Η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα Μας ΦΕΡΝΕΙ Δpάματα! Φτάνουν «PHΞΕΙΣ» & Xωpισμoί Για Κριούς, Καρκίνους Κι Άλλα 3 Ζώδια

0
6544

Η Αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα Μας ΦΕΡΝΕΙ Δpάματα! Φτάνουν «PHΞΕΙΣ» & Xωpισμoί Για Κριούς, Καρκίνους Κι Άλλα 3 Ζώδια

Τι λέει για το ζώδιο σου; Για ποια ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Εμπόδια και προκλήσεις στις επικοινωνίες μας αναμένονται σήμερα, όπου η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, «παγώνει» την ροή και εξέλιξη των επικοινωνιών μας, ενώ δεν λείπουν…

Ριζικές αλλαγές, αποκαλύψεις και οριστικοί τερματισμοί

σε κύκλους έρχονται με την αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα.

Εμπόδια και προκλήσεις στις επικοινωνίες μας αναμένονται σήμερα, όπου η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα, «παγώνει» την ροή και εξέλιξη των επικοινωνιών μας.

Πολλοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας ή θέλουν να επιβάλουν τους κανόνες τους. Η επιρροή είναι πιο έντονη για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου…

Οι Αστρολογικές Προβλέψεις Για Σήμερα 22/7/2023

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, μια αντίθεση πολύ ισχυρή σχηματίζεται σήμερα μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα. Αφορά τον άξονα καριέρας-οικογένειας στον χάρτη σου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε αυτούς τους δύο τομείς και πολύ περισσότερο δε στα επαγγελματικά. Αναρωτιέσαι, αμφιβάλλεις και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Το σίγουρο είναι πως έχεις πρόβλημα στην δουλειά και πρέπει να το λύσεις. Εγώ θα σου δώσω θάρρος και θα σου πω, ότι έρχονται ριζικές αναμορφωτικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα της ζωής σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η σκέψη σου δεν είναι δοσμένη ολοκληρωτικά στο ταίρι και στο μυαλό σου στριφογυρνούν άλλες έννοιες. Αν είσαι αδέσμευτος, το άγχος που φέρνει η σημερινή μέρα για τα επαγγελματικό-οικογενειακά δεν σου επιτρέπει να χαλαρώσεις. Άφησε το για άλλη μέρα που θα είσαι περισσότερο ευδιάθετος για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν μη τι άλλο αυτό που έχεις προτεραιότητα στη ζωή σου αυτή την στιγμή είναι η δουλειά. Σε πιέζουν οι ανώτεροι και δημιουργούν προβλήματα. Τα οικονομικά δεν είναι τόσο άσχημα όσο νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα σχηματίζεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που είναι γενικά μια δύσκολη και απαιτητική όψη. Αν και είναι Σάββατο όπου θέλεις να βγεις, να χαρείς και να διασκεδάσεις, εντούτοις κάτι σε κωλύει. Σκέφτεσαι ότι θα έχεις κι άλλα Σάββατα και άλλες μέρες να κοινωνικοποιηθείς, ενώ τώρα πρέπει να βρεις τρόπους για να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς. Αποζητάς να ακολουθήσεις ένα άλλο μονοπάτι ώστε να φέρεις στην ζωή σου την ισορροπία. Αλλάζεις κατεύθυνση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση σήμερα οι ανάγκες και οι επιθυμίες του συντρόφου δεν ταυτίζονται με τις δικές σου. Εσύ φιλοσοφείς και σχεδιάζεις το μέλλον και αυτός θέλει έξοδο. Βρες μια μέση λύση! Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα είναι αντιφατική για σένα. Από την μια θέλεις έξοδο και γνωριμίες και από την άλλη θέλεις την ανεξαρτησία σου. Πάντως αν προκύψει γνωριμία θα είναι μοιραία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ίσως χρειαστεί να αποκοπείς από μια δύσκολη συνεργασία και να προχωρήσεις σε καινούργια. Έξοδα γίνονται για ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται μια πολύ δύσκολη όψη μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα. Η αντίθεση τους δημιουργείται στον τομέα των οικονομικών σου. Κλείνεσαι μέσα στο σπίτι γιατί θέλεις να κάνεις οικονομία αποφεύγοντας τις σπατάλες που θα μειώσουν ακόμη περισσότερο τον προϋπολογισμό σου. Σε διακατέχει το άγχος ψάχνοντας τρόπους να τακτοποιήσεις κληρονομικά, φορολογικά. Η οικογένεια σε στηρίζει και μπορείς να βασιστείς πάνω τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις την βοήθεια του συντρόφου και την συμπαράσταση στα θέματα που έχουν προκύψει. Μένεις στο σπίτι και σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα. Αν δεν έχεις σχέση, σήμερα δεν έχεις και την όρεξη να κάνεις. Το μυαλό σου είναι εστιασμένο αλλού και μάλιστα σε μια πρώην ερωτική σχέση που δεν ξεχνάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το βέβαιο είναι ότι σε απασχολεί έντονα το οικονομικό κομμάτι και θέλεις να το λύσεις, αλλά πρέπει να εξοικονομήσεις πόρους. Αν σε έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση μια ζημιογόνα συνεργασία τελείωσε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι ένα δύσκολο Σάββατο διότι ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο σου κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ενώ φωτίζεται η προσωπικότητα σου και εκπέμπεις ζωντάνια και λάμψη κάποιοι κοιτάνε να σκοτεινιάσουν την ακτινοβολία σου. Οι διαπροσωπικές σχέσεις περνούν κρίση. Είναι η στιγμή που φανερώνονται οι κρυφοί σου εχθροί και τώρα βλέπεις με ποιους έχεις να κάνεις και ποιους να αντιμετωπίσεις. Οι μάσκες πέφτουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, θα βρεθείς απέναντι από την χειριστική συμπεριφορά του συντρόφου και θα σε πιέσει η ζήλια που θα βγάλει. Μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του θα βοηθήσει. Αν δεν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα έχεις πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σε εξιτάρει με την εξωτερική του εμφάνιση και θα σε γοητεύσει η προσωπικότητα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να προσέχεις τις νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θα προκύψουν και μην είσαι ανυπόμονος. Στα οικονομικά τα μόνα έξοδα που κάνεις είναι για την εξωτερική σου εμφάνιση που ανεβάζει την ψυχολογία σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα παρόλο που είναι Σάββατο και η διάθεση της ημέρας είναι η έξοδος και η κοινωνικοποίηση για σένα δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Η αντίθεση του κυβερνήτη σου Ήλιου με τον Πλούτωνα δημιουργεί υποχρεώσεις κυρίως επαγγελματικές. Δεν είναι μια χαρωπή μέρα και φέρνει αρκετούς προβληματισμούς. Σχετικά με την δουλειά θα υπάρξουν κάποιες πιέσεις που θα φέρουν άγχος και κούραση. Όμως επειδή τα αγαθά «κόποις κτώνται» κάνεις το μότο αυτό σημαία και προχωράς ακάθεκτος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η γκρίνια του συντρόφου θα σε απογοητεύσει σήμερα διότι θεωρείς πως δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όταν έχεις πολύ δουλειά δεν σημαίνει ότι τον παραμελείς. Αν είσαι αδέσμευτος, διάλεξε μια άλλη μέρα για να κάνεις γνωριμίες γιατί σήμερα δεν είναι η πιο κατάλληλη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά είναι αυτά που σε απασχολούν και έχεις στο μυαλό σου κι ας είναι Σάββατο. Η μέρα είναι πρόσφορη για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που επιθυμείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που είναι μια δύσκολη όψη και αρκετά απαιτητική. Αφορά τις σχέσεις με τους φίλους και με τον ερωτικό σύντροφο. Ταυτόχρονα βλέπεις να μπλοκάρονται τα μελλοντικά σου σχέδια και να αναθεωρείς. Ενδεχομένως να μην πάνε τα πράγματα όπως επιθυμείς και για αυτό θα πρέπει να προβείς σε δραστικές αλλαγές σε ότι αφορά τους στόχους