Έφτασε η ΦΛOΓΕΡΗ Σύvοδος Ήλιoυ Με Ουραvό! Νέoι «ΔΥΝΑTOI» Έρwτες Για Ταύpους Κι Άλλα 3 Ζώδια

0
12516
*
*

Έφτασε η ΦΛOΓΕΡΗ Σύvοδος Ήλιoυ Με Ουραvό! Νέoι «ΔΥΝΑTOI» Έρwτες Για Ταύpους Κι Άλλα 3 Ζώδια

Δες τι φέρνει στο ζώδιο σου – Για ποια ζώδια “χτυπάει” τελικά το καμπανάκι;

Μια λίγο… περίεργη μέρα η όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανατροπές κυρίως στα αισθηματικά, αφού θα υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που μπορεί να καταλήξει σε σχέση…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Μια λίγο… περίεργη μέρα η όψη Ήλιου-Ουρανού φέρνει ανατροπές κυρίως στα αισθηματικά, αφού θα υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που μπορεί να καταλήξει σε σχέση!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Eξάγωvο Άρη-Ποσειδώvα ΑΠOΨΕ Φέρvει Eκπλήξεις: Φτάvει «KAYTH» Επαvασύvδεση Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

*

Μέρα ανατρεπτική και επαναστατική, με συλλογικές αντιδράσεις / κινητοποιήσεις, αλλά και ανάγκη για απελευθέρωση από καταπιεστικά δεσμά, ιδιαίτερα για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου που βρίσκονται στο τελευταίο σκαλοπάτι μεγάλων αλλαγών ζωής…

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 8/2/2024

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ φίλε Κριέ ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω συναντά, σήμερα Πέμπτη, με εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζοντάς σου την ευκαιρία να εκφραστείς καλύτερα στα επαγγελματικά σου. Πέρα από αυτό, τυχόν παρασκηνιακή δράση αναφορικά με την καριέρα σου θα βγάλει θετικά αποτελέσματα. Την ίδια χρονική στιγμή το τετράγωνο Ηλίου και Ουρανού θα προκαλέσει δυσκολίες και ανατροπές στα οικονομικά σου αλλά και την αυτοεκτίμησή σου. Τουλάχιστον η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο από το μεσημέρι, άρα όσο εξελίσσεται η ημέρα μπορείς να αναζητήσεις βοήθεια από τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να επιτύχεις κάποια επανασύνδεση σήμερα το αστρολογικό τοπίο θα σε ευνοήσει. Αν είσαι μόνος μπορείς να κάνεις γνωριμίες όσο εξελίσσεται η ημέρα, ενώ εσύ που έχεις δεσμό κάνετε μαζί βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

*

Καλό θα είναι στα επαγγελματικά σου να αποφύγεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο. Η οικονομική σου κατάσταση δεν είναι σταθερή με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι έλλειψη σταθερότητας και αμφιβολίες για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε σήμερα η Πέμπτη είναι μέρα αρκετά ανατρεπτική αλλά και φιλόδοξη για το ζώδιο σου , σε αυτό συμβάλλουν τόσο το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα όσο και το τετράγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανό. Συνοπτικά το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και χρόνου σου το επενδύεις στα επαγγελματικά αναζητώντας συνεχώς νέες μεθόδους ανέλιξης και προβολής και επιθυμώντας να λειτουργήσεις πιο ανεξάρτητα και αυτόνομα. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες είναι ενδυναμωμένες και αποτελούν το κλειδί στην προσπέραση εμπόδιων σε προσωπικά και επαγγελματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου θα προκύψει ένα μικρό φλερτ που θα σε ανανεώσει ψυχολογικά. Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, κάνεις σκέψεις για να την σταθεροποιήσεις ή να πάτε μαζί ένα βήμα παραπέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου είναι άκρως ενδυναμωμένα και εκτιμάται να βρεις τρομερή εύνοια εφόσον διαχειριστείς διπλωματικά οποιαδήποτε κατάσταση. Το να στραφείς στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο αποτελεί μια αποδοτική λύση!

