Φτάvουν Ερwτικές ANΑΤΡΟΠΕΣ Πριν Φύγει ο Απρiλιος! Aυτά Eivαι Τα Ζώδια Που Θα «ΒPΟΥΝ» Τον Mεγάλο Έρwτα

0
25525
Sponsored Links

Φτάvουν Ερwτικές ANΑΤΡΟΠΕΣ Πριν Φύγει ο Απρiλιος! Aυτά Eivαι Τα Ζώδια Που Θα «ΒPΟΥΝ» Τον Mεγάλο Έρwτα

Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Ο Απρίλιος, επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις…

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε

παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι single.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ΠΕΡΑΣMA Eρμή Στον Kριό ΗPΘΕ Να Kάψει Καpδιές: Eπιτέλους, Nέoι «ΠΑΘΙΑΣΜENOI» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Sponsored Links

Ο Απρίλιος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Απρίλιος 2024- Αυτά τα ζώδια θα μπουν σε σχέση:

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, έως τις 5/4, θα απολαμβάνεις τους καρπούς

των προσπαθειών σου. Η εύνοια που έχεις όσον αφορά στη δημιουργία όμορφων σχέσεων είναι δεδομένη, οπότε όλο και κάποιος/α από αυτούς/ες που σε προσεγγίζουν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σου και να σταθεί επάξια δίπλα σου.

Μετά τις 5, ο ερωτικοσ3ξουαλικός τομέας σου φλέγεται, οπότε και από εκεί έχεις να περιμένεις πολλά και ωραία, με αρκετά μεγάλη την πιθανότητα φλογερού ειδυλλίου που θα εξελιχθεί σε δεσμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η ΦΛΟΓEPH Αvτiθεση Σελήvης-Δiα & Φέρvει Avατροπές: Φτάvει «ΚΑΡΜIKH» Επαvασύνδεση Για Σκοpπιούς & Άλλα 3 Ζώδια

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη από τις 5/4 απέναντί σου σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις,

θα δεις να αυξάνεται η δημοτικότητά σου, να γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής του αντίθετου φύλου, κάτι που θα φέρει καινούργιες γνωριμίες και επαφές κάθε είδους.

Μια έντονη έλξη πολύ πιθανό να καταλήξει σε αμοιβαίο έρωτα και στη δημιουργία μιας σχέσης, με έντονα τα στοιχεία του πάθους, όπως επίσης το να καταλήξει ακόμα και σε γάμο ή συμβίωση! Ετοιμάσου για απογείωση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Απρίλιος ανεβάζει τις μετοχές σου, στο χρηματιστήριο του έρωτα, στα ύψη!

Από τις 5/4, με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σου θα έχεις μεγάλο σουξέ. Στο δρόμο σου θα εμφανιστούν πολλοί/πολλές υποψήφιοι/ες για να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, οπότε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ΠΕΡΑΣMA Eρμή Στον Kριό ΗPΘΕ Να Kάψει Καpδιές: Eπιτέλους, Nέoι «ΠΑΘΙΑΣΜENOI» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Sponsored Links

«Παίξε», φλέρταρε, διασκέδασε και πολύ σύντομα θα βρεθείς ζευγαρωμένος/η! Μην αναφέρουμε και τον Άρη που θα παραμείνει στον 8ο οίκο σου όλο το μήνα, που αυξάνει τη λίμπιντό σου στα ύψη και σ3ξουαλικά σε κάνει τούρμπο. Κι εφ’ όσον ελκύεις, λογικό είναι να έχεις τις επιτυχίες σου… πηγη

Sponsored Links