Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ΦΟΥNTΩΝEI» Αvαμνήσεις Σε 5 Ζώδια

0
28888
*
*

Οι Ερwτικές Πpοβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ΦΟΥNTΩΝEI» Αvαμνήσεις Σε 5 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας….Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Νέας Εβδομάδας;

Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα και να σταθείς στη ρεαλιστική πλευρά των υποθέσεων. Μέσα την εβδομάδα θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή αν ήρθε…

Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα

και να σταθείς στη ρεαλιστική πλευρά των υποθέσεων.

Την εβδομάδα από τις 29 Απριλίου ως τις 5 Μαΐου οι πλανήτες του πάθους και του έρωτα, Αφροδίτη και Άρης, εισέρχονται στα πιο ταιριαστά για τον καθέναν ζώδια. (από την Χριστίνα Στεργίου)

*

 

Από Δευτέρα 29 Απριλίου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, ο σταθερός σταυρός (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι) θα νιώσουν αρκετά ανανεωμένοι. Μαζί τους θα χαρούν αύξηση δημοτικότητας και ερωτικές κατακτήσεις οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι. Πιέσεις κι έντονα παθιασμένες καταστάσεις θα βιώσουν από τις αρχές της εβδομάδας τα πρώτα δεκαήμερα των παραπάνω ζωδίων, με την Αφροδίτη να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα την Πρωτομαγιά.

Την Τρίτη, 30 Απριλίου, η είσοδος του Άρη στον Κριό θα αυξήσει τα νεύρα, μα και τη λίμπιντο του Κριού, του Ζυγού, του Καρκίνου και του Αιγόκερω. Παράλληλα, ακόμη πιο ευεργετικά θα δράσει για τους Τοξότες και τους Διδύμους σε αισθηματικό επίπεδο. Το θετικό είναι ότι τα πρώτα δεκαήμερα του Κριού, του Ζυγού, του Λέοντα και του Υδροχόου θα έχουν παθιασμένες στιγμές εντός υγιούς πλαισίου. Υπεύθυνη είναι η όψη εξαγώνου μεταξύ Άρη και Πλούτωνα την Παρασκευή, στις 3 Μαΐου.

Ερωτικές Προβλέψεις 29 Απριλίου ως 5 Μαΐου

Κριός

Κριέ, μπορεί να έχεις τα νεύρα σου, όμως πρόσεχε μην τα ξεσπάσεις σε ανθρώπους που αγαπάς και δημιουργήσεις εχθρότητες χωρίς προφανή λόγο. Βέβαια, η λίμπιντο, η ανάγκη να διεκδικήσεις και να κάνεις το πρώτο βήμα γεννιούνται και πολλαπλασιάζονται.

Ως αποτέλεσμα, αν είσαι ελεύθερος, έχεις όλη την καλή διάθεση να κατακτήσεις κάτι νέο κι ενδιαφέρον. Η αυτοπεποίθησή σου μοιάζει να έχει αποκατασταθεί πλήρως. Αν έχεις δεσμό, κάνεις ο,τι καλύτερο μπορείς για να τον ανανεώσεις και τα καταφέρνεις μια χαρά!

Ταύρος

Η ζωή σου ομορφαίνει σε κάθε επίπεδο, Ταύρε, με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο να σου προσφέρει χαρά και θέληση για ικανοποίηση, αγάπη και φλερτ. Ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή σε σχέση, αυτή η εβδομάδα αποτελεί την έναρξη κάποιων παθιασμένων καταστάσεων.

*

Παράλληλα, αποφασίζεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, όσο ήδη ανανεώνεται η ψυχολογία σου. Πρόσεξε, μόνο, κάποιες τάσεις ζήλιας ή εμμονών που προβάλλεις στα ερωτικά σου.

Δίδυμος

Δίδυμε, η συγκεκριμένη εβδομάδα με τον Άρη στον Κριό σε κινητοποιεί να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο από ποτέ. Κάνεις νέες φιλίες και πλέον έχεις ήδη λάβει σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τον κύκλο συναναστροφών σου, μετά την ορθοδρομή του Ερμή.

Πλέον, έρχεσαι σε επαφή με άτομα κατάλληλα στην συμβολή της προσωπικής σου εξέλιξης, οπότε αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας που έρχεται πρόκειται να είναι και ποιοτικός. Αν έχεις δεσμό, ‘το ζείτε’, μακριά από τα μάτια των άλλων!

Καρκίνος

Καρκίνε, από την τρέχουσα εβδομάδα με τον Άρη στον Κριό ξεκινά μία ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδος για το ζώδιό σου. Ως αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις να βρεις λίγο χρόνο για τον έρωτα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να εξισορροπήσεις τα προσωπικά με τα εργασιακά σου κι αν είσαι μόνος, η έντονη κοινωνικοποίησή σου θα μπορέσει να το επιλύσει αυτό. Αναφορικά με εσένα που έχεις ένα ταίρι στη ζωή σου, τα πράγματα καλυτερεύουν.

Λέων

*

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι από τους ευνοημένους της περιόδου, αλλά με αρκετές εντάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς έξυπνα. Μία ‘επικίνδυνη’ ημέρα για τα αισθηματικά σου είναι η Τετάρτη με την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα.

