Το Τρίγωvο Σελήvης-Πλούτωvα ΑΠOΨΕ Φέρvει Δώpα! Φτάvει Tύχη «ΒOYNO» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

0
7450
*
*

Το Τρίγωvο Σελήvης-Πλούτωvα ΑΠOΨΕ Φέρvει Δώpα! Φτάvει Tύχη «ΒOYNO» Σε Έρwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Με την βοήθεια τoυ νέου αυτού τριγώνου, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς. Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο…

Με την βοήθεια τoυ νέου αυτού τριγώνου, αποδεικνύεις

την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Oι Eρwτικές Πρoβλέψεις Νέας Eβδομάδας! Ξαφvική Eπαvασύvδεση «ZΩNTANEYEI» Παλιά Πάθη Σε 5 Ζώδια

*

Η Σελήνη που βρίσκεται στην Παρθένο, σχηματίζει ένα θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα.

Μέχρι το μεσημέρι δεν είναι ιδιαίτερα παραγωγική η μέρα, όμως από το μεσημέρι και μετά οι σχέσεις έχουν την τιμητική τους!

Aς Δούμε Τις Προβλέψεις Για Σήμερα 26/2/2024

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Κριέ μου, η Δευτέρα δεν είναι πολλά υποσχόμενη, μιας και η Σελήνη είναι κενής πορείας, φέροντας πολύ αργές έως και μηδαμινές εξελίξεις. Αρχικά, μέχρι το μεσημέρι βρίσκεται στην Παρθένο, οπότε προσπαθείς να αποπερατώσεις τις υποχρεώσεις σου, πράγμα που θα καταφέρεις αργοπορημένα. Έπειτα, από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να θέλεις να επικεντρωθείς σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου βλέπεις εξελίξεις μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Δείξε υπομονή και δώσε σημασία στις μικρές χαρές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου σήμερα έχουν πολύ αργές εξελίξεις, μολονότι τα προσεγγίζεις με υπομονή κι επιμονή. Τουλάχιστον εσύ που έχεις δεσμό, σήμερα θα έχεις την ηρεμία σου, δίχως εντάσεις ή αποχωρισμούς.

*

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, επίσης, θέλουν υπομονετική προσέγγιση, γιατί φαίνεται πως δεν έχεις την εξέλιξη που υπολόγιζες. Μην ανησυχείς. Κι αύριο μέρα είναι! Πάντως, σήμερα, μπορείς να συνεχίσεις κάτι που ξεκίνησες στο παρελθόν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα, Δευτέρα με μία Σελήνη κενής πορείας, Ταύρε μου, οπότε κι εσύ θα βρεις την ηρεμία σου, δίχως ιδιαίτερες εξελίξεις. Μολονότι η θέση της Σελήνης το πρωί είναι στην Παρθένο κι εσύ επιθυμείς να δώσεις έμφαση σε ζητήματα ερωτικών και δημιουργικότητας, δεν είναι καλή στιγμή για υποσχέσεις και νέα ξεκινήματα. Από το μεσημέρι εισέρχεται στο Ζυγό κι εσύ επιλέγεις να ασχοληθείς με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου, αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα κυλίσει η ημέρα όμορφα και ήρεμα. Αν μόλις έχεις κάνει μία γνωριμία, προς το παρόν δεν θα δεις κάποια σημαντική εξέλιξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

*

Στη δουλειά σου θέλεις και γίνεσαι δημιουργικός. Καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις κάποια μεγάλη επαγγελματική ή επιχειρηματική ενέργεια μέσα στην ημέρα, αφού το σύμπαν φέρει πολύ αργή πρόοδο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα 5 Ζώδια Που «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤOΥΝ» Τηv Εργέvικη Zωή: Πριν Βγει ο Φεβρουάριος Φέρvει Νέους ‘ΚΕΡΑΥΝΟΒ0ΛΟΥΣ’ Έρwτες