*

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Τρίγωvο Αφροδiτης-Ουpανού! Kαpμικές Συvαντήσεις & Νέοι «ΔΥΝΑΤ0Ι» Έρwτες Για 3 Ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Δίδυμε σήμερα Πέμπτη αναμένονται αρκετές εξελίξεις χάρη στο εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα που σου προσφέρουν τρομερές δυνατότητες στα επαγγελματικά σου. Την ίδια χρονική στιγμή το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού εκτιμάται να σου προκαλέσει μια εσωτερική κόντρα λόγω κάποιας δυσλειτουργικής ιδεολογίας που υποστηρίζεις και σιγά σιγά κατανοείς ότι πρέπει να την αφήσεις πίσω. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει την αισιοδοξία σου, αλλά παράλληλα δημιουργεί πόλωση στις απόψεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναφορικά με τα αισθηματικά σου, σήμερα είναι ολοφάνερο ότι είσαι ανοικτός σε καινούργιες εμπειρίες και γνωριμίες. Έτσι οι δυνατότητες σου για θετικές εξελίξεις είτε είσαι μόνος είτε έχεις έναν δεσμό, είναι ενισχυμένες

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά όσο παραμένεις δημιουργικός και ανοιχτός σε νέες ιδέες αναμένεται να εντοπίσεις καινούργιες πηγές εσόδων, αλλά και να αναγνωριστούν οι σκληρές σου προσπάθειες στον εργασιακό κλάδο όπου κινητοποιείσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

*

Φίλε Καρκίνε σήμερα ή Πέμπτη ξεδιπλώνει ένα σωρό γεγονότα αφού σχηματίζονται πολλαπλές όψεις στον ουρανό. Ξεκινώντας από το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα, γίνεται ολοφάνερο ότι μια επαγγελματική σου συμφωνία ή κάποιος σημαντικός άνθρωπος από τον περίγυρό σου σε κινητοποιεί για να επιτύχεις κάποιους στόχους. Πρόσεξε τυχόν εντάσεις με τα φιλαράκια σου αφού το τετράγωνο του Ήλιου και Ουρανού προμηνύει κάτι τέτοιο. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου ενισχύει κάποιες ανασφάλειες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει περίπτωση ένα φιλικό πρόσωπο από τον περίγυρό σου να έχει διαφορετικά αισθήματα και προθέσεις απέναντί σου. Σήμερα αυτό θα σου προκαλέσει προβληματισμό και εντάσεις με το ταίρι σου, ή στον εσωτερικό σου κόσμο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να είναι ενισχυθεί μέσα από την υποστήριξη τρίτων. Παράλληλα επαγγελματική άνοδο μπορείς να παρατηρήσεις μέσα από τις δικές σου δημιουργικές ιδέες!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πες Μου Tο Ζώδιο Σoυ Nα Σου Πω, Πότε Θα Σoυ «XΤYΠHΣEI» Tη Πόρτα ο Mεγάλoς Έρwτας

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Πέμπτη με Σελήνη στον Υδροχόο εσύ στρέφεις την προσοχή σου προς τρίτους παραμένοντας επικεντρωμένος στις δικές τους ανάγκες. Το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού προκαλεί κόντρες μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών, όμως δεν αποκλείεται η εμφάνιση μιας ξαφνικής επαγγελματικής ευκαιρίας. Απόφυγε την ίντριγκα και τον περιττό ανταγωνισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα, ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζοντάς σου δυνατότητες οικονομικής ενδυνάμωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχετικά με τα αισθηματικά σου θα παρατηρήσεις ισχυρή λίμπιντο και ευκαιρίες να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους χωρίς πολλά κοινά μαζί σου. Πρόσεξε μην μαλώσεις με το ταίρι σου.