Σου δίνει εμμονές με την καριέρα ή με την απόκτηση ελέγχου, δρώντας πιεστικά στον έρωτα. Τα τέλη της εβδομάδας είναι αρκετά πιο ευνοϊκά για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις έναν δεσμό ή να κάνεις μία νέα σχέση!

Παρθένος

Παρθένε, είναι ολοφάνερο ότι η λίμπιντό σου είναι στα ύψη αυτό το διάστημα. Μάλιστα, έχεις την επιθυμία να επικοινωνήσεις βαθιά με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι ‘μισός’ σε περίπτωση που η επικοινωνία ήταν απούσα ή μη εποικοδομητική το τελευταίο διάστημα.

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να καλλιεργήσεις μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και να κάνεις πιο ποιοτικές τις σχέσεις ή επαφές σου, εξερευνώντας νέες πτυχές του εαυτού σου.

Ζυγός

Απέναντί σου θα βρίσκεται ο Άρης, Ζυγέ μου, οπότε από την τρέχουσα εβδομάδα κι έπειτα παρουσιάζεις αυξημένη εσωτερική ένταση. Το θετικό είναι ότι δείχνεις αβίαστα πιο sexy, άρα ελκύεις πιθανούς συντρόφους χωρίς να προσπαθείς ιδιαίτερα.

Εφόσον αποφύγεις κάποιους περιττούς καβγάδες κι αφού χαλιναγωγήσεις κάποιες υπόγειες σκέψεις σου που διαβάλλουν την καλή ψυχολογική σου κατάσταση, στα ερωτικά σου θα δεις πρόοδο!

Σκορπιός

Σκορπιέ, έφτασε μία ερωτική εβδομάδα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε καλεί να ανανεωθείς μέσα-έξω, καθώς και να ανανεώσεις τον τρόπο προσέγγισης των αισθηματικών σου.

*

Ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος ή όχι, η Τετάρτη θα είναι μία ημέρα πρόκληση, γεμάτη ερωτικές εντάσεις ή εσωτερικές αμφιβολίες που σαμποτάρουν κάθε ευκαιρία σου. Εξισορρόπησε την εργασία με τα προσωπικά σου για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τοξότης

Μία σούπερ σέξι εβδομάδα έφτασε για το ζώδιό σου, Τοξότη μου! Τι καλύτερο από έναν Άρη στον Κριό να ενεργοποιεί ζητήματα ερωτικών και δημιουργικής έκφρασης; Σα να μην έφτανε ως εδώ η εύνοιά σου,

η Αφροδίτη στον Ταύρο ομορφαίνει την καθημερινότητά σου, άρα το να βρεις έναν νέο έρωτα σε μέρη που ήδη συχνάζεις, όπως το σούπερ μάρκετ ή η δουλειά είναι πολύ πιθανό. Αντίστοιχα, αν υπάρχει ένα εργασιακό ειδύλλιο ή έχεις μία σχέση, προχωρά πολύ δυναμικά!

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό θα σε πιέσει λιγάκι, Αιγόκερε και καλό θα είναι να διαχειριστείς τα αισθηματικά σου ψύχραιμα. Εισπράττεις πίεση από το σπίτι ή την οικογένεια κι αν συζείς με το άλλο σου μισό θα παρατηρηθεί ασυνεννοησία.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε υποστηρίζει να επιλύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς και να διατηρήσεις έναν πιο γλυκό τρόπο έκφρασης. Έτσι, ξεπερνάς εμπόδια στη σχέση σου ή ελκύεις νέες ερωτικές ευκαιρίες.

Υδροχόος

Έφτασε για εσένα, Υδροχόε, μία περίοδος έντονης δραστηριοποίησης σε κάθε τομέα. Αυξάνεις τις πιθανότητες κατάκτησης μέσα από ένα καινούριο φλερτ και νιώθεις συναισθηματική ασφάλεια.

Μάλιστα, αν ψάχνεις κάτι νέο στη ζωή σου, είναι περισσότερο πιθανό να το βρεις μέσα από οικεία πρόσωπα ή μέσα από κοινούς γνωστούς συγγενικών προσώπων. Πρόσεξε όμως, κατά τα μέσα της εβδομάδας, γιατί οι τάσεις ελέγχου προς τους αγαπημένους σου είναι εμφανείς!

Ιχθύς

*

Φίλε Ιχθύ, δεν είναι και τόσο κακή η συγκεκριμένη εβδομάδα, μιας και η Αφροδίτη εισέρχεται σε ένα αρκετά φιλικό ζώδιο προς το δικό σου. Κάνει τον τρόπο επικοινωνίας σου πιο γλυκό, γίνεσαι πιο εύκολα προσεγγίσιμος, οπότε μπορείς να περιμένεις την εμφάνιση περισσότερων ευκαιριών στον έρωτα.

Αν ως σήμερα αντιμετώπιζες με τον αγαπημένο σου άνθρωπο κάποια προβλήματα, το τέλος της εβδομάδας θα σε κινητοποιήσει να τα λύσετε… πηγή 

*