σου. Η διασκέδαση δεν σε αντιπροσωπεύει όπως παλαιότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σε πιέζει να απομακρυνθείς από τους φίλους σου. Μπορεί μάλιστα να σου δώσει τελεσίγραφο, του τύπου, ή οι φίλοι, ή αυτός. Η απόφαση είναι δική σου. Αν είσαι αδέσμευτος το μυαλό σου βρίσκεται χαμένο κάπου στο παρελθόν το οποίο ήταν επεισοδιακό και σε απασχολεί ακόμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζουν οι στόχοι, οι φιλοδοξίες σου και τα επαγγελματικά πλάνα που είχες για το μέλλον. Στα οικονομικά αναλαμβάνεις δράση για να εξοικονομήσεις έσοδα από τη δουλειά, ή από μια δευτερεύουσα δραστηριότητα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι ένα διαφορετικό Σάββατο γιατί ο σχηματισμός της αντίθεσης μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα. Τα προβλήματα ξεκινούν από το σπίτι, την οικογένεια και επεκτείνονται στην δουλειά. Το ότι εσύ καλείσαι να βρεθείς στην μέση κάνοντας τον διαιτητή σε κουράζει και σε αγχώνει. Με εσωστρέφεια θα περάσεις την μέρα αφού δεν έχεις όρεξη για αντιπαλότητες. Πρέπει τουλάχιστον να βάλεις όρια στην οικογένεια που έχεις περισσότερο θάρρος να μιλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μόνη σου παρηγοριά είναι ο σύντροφος που καταλαβαίνει ότι επιθυμείς να μείνεις μέσα και το σέβεται. Η παρέα του είναι πολύτιμη. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα θα προτιμήσεις να επισκεφθείς την οικογένεια και να μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν. Δεν θέλεις γνωριμίες που θα σε αποσυντονίσουν από τον στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά ένα έξτρα όφελος θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιο οικογενειακό θέμα που έχει προκύψει. Στα επαγγελματικά σαφώς και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά το στενό περιβάλλον φέρνει εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα κάνει την μέρα δύσκολη και με πολλά προβλήματα. Είναι Σάββατο και έχεις την επιθυμία να βγεις, να κοινωνικοποιηθείς με παρέες και φίλους. Παρουσιάζονται όμως εμπόδια που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Από το πιο απλό που είναι μια βλάβη στο μεταφορικό μέσο, μέχρι την ματαίωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού, λόγω κακής συνεννόησης. Προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την ανάγκη να κουβεντιάσεις με τον σύντροφο για τα προβλήματα που έχεις στην προσωπική σου ζωή, αλλά βλέπεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση. Μήπως φταίει ο τρόπος σου; Μην είσαι απόλυτος και κυριαρχικός γιατί έτσι δεν γίνεται συζήτηση αλλά μονόλογος. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να προσέχεις όταν προσεγγίζεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Να είσαι συζητήσιμος και να μην κάνεις ότι τα ξέρεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμφωνίες που αφορούν τα επαγγελματικά μπορεί να σπάσουν αν δεν είναι σαφείς. Δέξου και κάνε προτάσεις αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια. Στα οικονομικά θα ξοδέψεις για να υλοποιήσεις ένα ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα είναι Σάββατο και η αντίθεση που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα σε εστιάζει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Νιώθεις ανασφαλής και θεωρείς ότι δεν ανταμείβεσαι όσο θα έπρεπε. Συζήτησε το με τους ανωτέρους και ζήτα αυτά που σου αναλογούν. Μη μπλοκάρεσαι συναισθηματικά και αγχώνεσαι! Για να αισθανθείς ακόμα καλύτερα πρέπει να τακτοποιήσεις τις χρεωστικές οφειλές που εκκρεμούν προς τους δημόσιους φορείς. Δεν αποκλείεται να προκύψουν κληρονομικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε γιατί σε σένα οφείλεται