Φτάvουν Mεγάλες «ΦΟΥPTOYNEΣ» Mέσα Στoν Φλεβάpη! Γι’ Αυτά Τα Ζώδια Θα Eiναι ο ΧEIPOTEPOΣ Mήvας Της Χροvιάς

0
1862
*
*

Φτάvουν Mεγάλες «ΦΟΥPTOYNEΣ» Mέσα Στoν Φλεβάpη! Γι’ Αυτά Τα Ζώδια Θα Eiναι ο ΧEIPOTEPOΣ Mήvας Της Χροvιάς

Ποια ζώδια θα δυσκολευτούν τελικά μέσα στον μήνα;

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Φεβρουάριος δε θα σου….

Όπως συμβαίνει πάντα, για άλλους ένας μήνας είναι καλός και για άλλους όχι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Φεβρουάριο, που θα βάλει δύσκολα σε κάποια ζώδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερωτικές Πpoβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπανασύvδεση «Φ0ΥΝΤΩNΕΙ» Παλιά Πά8η Για 5 Ζώδια

*

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια που θα αναφέρουμε παρακάτω, να ξέρεις ότι πρέπει να οπλιστείς με αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, καθώς ο Φεβρουάριος δε θα σου φερθεί με το γάντι, αντίθετα, θα σου βάλει αρκετά εμπόδια που θα σε φτάσουν στα όριά σου.

Δεν χρειάζεται βέβαια να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια θέματα σου παρουσιαστούν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η Επoχή Του Yδpοχόου & ‘ANATPEΠΕΙ’ Τα Πάvτα! Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν «ΘETIKEΣ» Aλλαγές Στηv Zωή Τους

Ας δούμε ποια θα είναι αυτά τα ζώδια:

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΤΑΥΡΟΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλάτι στην πληγή

Η καμπάνα χτυπά κυρίως για σας του α’ δεκαημέρου και κυρίως τις πρώτες μέρες

του ζωδίου σας, όπου δε σας έφτανε ο Πλούτωνας, στις 13 έρχεται και ο Άρης στον Υδροχόο και με τη σύνοδό τους θα αρχίσει να σας στρίβει το μαχαίρι στην πληγή, για να την καθαρίσει από τα κακώς κείμενα. Τα νεύρα τσατάλια, η υπομονή ανύπαρκτη, οι συμπεριφορές των άλλων απέναντί σας αχαρακτήριστες και με τα προβλήματα να σκάνε από εκεί που δεν τα περιμένετε, όπως όλα δείχνουν, θα σας φύγει το σαγόνι. Η δε Πανσέληνος στην Παρθένο, στις 24/2, έχει και… μπόλικο Κρόνο, που θα επηρεάσει αρνητικά τόσο τα ερωτικά, όσο και τα οικονομικά σας.

Στις 27, έρχεται και το τετράγωνο του Άρη με τον Δία στον Ταύρο να τινάξει στον αέρα τα πάντα. Από την άλλη, εσείς που είστε τέλη του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου θα έχετε τον Ουρανό στον Ταύρο, που ξυπνά στις 8/2 με το τετράγωνό του με τον Ήλιο, αλλά και με τη Νέα Σελήνη στις 10/2 και με το τετράγωνο του Ερμή, αργότερα, στις 17.

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ΠEPΑΣΜΑ Eρμή Στον Υδpοχόο ΜΑΣ Φέρvει Αvατpoπές: Φτάvει «ΔYNΑΤΗ» Eπαvασύvδεση Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Αιφνιδιασμοί, απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές δεδομένων στο σπίτι, τις σχέσεις και τα επαγγελματικά σας θα σας αποδείξουν στην πράξη ότι τίποτα δεν είναι στάνταρ, αλλά και τίποτα δε διαρκεί για πάντα. Σε αυτό το τελευταίο πρέπει να δώσετε βάση και να μην κοιτάτε το πώς θα ριζώσετε και θα κρατήσετε με νύχια και με δόντια ό,τι έχετε, αλλά το πώς θα ξεριζώσετε, νοοτροπίες, αντιλήψεις, συνήθειες ετών. Απαιτείται στροφή 180 μοιρών σε όλα!

ΚΡΙΟΣ – ΖΥΓΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τα μάτια ορθάνοιχτα

Εσείς του γ’ δεκαημερου, μέχρι τις 13/2 θα έχετε τον Άρη στον Αιγόκερω να σας ταράζει

το νευρικό σύστημα με την επιβολή νόμων και κανόνων, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και το σπίτι ή τις σχέσεις σας. Αν είστε τέλη του β’ ή αρχές του γ’ δεκαημέρου, θα έχετε τον Ουρανό στον Ταύρο και τα τετράγωνά του με τον Ήλιο και τον Ερμή, αλλά και τη Νέα Σελήνη που θα σας χορέψει στο ταψί. Λεφτά και έρωτες ακούτε, αλλά εξαφανίζονται σε μια στιγμή, θα είναι η φάση. Μετά τις 17, θα ηρεμήσετε και αφού κατακαθίσει ο κουρνιαχτός, θα μετρήσετε τι έχετε και τι χάσατε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΑNTI0» Στην Movαξιά Αυτά Τα 3 Ζώδια! Η Nέα Σελήvη Φεβρουαpiου ‘ΦEΡΝΕΙ’ Το Μεγάλο Έρwτα

Αν είστε του α’ δεκαημέρου, ο Άρης στον Υδροχόο κάνει παιχνίδι χοντρό, δοκιμάζοντας την υπομονή σας στα οικονομικά και τα ερωτικά και ακόμα και σε περίπτωση καινούργιων γνωριμιών και επαφών θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό και στρεσάρισμα. Το μπαμ θα γίνει με τετράγωνό του με τον Δία στον Ταύρο, στις 27, όπου οι… ελεύθερες πτώσεις είναι μάλλον πιθανές και από μεγάλο ύψος. Όσον αφορά στην Πανσέληνο, στις 24, προβλήματα θα φέρει στη δουλειά, στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας, τις σχέσεις με συγγενείς και γνωστούς, ενώ δεν αποκλείεται και μια ενόχληση στην υγεία σας… πηγή 

*