Ζώδια Σήμερα!! Tι Λένε τα Zώδια Για Σήμερα Παρασκευή 13 / 12

0
1201

Ζώδια Σήμερα!! Tι Λένε τα Zώδια Για Σήμερα Παρασκευή 13 / 12

Ο άνθρωπος που σ’ αγαπάει, είναι εκεί πριν του πεις έλα….Δες τα ζώδια και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Πως θα κυλήσει η ημέρα σου σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά; Πως σε επηρρεάζoυν σήμερα οι νέες πλανητικές όψεις και πως αυτό θα επιδράσει στην καθημερινότητα σου;

Γεμάτη ρομαντισμό η ημέρα, αλλά και πάθος, λόγω της Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα και του Τριγώνου Άρη-Ποσειδώνα! Όνειρα εκπληρώνονται, οικονομική εύνοια αναμένεται, όπως και καυτές εpwτικές για τα Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Πιο ‘Viral’ Φωτo του Φετιvού GΝΤΜ: Kάτι «Λεiπει» Aπό το Kοpμί Παίκτριας & Όλoι Παραληρoύν

Οι Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 13/12

Κριός♈
Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, μάθε να εμπιστεύεσαι τους άλλους, αφού πρώτα βεβαιωθείς για τις καλές τους προθέσεις απέναντί σου!
Χρησιμοποίησε το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου, ώστε να καταφέρνεις να πετύχεις πολλά από αυτά που θες τώρα!
Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει ωφέλιμες αποκαλύψεις, που θα σε εξυπηρετήσουν στην προσπάθεια σου, να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μία αποκάλυψη, θα βοηθήσει πολύ την πρόοδο σου και τους στόχους σου! Έχεις αρκετή οικονομική εύνοια και μάλιστα, μία λύση βρίσκεται, για ένα χρόνιο θέμα! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Ταύρος♉
Γενικά
Φίλε Ταύρε, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, καταφέρνεις σήμερα και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σου σχέση και επαφή, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, γι’αυτό μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα! Γενικά, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις, κυρίως λόγω της ταυτόχρονης Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας, ευνοείται αρκετά σήμερα, κυρίως όσον αφορά συναδελφικές σχέσεις ή συνεργασίες! Οικονομικά, κάνεις αρκετά έξοδα, κυρίως για άλλους! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvάσα- Mόλις Αvακοιvώθηκε: Τα Χρήματα Στους Λoγαριασμoύς Από τις 18 Δεκεμβρiου

Δίδυμοι♊
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, σου προσφέρει την ιδανική μέρα για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης!
Γενικά, στην καθημερινότητα σου, είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου και τους καλούς σου τρόπους!
Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, φέρνει διορατικότητα και πειθώ, γεγονός που θα σε βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα υπάρξει εύνοια, αρκεί να εκμεταλλευτείς την ανεπτυγμένη δημιουργικότητα σου! Οικονομικά, καταφέρνεις να επιλύσεις ένα χρηματικό θέμα σήμερα, που εδώ και καιρό σε αγχώνει! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Καρκίνος♋
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, ευνοούνται, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου!
Μπορείς επίσης, να αναμένεις πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνικές ή δημιουργικές δραστηριότητες!
Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε προειδοποιεί για υπερβολές στην συμπεριφορά σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, είσαι αξιαγάπητος, γεγονός που σταδιακά θα φέρει τους πάντες με τα «νερά» σου! Οικονομικά, ευνοείσαι στα τυχερά παιχνίδια σήμερα, αρκεί να αποφύγεις το ρίσκο! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aς Αρχiσoυν Nα Πρoετoιμάζοvται Aυτά Tα 3 Ζώδια: Φτάνoυv Aλλαγές «Φωτιά» Mέσα Στο 2020

Λέων♌
Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι δικοί σου άνθρωποι σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους, κυρίως μέσα από πράξεις, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς! Γενικά σήμερα, απολαμβάνεις ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και επιτέλους σταθεροποίηση Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα φέρει λύσεις σε εκκρεμότητες και υποθέσεις της καθημερινότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ένα γεγονός σήμερα, θα επαναφέρει την εργασιακή σου σιγουριά και ικανοποίηση! Οικονομικά, πιθανόν να προκύψουν έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Παρθένος♍
Γενικά
Φίλε Παρθένε, το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις, όπως και μηνύματα ή στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης!
Γενικά θα αισθανθείς πολύ δημοφιλής, αφού είσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος κοινωνικά! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο, κυρίως όσον αφορά την βελτίωση της φήμης σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχεται επαγγελματική και οικονομική επιτυχία, ιδίως αν γίνουν με συζητήσεις, συμφωνίες ή συμβόλαια! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σήμερα η «Παγωμέvη Πανσέληvος»: Τα 4 Ζώδια Πoυ θα Δoυν Tύχη σε Εpwτικά-Οικοvομικά

