Αισθηματικές Πpoβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπανασύvδεση «Φ0ΥΝΤΩNΕΙ» Παλιά Πά8η Για 5 Ζώδια

0
19123
*
*

Αισθηματικές Πpoβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπανασύvδεση «Φ0ΥΝΤΩNΕΙ» Παλιά Πά8η Για 5 Ζώδια

Δείτε εδώ τι λέει για το δικό σας ζώδιο…Τι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου;

Ένα παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό σαββατοκύριακο, μας ωθεί να βγούμε από το σπίτι, να συναντήσουμε φίλους, αλλά και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να μάθουμε καινούρια πράγματα, να φιλοσοφήσουμε και να…

Ένα σαββατοκύριακο για… όλα τα γούστα μας περιμένει.

Αυτό το διήμερο, ευνοεί κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς, βελτιώνοντας καταρχήν την επικοινωνία και, κατά συνέπεια, τις προσωπικές σχέσεις, κάνοντάς μας πιο φιλικούς, αλλά και… καλύτερους ακροατές. Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να μας κάνει πιο επιπόλαιους στη συμπεριφορά μας, θολώνοντας και την κρίση μας, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει κάποια… προβληματάκια στις επαφές και τις επικοινωνίες μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πpoβλέψεις Του Σαββάτου! Συvάvτηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNA» Αναμνήσεις Σε 4 Ζώδια

*

Κατά τα άλλα, το Σάββατο ενισχύει το συναίσθημα, ενώ μας βάζει και στη διαδικασία να οργανωθούμε λίγο καλύτερα, να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και να νοιώσουμε ικανοποίηση μέσα από την ανιδιοτελή προσφορά! Η Κυριακή, θα μας ωθήσει να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά με τους φίλους μας, αλλά και να φλερτάρουμε με… κομψότητα, αν ανήκουμε στην κατηγορία των αδέσμευτων. Αλλά και οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους, να ασχοληθούν από κοινού με το ταίρι τους με νέες, διασκεδαστικές δραστηριότητες, να συναντήσουν κοινούς φίλους και γενικά να περάσουν καλά!

Οι Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου 3 ως 4/2/2024

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και ο ερωτισμός σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι την Κυριακή να προσέξεις λίγο, γιατί ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που μπορείς να αποφύγεις!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε το σαββατόβραδο για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αφέσου στο παιχνίδι και απόλαυσέ το, όμως μην βιαστείς να δεσμευτείς, να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία. Άσε το χρόνο να δείξει αν αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Την Κυριακή βεβαίως, το σκηνικό αλλάζει, καθώς φέρνει στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που θα σε κουράσουν και ίσως να σε εκνευρίσουν… Αυτό θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, βεβαίως, οπότε αν έχεις σχέση καλό θα είναι να εξασφαλίσεις λίγο χρόνο για να δεις και το ταίρι σου, που θα μπορέσει να σε ηρεμήσει, με τον τρόπο που… μόνο εκείνο ξέρει.

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε η Επoχή Του Yδpοχόου & ‘ANATPEΠΕΙ’ Τα Πάvτα! Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν «ΘETIKEΣ» Aλλαγές Στηv Zωή Τους

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπημένε μου Δίδυμε, το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς όμως, το Σάββατο θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Έτσι, αργά το βράδυ, η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου! Το υπόλοιπο σαββατοκύριακο λοιπόν, προβλέπεται άκρως αισθησιακό, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους!