η ομαλή πορεία της σχέσης που σημαίνει ότι πρέπει να κόψεις την ζήλια προς το σύντροφο. Τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο όταν δεν ξεπερνούν τα όρια. Αν είσαι αδέσμευτος, σε επηρεάζει ακόμα το παρελθόν και σκέφτεσαι έναν παλιό έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στην δουλειά και στην καριέρα είσαι σήμερα. Επιθυμείς και επιδιώκεις αναγνώριση των κόπων σου και καλύτερες αποδοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα είναι Σάββατο και η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου, σχηματίζεται στον ουρανό. Τώρα εσύ είσαι εστιασμένος στα πολύ προσωπικά σου θέματα και αδιαφορείς για τους άλλους. Όμως οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου να ξέρεις ότι σε νοιάζονται και σε σκέφτονται. Μην είσαι άκαμπτος και καχύποπτος με όλους όσους σε αγαπούν. Δείξε λίγη συμπόνοια και μη διοχετεύεις μόνο αρνητικά συναισθήματα στο περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η αμυντική στάση που κρατάς προς τον σύντροφο τον τρομάζει και δεν μπορεί να σου πει αυτά που θέλει. Μια βόλτα στην εξοχή θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, και είσαι καχύποπτος δεν θα καταφέρεις να αφεθείς σε νέες γνωριμίες. Άλλαξε τροπάριο για να βρεις τον έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ήρθε η ώρα να αποκοπείς από μια τοξική συνεργασία και να τραβήξεις άλλο δρόμο κάνοντας καινούργια σχέδια. Με το οικονομικό κομμάτι δεν ασχολείσαι προς το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Υδροχόε μου αγαπημένε, σήμερα είναι Σάββατο και η όψη της αντίθεσης μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα θα φέρει δυσκολίες στην καθημερινότητα και θα σε αγχώσουν οι υποχρεώσεις που δεν δύνασαι να τακτοποιήσεις. Άγχος με τα χρήματα, με την δουλειά, αλλά και με τα ερωτικά. Βάλε πρόγραμμα και θέσε προτεραιότητες για να τα βγάλεις πέρα. Η ενέργεια σου μειώνεται επειδή σκορπίζεσαι σε πολλές μεριές και γίνεσαι χίλια κομμάτια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα με τον σύντροφο που θα χαλάσουν το κλίμα. Διαφωνίες για την δουλειά, για τα ωράρια, ακόμα και για τις καθημερινές συνήθειες που έχουν αλλάξει. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν συνιστάται η σημερινή μέρα για εξόδους και νέες γνωριμίες. Εκμεταλλεύσου την μέρα για να αρχειοθετήσεις τις υποχρεώσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πηγή άγχους αποτελεί η δουλειά γιατί ενώ προσπαθείς τίποτα δεν γίνεται. Δεν λαμβάνεις ούτε ηθική ικανοποίηση, ούτε υλική ανταμοιβή.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, σήμερα είναι Σάββατο και σχηματίζεται η δύσκολη όψη αντίθεσης μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα. Λογάριαζες χωρίς τον ξενοδόχο και έκανες σχέδια για το μέλλον; Καιρός να αναθεωρήσεις! Έχουν βαλθεί κάποιοι να σε εμποδίσουν. Κατά πάσα πιθανότητα κάποιοι που θεωρείς φίλους. Τσέκαρε τους και κάνε ένα καλό ξεκαθάρισμα για το δικό σου καλό. Θα χρειαστεί όπως καταλαβαίνεις να αποκοπείς από τοξικές φιλικές σχέσεις και να τραβήξεις άλλο δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το ενδιαφέρον που δείχνεις για τον ερωτικό σύντροφο θα εκτιμηθεί και θα υπάρξει ανταπόδοση. Αν παράλληλα δεν αφήσεις ένα φίλο να ανακατευτεί θα πάει ακόμη καλύτερα. Αν είσαι αδέσμευτος, πρόσεχε τα υποτιθέμενα κολακευτικά λόγια ενός φιλικού προσώπου γιατί αποσκοπούν κάπου αλλού.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια νέα συνεργασία διαφαίνεται στον ορίζοντα και θα προσπαθήσεις ώστε να πραγματοποιηθεί. Με τα οικονομικά δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να ανησυχείς… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...