Ζυγός♎
Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αποτελεί για σένα την ιδανική ευκαιρία, για να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με πιο κοντινά άτομα που πραγματικά αγαπάς και σε αγαπούν! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα ωστόσο, σε προειδοποιεί για συνετή και ώριμη συμπεριφορά στις οικογενειακές σχέσεις, ιδίως σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μάλλον είσαι αρκετά αφηρημένος σήμερα, γεγονός που θα φέρει σοβαρά λάθη. Οικονομικά, παρασύρεσαι σε αλόγιστα έξοδα, λόγω της ανάγκης σου για εφήμερες απολαύσεις! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Σκορπιός♏
Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα σήμερα, ο γοητευτικός τρόπος που επικοινωνείς είναι αξιοθαύμαστος και σε βοηθά να αυξήσεις τις πιθανότητες εκπλήρωσης ενός μεγάλους στόχου! Γενικά αφέσου, στην καθοδήγηση της καρδιάς σου και ένα χαρούμενο νέο, θα σε ενδυναμώσει ψυχικά και θα νιώσεις σίγουρα πολύ όμορφα!
Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, μπορεί να φέρει λίγες εντάσεις με τα αδέρφια σου, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, θα εκπληρωθεί ένα μεγάλο σου όνειρο. Διεκδίκησε αυτό που σου αξίζει και επιθυμείς! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως, το ‘Tελευταiο’ Ψηφiο Τoυ Έτoυς Πoυ Γεννηθήκατε Aποκαλύπτει 1 Τεράστιo Mυστικό Για Tην Zωή σας

Τοξότης♐
Γενικά
Φίλε Τοξότη, με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, ακολούθησε χωρίς δισταγμό την διαίσθηση σου, σε ό,τι κι αν κάνεις, αφού μπορείς να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις τι σου γίνεται!
Η ημέρα θα φέρει σίγουρα μία αποκάλυψη ενός μυστικού, με παρασκηνιακό τρόπο!
Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα φέρει ένα γεγονός, που θα επαναφέρεις την αυτοεκτίμηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και αποκαλύψεις στην δουλειά, σε ευνοούν ιδιαίτερα!
Οικονομικά, παρασύρεσαι και κάνεις έξοδα ανούσια! Προσοχή, λοιπόν… Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Αιγόκερως♑
Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, δένεσαι πιο πολύ συναισθηματικά με φίλους τώρα και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή φιλία! Επίσης ευνοείσαι, σε αλλαγές που θες να κάνεις και σε υψηλούς στόχους που επιθυμείς να εκπληρώσεις! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε ωθεί σε λανθασμένες αποφάσεις, συμπεριφορές και επιλογές, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες απρόσμενες αλλαγές σήμερα, εξυπηρετούν απόλυτα τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σου στόχους! Άρπαξε λοιπόν τις ευκαιρίες! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Υδροχόος♒ 
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, καταφέρνεις μέσω των δράσεων σου, να αναγνωρισθείς κοινωνικά, να βιώσεις μία βελτιωμένη και κατά πολύ χαρούμενη οικογενειακή ζωή και καθημερινότητα και να πάρεις χαρά, μέσα από την εδραίωση της προσωπικής σου καταξίωσης! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα ωστόσο, σε παρασύρει σε κουτσομπολιά, που ενδεχομένως να αποκαλυφθούν και να σε βλάψουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, αλλά και στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για ό,τι στόχο κι αν έχεις θέσει!
Πετυχαίνεις φιλοδοξίες, προαγωγή ή ακόμα και αύξηση! Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ

Ιχθύες♓ 
Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και πετυχαίνεις στόχους, που αρκετό καιρό τώρα σχεδίαζες! Επιπλέον, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές, κυρίως με την βοήθεια της ταυτόχρονης Συνόδου Αφροδίτης-Πλούτωνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οι έξυπνες ιδέες σου και το εύστροφο μυαλό σου, σου δίνουν δημιουργικές λύσεις στα προβλήματα και έχεις επιτυχία σε κάθε σου δραστηριότητα!
Οικονομικά, πρέπει να περιορίσεις τα περιττά έξοδα σου. Δες τις Epwτικές Προβλέψεις Παρασκευής ΕΔΩ….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...