*

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος ενισχύεται εμφανώς χάρη στο σημερινό αστρολογικό τοπίο. Σήμερα προσεγγίζεις με δημιουργικότητα ακόμη και την πιο ρουτινιάρικη αρμοδιότητά σου και ξεχωρίζεις από το πλήθος. Ήρθε η ώρα για αναγνώριση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε σήμερα επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις σου χάρη στην Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν επικρατεί η ισορροπία μεταξύ προσωπικών και επαγγελματικών. Με το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα, παρουσιάζονται δυνατότητες επαγγελματικών συμφωνιών αλλά και σημαντικών γνωριμιών στα αισθηματικά. Συγχρόνως, το τετράγωνο Ηλίου και Ουρανού, φέρνει κάποιες προσωρινές ανατροπές στο πρόγραμμα σου και κάποιες υποχρεώσεις σου ίσως να έρθουν μέσα στην ημέρα «τούμπα», διατήρησε εναλλακτικές λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι αρκετά τυχερός αφού συναντώνται δυνατότητες για καινούργιες γνωριμίες, ένα σημαντικό φλερτ ή την ανανέωση της υφιστάμενης σχέσης που έχεις. Από την άλλη, κάποιες ανατροπές στη ρουτίνα σου σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μικρές ανατροπές στην καθημερινότητά σου μπορεί να αποτελέσουν εμπόδιο στην αποπεράτωση όλων των αρμοδιοτήτων σου. Διατήρησε ψυχραιμία στα επαγγελματικά και επικεντρώσου περισσότερο σε οτιδήποτε επείγει αυτή τη στιγμή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Τετράγωvο Σελήvης-Ποσειδώvα ‘HPΘΕ’ Να Kάψει Καpδιές! Νέοι «ΞΑΦΝΙKOI» Έρwτες Για Tαύρους & Ακόμη 4 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε φίλε Zυγέ σε περιμένει μια άκρως ερωτική ημέρα χάρη στη Σελήνη που εισέρχεται στο ζώδιο του Yδροχόου από το μεσημέρι και μετά. Από την άλλη θα παρατηρήσεις σημαντικές ανατροπές στον έρωτα αφού το τετράγωνο Ήλιου και Ουρανού δεν ευνοεί στην σταθεροποίηση των αισθηματικών σου. Την ίδια χρονική στιγμή μπορείς να επενδύσεις σε θέματα οικογένειας σπιτιού και εργασιακών, μιας και το αστρολογικό τοπίο την Πέμπτη σε υποστηρίζει με το εξάγωνο Άρη/Ποσειδώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου πέρα από κεραυνοβόλους έρωτες, παρουσιάζουν σημαντικές εντάσεις. Υπάρχει περίπτωση μια γνωριμία που θα κάνεις να έχει μικρές πιθανότητες μακροημέρευσης. Αν έχεις δεσμό, οι καβγάδες είναι μέρος του προγράμματος…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχεις ξαφνικές ιδέες που στο μέλλον μπορεί να γίνουν αφορμή για επιχειρηματικές ενέργειες. Οι συνθήκες εργασίας σου μοιάζουν ευνοϊκές και σταθεροποιείς τα επαγγελματικά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα έρχεται μια ημέρα όπου επικεντρώνεσαι περισσότερο στο παρελθόν παρά στο παρόν και το μέλλον εξαιτίας της Σελήνης στον Υδροχόο. Το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα σου χαρίζει δυνατότητες για νέες γνωριμίες, φλερτ, ευχάριστη επικοινωνία και ερωτικές συναντήσεις. Αν είσαι καλλιτέχνης σήμερα θα σημειώσεις φοβερή πρόοδο στη δουλειά σου. Το τετράγωνο Ήλιου και Ουρανού θα προκαλέσει κόντρες μεταξύ των διαπροσωπικών σου σχέσεων και της οικογενειακής σου κατάστασης, ίσως γίνεσαι αρκετά πιο αντιδραστικός από όσο θα έπρεπε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το συγκρατήσεις!

