Αισθηματικές Πpoβλέψεις Της Τετάρτης! Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «ΞΥΠNA» Πάθη Για 4 Ζώδια

0
12494
Astrology
*
*

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Της Τετάρτης! Συvάντηση Με Παλιό Έρwτα «ΞΥΠNA» Πάθη Για 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης;

Τι επιφυλάσσει στα 12 ζώδια ο φτερωτός θεός? Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία στον Κριό, έρχονται τα πάνω-κάτω στον εpwτικό τομέα. Μοιραίες καταστάσεις ταράζουν τα εpwτικά σε κάποια ζώδια…

Eπικρατεί διάχυτος εpwτισμός που θα παρασύρει πολλούς στην δημιουργία σχέσεων όπου

θα κυριαρχεί το πάθος. Ακόμα και σε σχέσεις του παρελθόντος, το πάθος θα αναζωπυρωθεί.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι.

*

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Τετάρτης 22/03/2023

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σας συμπεριφορά, σήμερα θα εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Εσείς που προβληματίζεστε θα καταφέρετε να βρείτε πρακτικές λύσεις,  με διπλωματικό τρόπο θα κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις και διαφωνίες. Θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και πάθους!

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρουν αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ερωτικά ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα ερωτική αρχή.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και την γοητεία σας. Ερωτικό άτομο απ’ τα παλιά θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

Δίδυμοι

*

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα σας διέπει τάση εξωστρέφειας, θα έχετε τη διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις. Μια συνάντηση και μια συζήτηση εκ βάθους, θα σας απομακρύνει από αδιέξοδα, παράλληλα, θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις.

Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να αποφορτιστείτε, και να δεχτείτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με μια περίεργη έκπληξη!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Έντονη θα είναι η γοητεία σας θερμή η αύρα σας, γι΄αυτό δεν θα χάσει την ευκαιρία να σας πλησιάσει πρόσωπο που θα μπλεχτεί οικειοθελώς στα ερωτικά σας πλοκάμια. Προμηνύεται έναρξη νέου ερωτικού δεσμού.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ερωτισμό, και έντονο ενθουσιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία.

Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις, θερμός διάλογος θα ανοίξει ερωτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες ερωτικές αλλαγές!

*

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν αποκλείεται να βιώσετε ένα ανατρεπτικό ερωτικό γεγονός. Απρόοπτες και πολύ ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η υπόθεση σας θα έχει τελικά μοιραία κατάληξη δέσμευσης.

Πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν έρχεται με θερμές, αρμόνικες, και ερωτικές διαθέσεις, αξιοποιήστε τα γεγονότα χωρίς ανασφάλειες, αυτή η ευκαιρία θα είναι καθοριστική και απολύτως θετική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αφήστε διάχυτες τις ερωτικές σας διαθέσεις, διατηρείστε το χαμόγελο και την ερωτική σας αύρα, σήμερα οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας προσεγγίσουν πρόσωπα που θα είναι ικανά να δώσουν νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

Ίσως κάποιοι από εσάς να μην μπορείτε να βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε από το αρνητικό παρελθόν σας, ωστόσο τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα.  Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κουράζει και ό,τι σας δημιουργεί αναστολές.

Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές περιπέτειες, τερματίζει η στασιμότητα.

Τοξότης

*

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της αναζήτησης, της αίσθησης, και της εμπειρίας.

Θα κυνηγήσετε νέα ερωτικά ανοίγματα, θα φλερτάρετε καινούργια πρόσωπα, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές. Ιδιαιτέρως ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, σήμερα θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, θα σας ανοίξει διαδρομή σταθερής ερωτικής σχέσης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας.

Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό σας και η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις φέρνοντας απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους.

Πρώην ερωτικό σας ταίρι θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργια ερωτική πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στον σταθερό δεσμό!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια ξαφνική και ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης τότε δείξτε την θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας.

Θα σημειωθεί θερμό ερωτικό άνοιγμα που θα ζεστάνει για τα καλά την καρδιά σας αρκεί να φανείτε ειλικρινείς ως προς τα αισθήματα σας. Αν καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, τότε θα υπάρξει ο κίνδυνος να χάσετε μέσα από τα χέρια σας μια δυνατή σχέση αγάπης….

*
*