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε, η Δευτέρα ήρθε και είναι όντως όσο βαρετή περίμενες! Σήμερα με την Σελήνη κενής πορείας τα πράγματα διαδραματίζονται αρκετά αργά και μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Να ξέρεις, όμως, ότι παράλληλα είσαι προστατευμένος και από τα αρνητικά γεγονότα! Αρχικά, η Σελήνη από την Παρθένο σε καθιστά περισσότερο εσωστρεφή, όμως η διάθεσή σου φτιάχνει εμφανώς από το μεσημέρι κι έπειτα όπου μεταβαίνει στον Ζυγό. Ασχολείσαι με δημιουργικά χόμπι και ανανεώνεσαι, κλείνοντας αισιόδοξα την ημέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα καλά νέα αφορούν εσένα που είσαι δεσμευμένος, όπου στα αισθηματικά έχεις μία ήσυχη και χαρούμενη ημέρα. Εσύ, ο ελεύθερος, ακόμη κι αν γνωρίσεις ένα νέο φλερτ, κράτησε μικρό καλάθι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι εξελίξεις είναι σχεδόν ανύπαρκτες, αφού δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση να τα δώσεις όλα στη δουλειά. Δώσε στον εαυτό σου το διάλειμμα που έχει τόσο ανάγκη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

*

Γενικά

Καρκίνε σήμερα με την Σελήνη σε κενή πορεία οι εξελίξεις που θα παρατηρήσεις μέσα στην ημέρα όσο και αν προσπαθείς θα είναι πολύ αργές. Κάνεις αρκετές συζητήσεις και είσαι σε θέση να συλλέξεις πληροφορίες για να λάβεις αργότερα μια σημαντική απόφαση. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού οπότε και εσύ γίνεσαι λιγάκι πιο εσωστρεφής και προετοιμάζεται να περάσεις το υπόλοιπο της ημέρας στο σπίτι ήρεμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου τυχερός είσαι εσύ που έχεις έναν δεσμό ο οποίος κυλάει ήρεμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος ένα φλερτ μπορεί να εμφανιστεί το οποίο δεν είναι πολλά υποσχόμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είναι καλό να κάνεις κινήσεις που θα σταθεροποιήσουν την κατάστασή σου. Μπορείς επίσης να ανανεώσεις και να τακτοποιήσεις τον επαγγελματικό σου χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Επιτέλους η ΤYΧΕΡΗ Σύvoδος Σελήvης-Δiα! Γυpiζει ο «ΤPOΧΟΣ» Σε Eρwτικά & Οικοvoμικά Για 2 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Δευτέρα, σε ενδιαφέρει πάρα πολύ να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση, φίλε Λέοντα, μιας και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και σε κάνει να σκέφτεσαι πιο πρακτικά. Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη ότι η Σελήνη βρίσκεται σε κοινή πορεία κάνοντας πιο δύσκολες τις εξελίξεις που θέλεις να έχεις, ενώ περνά στο ζώδιο του Ζυγού κατά το μεσημεράκι, αυξάνοντας τη διάθεσή σου και κάνοντάς σε πιο πρόθυμο για ανοικτές κουβεντούλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