Αν έχεις ήδη μια σχέση, την Κυριακή καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! Βγείτε έξω μαζί, συναντήστε κοινούς φίλους, διασκεδάστε, και είναι σίγουρο πως όλες αυτές οι κοινές εμπειρίες θα λειτουργήσουν σαν… αφροδισιακό, όταν θα βρεθείτε μόνοι! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο. Θα περάσεις υπέροχα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάλλον δεν θα είναι και το πιο… αισθησιακό σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό, αγαπημένε μου Καρκίνε, θα σε απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση! Βεβαίως, δεν θα μείνεις και παραπονεμένος/η, αφού το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μια ήρεμη και χαλαρή μέρα με το ταίρι σου, αλλά και κοινούς φίλους, που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δυνάμεις!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, βγες με φίλους το βράδυ του Σαββάτου, για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την ένταση της εβδομάδας και να φλερτάρεις! Είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Την Κυριακή, καλό θα είναι να μείνεις μέσα και να ξεκουραστείς ή να οργανώσεις την εβδομάδα που έρχεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το ΠEPΑΣΜΑ Eρμή Στον Υδpοχόο ΜΑΣ Φέρvει Αvατpoπές: Φτάvει «ΔYNΑΤΗ» Eπαvασύvδεση Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

*

ΛΕΩΝ

Το σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αγαπημένε μου Λέοντα. Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Ευτυχώς που η Κυριακή σε ανεβάζει ψυχολογικά, βελτιώνοντας και τις σχέσεις σου, ενώ τονίζει και την κοινωνικότητά σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους.

Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας! Η Κυριακή απαιτεί προσοχή από την μεριά σου. Γιατί, ενώ θα έχεις έντονη διάθεση για επικοινωνία, μπορεί να προκύψουν κάποιες παρανοήσεις και κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που στην ουσία θα είναι άνευ λόγου! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να… συνεννοηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γι’ αυτό λοιπόν… προσοχή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά ιδανικά για σένα, αγαπημένε μου Παρθένε! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!

Την Κυριακή βεβαίως, θα σε απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, και να αποφύγεις τους καυγάδες με το ταίρι σου για χρηματικά ζητήματα, γιατί μπορεί να φέρεις τη ρήξη μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δεν θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «ΑNTI0» Στην Movαξιά Αυτά Τα 3 Ζώδια! Η Nέα Σελήvη Φεβρουαpiου ‘ΦEΡΝΕΙ’ Το Μεγάλο Έρwτα

ΖΥΓΟΣ

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Ζυγέ! Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, η Κυριακή θέλει λίγη προσοχή, γιατί φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου!

Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, είναι πολύ πιθανό μετά από αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία και να περάσεις στους… δεσμευμένους! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την μοναχική ζωή! Ωστόσο, την Κυριακή πρόσεξε λίγο μια υπερβολικά εγωκεντρική στάση που μπορεί να σε χαρακτηρίζει, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις!

*

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Σκορπιέ, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου!! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό σαββατόβραδο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Την Κυριακή βεβαίως, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…

Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Την Κυριακή ωστόσο, καλό θα είναι να μην αφήσεις το μυαλό σου να πλέξει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις μια απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί αυτό το Σάββατο να σε απασχολήσουν αρχικά κάποια επαγγελματικά θέματα, αγαπημένε μου Τοξότη, όμως όλα αλλάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος/η, αφήνεις στην άκρη την καριέρα σου και βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τις τελευταίες μέρες την είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό σου καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα, να… κλαις τη μοίρα σου! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! Μέσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά. Μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το διήμερο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Αν καταφέρεις να κρατήσεις τα θετικά σου συναισθήματα και την Κυριακή, είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! Αφέσου χωρίς ενδοιασμούς στο ερωτικό παιχνίδι, ειδικά το σαββατόβραδο, γιατί την Κυριακή ίσως να σε απασχολήσουν θέματα καριέρας και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Υδροχόε, το πάθος παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας!

*

Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Ειδικά το σαββατόβραδο, βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, γιατί παρουσιάζονται μόνο μια φορά!

ΙΧΘΥΣ

Αγαπημένε μου Ιχθύ, αν ανήκεις στους δεσμευμένου, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… αισθησιακή! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Την Κυριακή βεβαίως, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις μαζί του, γιατί η επικοινωνία δεν θα είναι το πιο δυνατό σου σημείο…

Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλύτερα να επιλέξεις το σαββατόβραδο για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Η ακτινοβολία σου θα είναι στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! Και δεν αποκλείεται καθόλου τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα σε συντροφεύει για καιρό…πηγή

*