*

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε μια πολύ καλή κατάσταση και το αστρολογικό οποίο σου εξασφαλίζει πολύ θετικές εξελίξεις ανεξάρτητα από το αν είσαι μόνος ή αν βρίσκεσαι σε έναν δεσμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου ευνοούνται μέσα από τη δική σου δημιουργικότητα. Σήμερα λαμβάνεις σημαντικές αποφάσεις με στόχο να εξασφαλίσεις σταθερότητα στην καριέρα σου. Μπορείς να επαναφέρεις και κάποιες ιδέες του παρελθόντος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη σήμερα με τη Σελήνη στον Υδροχόο έχεις μια ημέρα κινητοποίησης. Η Πέμπτη κορυφώνει το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς ένα ακίνητο ή γενικότερα να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων και να αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον. Το τετραγώνου μεταξύ Ήλιου και Ουρανού θα προκαλέσει ανατροπές στην καθημερινότητά σου και μπορεί να μην ολοκληρώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου, με απόλυτη συνέπεια, ακριβώς όπως θα θελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά παρουσιάζονται όμορφες ευκαιρίες για να φλερτάρεις και να αλλά να ανανεωθείς. Η επικοινωνία θα αποτελέσει το κλειδί στην προσπέραση τυχόν εμποδίων που παρατηρείς τον τελευταίο καιρό στα ερωτικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα παρατηρηθούν λίγες ανατροπές. Καλό θα είναι να παραμείνεις ευέλικτος γιατί κάποιοι από τους στόχους σου δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που είχες αρχικά σχεδιάσει. Στα οικονομικά έχεις ευκαιρίες ενδυνάμωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου στρέφει την προσοχή σου στους τρόπους ενδυνάμωσης της οικονομικής σου κατάστασης, αλλά και εξασφάλισης του αισθήματος της σταθερότητας στη ζωή σου. Δυστυχώς, το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού προκαλεί αρκετές εντάσεις, ενώ δεν αποκλείεται η εμφάνιση κάποιων ξαφνικών εξόδων που πρέπει να τακτοποιήσεις. Από την άλλη ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, υποδηλώνοντας ότι για σήμερα η επικοινωνία και η συλλογή σημαντικών πληροφοριών είναι η έξοδος διαφυγής από κάθε εμπόδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου εκφράζεσαι πολύ δημιουργικά με αποτέλεσμα να γίνεσαι πιο γοητευτικός και επιθυμητός από τον περίγυρό σου. Σκέφτεσαι ιδιαίτερα ρομαντικά και αυτό αποτελεί τον λόγο για τον οποίο ξανακερδίζεις το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός σου κόσμος ενισχύεται μέσα από έναν συνδυασμό ανασφαλειών και δημιουργικότητας. Η ανάγκη σου να νιώσεις σταθερότητα στα οικονομικά σε κινητοποιεί να σκεφτείς εποικοδομητικές διεξόδους και να εντοπίσεις νέες πηγές εσόδων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε η Σελήνη από το δικό σου ζώδιο από το μεσημέρι και έπειτα σε καθιστά πρωταγωνιστή της ημέρας. Για σήμερα Πέμπτη που ολοκληρώνεται το τετράγωνο μεταξύ ήλιου και ουρανού θα υπάρξουν και διάφορες ανατροπές στα προσωπικά, ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείς ότι κάποια οικογενειακά μέλη αποτελούν εμπόδιο στην προσωπική σου ολοκλήρωση και αυτό σε κάνει να ασφυκτιάς. Ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα όλα θα σου χαρίσει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και την αυτοεκτίμησή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφές συναντήσεις κι επανασυνδέσεις ευνοούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα μπορείς να επενδύσεις λίγο χρόνο για την προσωπική σου ανάπτυξη για να καταλάβεις τι θέλεις από τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προσπάθησε να διαχωρίσεις την προσωπική από την επαγγελματική σου ζωή, διαφορετικά ο ένας τομέας πρόκειται να συμπαρασύρει αρνητικά τον άλλον. Μην επιτρέψεις σε τυχόν προσωπικά εμπόδια να καταστρέψουν την καριέρα σου.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε Ιχθύ σήμερα έρχεται μια ελαφρώς μοναχική ημέρα αφού η Σελήνη από τον Υδροχόο από το μεσημέρι και πέρα σε καθιστά πιο εσωστρεφή. Η Πέμπτη όπου ολοκληρώνεται το εξάγωνο μεταξύ Άρη και Ποσειδώνα θα σου προσφέρει υποστήριξη από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο και δεν αποκλείεται να κάνεις καινούργιες φιλίες. Κάποιοι από τους προσωπικούς σου στόχους εκπληρώνονται. Βέβαια το τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Ουρανού προκαλεί παρεξηγήσεις και συνιστάται να παραμείνεις προσεκτικός με το όχημά σου, καθώς και στις επικοινωνίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά προβλέπονται καβγαδάκια και παρεξηγήσεις. Είναι καλό να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αλλά και να στραφείς προς ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σου παρέχει αξιόπιστες συμβουλές στον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα σου πρόκειται να ενδυναμωθεί μέσα από τη διπλωματική διαχείριση του κοινωνικού σου κύκλου. Βέβαια εσύ έχεις την ανάγκη να συνδεθείς βαθιά με τον εαυτό σου, οπότε δεν αποκλείεται να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα!…. πηγη

*