*

Στα αισθηματικά οι εξελίξεις είναι λίγες και αργές, ενώ εσύ δεν δίνεις και τόση σημασία σε αυτόν τον τομέα, ιδίως μέχρι το μεσημέρι. Έπειτα, η προσέγγισή σου γίνεται πιο ζεστή, δίχως όμως σημαντικά γεγονότα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά η ημέρα είναι καλή για να κάνεις νέες συζητήσεις ή να το ρίξεις στο διάβασμα, με στόχο να γίνεις πιο ανταγωνιστικός στο αντικείμενο εργασίας σου. Στα οικονομικά, αναζητάς νέες πηγές εσόδων, αλλά δεν τις εντοπίζεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Παρθένε σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο αλλά είναι κενής πορείας. Αν ήταν να παρομοιαστεί με κάτι Δευτέρα σου αυτό θα ήταν το να πρωταγωνιστήσεις σε βουβό κινηματογράφο. Τα γεγονότα που διαδραματίζονται δεν είναι και τόσο σημαντικά και για να δεις αποτελέσματα σε κάποιες δραστηριότητες που κάνεις θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Μετά το μεσημέρι δίνεις μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα αυτοεκτίμησης, αυτοπεποίθησης και οικονομικών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά πρόσεξε μην λειτουργήσεις ελαφρώς εγωκεντρικά και προκαλέσεις μικρή αποστασιοποίηση. Πάντως είσαι προστατευμένος από τα αρνητικά γεγονότα ανεξάρτητα από την κατάστασή σου. Αντίστοιχα, δεν φαίνεται να έχουν μεγάλες προοπτικές οι νέες γνωριμίες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα από το απόγευμα και μετά δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στο πώς να ενδυναμώσεις την οικονομική σου κατάσταση, χάρη στην Σελήνη που εισέρχεται στο Ζυγό. Από την άλλη, δεν φαίνεται να βλέπεις φως στο τούνελ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πpoβλέψεις Tης Δευτέρας! Παλιά Πάθη «XTΥΠ0YN» Δυvατά Τη Πόpτα Σε 4 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ μια μοναχική Δευτέρα για εσένα έφτασε με την Σελήνη να ξεκινά από το ζώδιο της Παρθένου και από το μεσημέρι και έπειτα να επισκέπτεται το δικό σου. Από την άλλη, κράτησε κατά νου πως βρίσκεται σε κενή πορεία, οπότε δεν ενδείκνυνται νέα ξεκινήματα κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας. Από το απόγευμα και έπειτα φροντίζεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, την ψυχολογία και την εμφάνισή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά μπορεί να σκεφτείς να κάνεις μια επανασύνδεση, χωρίς απαραίτητα να σημειώσεις επιτυχία. Αν διατηρείς έναν δεσμό τότε η ημέρα θα κυλήσει ήρεμα μεταξύ σας, ενώ αν είσαι ελεύθερος κράτησε μικρό καλάθι στις καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά θα παρατηρήσεις πολύ μικρές εξελίξεις. Οι περισσότερες από αυτές οφείλονται στο γεγονός ότι καταλαβαίνεις πότε να κινηθείς παρασκηνιακά και ποτέ να βγεις μπροστά και να κάνεις τη διαφορά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

