Oι Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιά Πάθη «XΤΥΠOYN» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

0
4978
*
*

Oι Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιά Πάθη «XΤΥΠOYN» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;

H σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει μια παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική διάθεση. Απρόβλεπτα γεγονότα θα ταράξουν τα εpwτικά νερά σε κάποια ζώδια….

Συναντήσεις και συζητήσεις, πολύ πιθανό να σου δημιουργήσουν ένταση,

 γι’ αυτό καλό είναι να αποφύγεις ξεκαθαρίσματα αυτές τις μέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι Πιο «IΣXYPEΣ» Kαpμικές Σχέσεις Avάμεσα Στα 12 Ζώδια

*

Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να μπορέσεις να εκφράσεις κάποιες από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 22/02/2024

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δε θα διστάσετε να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpwτικά. Θα υπάρξει μια νέα ερωτική γνωριμία που θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, με έντονη την ανάγκη να εκφράσετε ξεκάθαρα σκέψεις και συναισθήματα. Σε περίπτωση που νιώθετε άγχος σχετικά με εpwτικά θέματα μελλοντικής εξέλιξης, σας δίνω τη συμβουλή να το αποβάλετε, δείξτε εμπιστοσύνη στη τύχη σας! 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές, θα αποκτήσετε έναν κάπως πιο δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Σε προσωπική συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε αρνητικές ερωτικές καταστάσεις, με δικές σας πράξεις θα περάσετε σε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος και ριζικών λύσεων.

*

Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος και να ξεκινήσετε καινούργια εpwτική πορεία. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να πείτε το ‘‘ναι’’ σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Φεβpoυάpιoς Πριν ΦΥΓΕΙ Μας Φέpvει Avατροπές! Φτάvει ‘ΠΑΘΙΑΣMENH’ Eπαvασύνδεση Για Kριούς & Άλλα 2 Ζώδια

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα φέρει ξαφνικό εpwτικό άνοιγμα. Θερμά λόγια θα ζεστάνουν την καρδιά σας, θα σας γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, οι διαθέσεις σας θα είναι έτοιμες για πράξεις άμεσες και τολμηρές.

Κάντε το πρώτο βήμα σχετικά με μια εpwτική υπόθεση που σας απασχολεί και θα δείτε πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Συζήτηση με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα φέρει νέο ξεκίνημα στην ζωή σας! 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα εμφανιστείτε δραστήριοι, ενεργητικοί και παρορμητικοί. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε και να διεκδικήσετε, οι προσπάθειες σας δεν πρόκειται να πέσουν στο κενό.

Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, τολμηροί θα φανείτε στα νέα ερωτικά ενδεχόμενα που θα υπάρξουν. Δε θα απορρίψετε προτάσεις, με θερμό μάτι θα δείτε τις νέες εpwτικές προκλήσεις. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για φλερτ, ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου θα καταφέρει να σας τραβήξει την προσοχή.

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ά. Λεούση: Η Nέα Σελήvη Φεβρουαρiου ΦΕΡΝΕΙ Avατροπές! Eπιτέλους, Νέoι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ορμητικότητα και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που σας απασχολεί,

αν σκέπτεστε να περάσετε σε εξομολογήσεις να το κάνετε, όσο πιο άμεσοι γίνετε, τόσο πιο γρήγορα αυτό το άτομο θα σταθεροποιηθεί στο πλάι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, ένα απρόοπτο συμβάν θα σας δώσει μεγάλη χαρά, κλείνει μακροχρόνιο εμπόδιο!

 

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ζωτικότητα και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα πάρετε την απόφαση να κυνηγήσετε δυναμικούς στόχους. Ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις θα προκύψουν από τις συζητήσεις που θα κάνετε, καταφθάνει τελεσίδικη και θετική κατάληξη.

Συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας, σήμερα θα διεκδικήσετε και θα βγείτε κερδισμένοι. Με πρώην εpwτικό σας ταίρι θα καταφέρετε να διορθώσετε τα παλιά λάθη, ξεκινάτε καινούργια εpwτική πορεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Ζώδια Kάvουv Mεταξύ Τoυς ‘ΤEΛEIA’ Xημεiα; Με Tο 3ο Zευγάρι, Θα «ΠEΣΕΤΕ» Aπό Tα Σύνvεφα

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, όσοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάστε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Με συνετή επιμονή και ώριμη αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να κατευθύνετε τις εpwτικές σας υποθέσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

*

Τολμηρή αποφασιστική και δυναμική θα είναι η στάση σας, με θερμό τρόπο θα πλησιάσετε πρόσωπο, που τελικά δε θα αρνηθεί να κάνει το βήμα να σας γνωρίσει όσο καλύτερα μπορεί!

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα χαρακτηρίζεστε από διορατικότητα, δυναμισμό και δυνατό ένστικτο. Με άμεση αποφασιστικότητα θα περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις, αυτοπεποίθηση και μαχητικό πείσμα θα εμφανίσετε στις αντιδράσεις σας.

Σήμερα θα κλείσετε επιτυχώς σοβαρές εpwτικές συζητήσεις περί επανασύνδεσης ή δέσμευσης. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους ένα γοητευτικό πρόσωπο θα εισβάλει στη σκέψη σας που πολύ γρήγορα θα περάσει και στην ερωτική σας καθημερινότητα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, στόχος σας θα είναι να ταχτοποιήσετε οτιδήποτε αιωρείται, είτε πρόκειται για αισθήματα είτε για πρόσωπα. Η μέρα, θα σας φέρει έντονες εpwτικές εξελίξεις που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε έναρξη ερωτικής σχέσης.

Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοίξετε με πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος θα λύσει μπερδεμένες καταστάσεις δίνοντας νέα κατεύθυνση στην εpwτική σας πορεία!

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα καταφέρετε να ταχτοποιήσετε και μάλιστα με επιτυχία ένα συγκεκριμένο εpwτικό σας ζήτημα, με πρόσωπο που οι σχέσεις σας κρατάνε από το παρελθόν. Θα είστε σε θέση να αποδείξετε πως αυτή τη φορά ότι υποσχεθείτε θα καταφέρετε να το τηρήσετε.

Στοχευμένες θα είναι οι κινήσεις σας, μεθοδικές οι πράξεις σας, θα εστιάσετε στο εpwτικό πρόσωπο που επιθυμείτε και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά. Καταφθάνει ευχάριστο αποτέλεσμα που αναμένατε καιρό.

Υδροχόος

*

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η διάθεση σας για δραστηριότητες, αναζητήσεις, και νέες διεκδικήσεις. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στο περιστασιακό, αλλά να κυνηγήσετε το μελλοντικό και το εξελίξιμο.

Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η εpwτική σας συμπεριφορά, θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνει πρόσωπο εpwτικού ενδιαφέροντος. Η ζεστή και αποκαλυπτική σας διάθεση θα σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις, θα βρεθείτε πολύ κοντά σε έναρξη σταθερής σχέσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αποφασιστικότητα και συνειδητοποιημένη σοβαρότητα, θα έχετε εμπιστοσύνη στην κρίση σας και δεν πρόκειται να πέσετε έξω. Θα φανείτε άμεσοι και εκδηλωτικοί, με ωριμότητα θα χειριστείτε κρίσιμα εpwτικά σας ζητήματα.

Αισιόδοξος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θερμές οι εpwτικές σας διαθέσεις, σήμερα αν στοχεύσετε στην επανασύνδεση να είστε σίγουροι πως θα τα πάτε μια χαρά. Προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα με πρόσωπο από τα παλιά…

*