που θα σας ανανεώσουν.

Sponsored Links

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, με μεθοδική τακτική θα καταφέρετε να επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας.

Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα ερευνήσετε και θα ανακαλύψετε. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα λύσουν μπερδεμένες καταστάσεις αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο δράσης.

Μέσα στη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν νέες συναισθηματικές βάσεις. Εσείς οι μόνοι ενδέχεται να αναζητήσετε περιστασιακές σχέσεις ή επαφές, άνευ δεσμεύσεων. 

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στην μέση.

Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην εpwτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, και αυτή τη φορά, θα υπάρξουν ξεκαθαρισμένοι όροι ή επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας!

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να αδρανήσετε μπροστά στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας που θα σας εμφανιστεί.

Sponsored Links

Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες εpwτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν αποκλείεται να καταλήξει σε ξεκίνημα νέας εpwτικής σχέσης…

Sponsored Links