*

Αγαπημένε φίλε Σκόρπιέ, σήμερα για σένα πλησιάζει μια Δευτέρα με μεγάλες εναλλαγές διαθέσεων, μιας και η Σελήνη αλλάζει ζώδιο από την Παρθένο προς τον Ζυγό. Έτσι, ξεκινάς την ημέρα σου θέλοντας να κοινωνικοποιηθείς να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να κανονίσεις εξόδους και να περάσεις καλά. Από το μεσημέρι και μετά η ανάγκη σου για πνευματική εξέλιξη σε ωθεί να περάσεις λίγο χρόνο με τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά οι περισσότερες εξελίξεις υπάρχουν κατά τις πρωινές ώρες αλλά και πάλι δεν είναι τρομερά σημαντικές. Εσύ που διατηρείς έναν δεσμό σήμερα φρόντισε να συνδεθείς καλύτερα μαζί του, μέσα από βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ευνοείσαι λίγο παραπάνω κατά τις πρωινές ώρες, όπου μπορείς να ζητήσεις υποστήριξη από άλλους συναδέλφους. Να θυμάσαι ότι η συγκεκριμένη ημέρα δεν ενδείκνυται για καινούργια ξεκινήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα μπορεί να σου φαίνεται πως έρχεται μία φιλόδοξη Δευτέρα, αλλά καλού κακού κράτησε μικρό καλάθι γιατί η Σελήνη βρίσκεται σε κενή πορεία, αποτρέποντας τις μεγάλες μεταβολές. Το πρωί που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, ενώ στο μετέπειτα από το ζώδιο του Ζυγού σε κάνει να θέλεις να κοινωνικοποιηθείς και να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά καλό θα είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι, γιατί μολονότι παραμένεις κοινωνικός και γνωρίζεις κόσμο, οι άνθρωποι που έρχεσαι σε επαφή δεν είναι έτοιμοι να προχωρήσουν βήμα παραπέρα άμεσα. Αν έχεις δεσμό η ημέρα κυλά ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις πολύ να δεις μεγάλες εξελίξεις, όμως θα συναντήσεις αρκετά εμπόδια. Μετά το μεσημέρι θα χαλαρώσεις καταλαβαίνοντας ότι οι μικρές χαρές της ζωής και η καλή επικοινωνία παίζουν μεγαλύτερο ρόλο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε σήμερα είναι μια αισιόδοξη και φιλόδοξη Δευτέρα χάρη στην Σελήνη που από το ζώδιο της Παρθένου μεταβαίνει κατά το μεσημεράκι σε εκείνο του Ζυγού. Να θυμάσαι βέβαια πως βρίσκεται σε κενή πορεία αποτρέποντας τις μεγάλες εξελίξεις και ανατροπές. Η ημέρα είναι καλή για να συνεχίσεις τα επαγγελματικά σχέδια που είχες ξεκινήσει στο παρελθόν, ή για να διαβάσεις ένα βιβλίο που είχες αφήσει στη μέση, αντί να ξεκινήσεις ένα καινούριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά δεν δίνεις και τόσο μεγάλη σημασία κυρίως κατά τις απογευματινές ώρες. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος, η Δευτέρα δεν σου υπόσχεται μεγάλες μεταβολές όπως μια έναρξη ή λήξη μιας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις να τα δώσεις όλα και να πετύχεις. Απόφυγε τα νέα ξεκινήματα ή την λήψη νέων αρμοδιοτήτων και επικεντρώσου στην ολοκλήρωση στόχων που είχες αφήσει ανεκπλήρωτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Δευτέρα έφτασε και εσύ Υδροχόε με την Σελήνη από την Παρθένο να μεταβαίνει στο Ζυγό θα παρατηρήσεις σημαντικές μεταβολές στη διάθεσή σου. Ως αρχή της εβδομάδας και πρώτη εργάσιμη ημέρα είναι πολύ λογικό να ξεκινήσεις σκεπτόμενος αρνητικά, ενώ παρατηρείται και η επανεμφάνιση παλαιότερων ανασφαλειών ως το μεσημέρι. Από το απόγευμα και πέρα η ψυχολογία σου ενδυναμώνεται και αποκτάς μια πιο θετική προσέγγιση στην καθημερινότητά σου στα προσωπικά και τα εργασιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά, είναι ολοφάνερο ότι η λίμπιντό σου είναι εκτοξευμένη στα ύψη, κυρίως μέσα στις πρωινές ώρες, ενώ μετά το μεσημέρι αναζητάς βαθύτερη σύνδεση στο δεσμό σου. Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες σου είναι μετρημένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τις πρωινές ώρες πολύ πιθανό είναι να ανησυχήσεις για κάποια οικονομικά ζητήματα τα οποία προσπερνάς όσο η ημέρα κυλάει. Σήμερα, μπορείς να τακτοποιήσεις υποθέσεις που είχες αφήσει ανολοκλήρωτες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, μια βαρετή Δευτέρα έφτασε με όλη τη σημασία της φράσεως. Η Σελήνη βρίσκεται σε κενή πορεία και από το ζώδιο της Παρθένου το πρωί προχωρά σε εκείνο του Ζυγού μετά το μεσημέρι. Με απλά λόγια δίνεις σημασία στο τι θέλουν οι υπόλοιποι γύρω σου, παραμελώντας κάποιες από τις δικές σου επιθυμίες και υπάρχει κίνδυνος κατά το τέλος της ημέρας να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις κάνει τίποτα για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, στα αισθηματικά πρόκειται να έχεις μια πολύ ήρεμη ημέρα με καλή συνεννόηση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, φαίνεται ότι προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους, αλλά δεν μοιάζει να είναι η μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δεν ενδείκνυται η έναρξη νέων συνεργασιών. Μπορείς όμως να χτίσεις καλύτερες σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους πελάτες που ήδη έχεις. Το ένστικτό σου είναι ενδυναμωμένο και σε βοηθά να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων.

πηγή

*