ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Δευτέρα 1 / 5

0
1347
ΖΩΔΙΑ, http://vip1news.gr/

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ | Τι Λένε τα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα Δευτέρα 1 / 5

Προχώρα μπροστά, εκεί είναι όλα σε περιμένουν στη ζωή! 😉

.

Δες το ζώδιο σου και μάθε τι λένε σήμερα τα άστρα για σένα…

Κριός♈
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μην αφήνεσαι, αγαπητέ Κριέ, σε παράλογους συναισθηματισμούς που σου δυσκολεύουν τη ζωή. Περιόρισε τις αρνητικές σκέψεις και δημιούργησε μία καθημερινότητα με δυναμική δράση και αισιοδοξία που θα σου δώσει τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις όσα εκκρεμούν και να αλλάξεις όσα σου προκαλούν δυσαρέσκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σε συζητήσεις που θα κάνεις για προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου, καλό θα είναι να μην φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που θα είναι μέχρι και σήμερα στο ζώδιό σου, φωνάζει να κινηθείς άμεσα, γιατί είσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες λογομαχίες και αυτή τη στιγμή δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά, πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση σκέψου την πρώτα πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και για άσκοπες αγορές.

Ταύρος♉
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο τρόπος που θα κινηθείς, αγαπητέ Ταύρε, το ερχόμενο διάστημα θα καθορίσει το ποσοστό της επιτυχίας σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και θα καταφέρεις να προχωρήσεις με λιγότερο κόπο. Μια πρόταση για κάποια καινούργια ευκαιρία με ευνοϊκούς για σένα όρους θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, θα δεις τον σύντροφό σου με άλλο μάτι, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, μην παρασυρθείς από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια Ζώδια κάνουν μεταξύ τους «ΚΑUΤΗ» χημεία?

Δίδυμοι♊
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις υπομονή και σοβαρότητα μπροστά στα ασήμαντα εμπόδια που θα μπουν στον δρόμο σου. Είναι πιθανό να καταφέρεις την παράκαμψή τους αν οι εχθροί σου δεν αντιληφθούν τον σωστό τρόπο που θα τα διαχειριστείς. Έτσι θα πετύχεις να φτάσεις στον στόχο σου το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά. Προσπάθησε όμως να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις κάποια πράγματα με διαφορετικό μάτι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε να κάνεις λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Αν προκύψουν κάποιες συνεργασίες, φρόντισε να προσέξεις τα λόγια και τις πράξεις σου. Θα πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος. Μην ανοίξεις καινούργια οικονομικά μέτωπα.

Καρκίνος♋
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Κάποιο μήνυμα που θα λάβεις, αγαπητέ Καρκίνε, θα σε ξαφνιάσει και θα αναστατωθείς προσωρινά. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να μην δείξεις σε κανέναν την πραγματική σου αναστάτωση. Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν και η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια πολύ σύντομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα πρέπει να προσέξεις τι λες για να μην πληγώσεις τον σύντροφό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να μην συζητήσεις για προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου, γιατί η σχέση σου θα φτάσει στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε έναν σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου και απόφυγε τα έξοδα.

Λέων♌
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι πλανήτες προσφέρουν ευνοϊκές συνθήκες στο ζώδιό σου για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμα, αυτό όμως δεν είναι λόγος να αδιαφορείς για όσα συμβαίνουν γύρω σου και να αγνοείς τα σημάδια που παρουσιάζονται. Δείξε σοβαρότητα και μην αφήνεσαι σε καταστάσεις που μπορούν να σε βλάψουν μακροπρόθεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου. Μπορείς να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις. Καλό θα είναι όμως, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.

 

Παρθένος♍
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Αν καταφέρεις να προσηλωθείς απολύτως στον στόχο σου, χωρίς η προσοχή σου να αποσπαστεί με ασήμαντες καταστάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα πράγματα να οδηγούνται σε πραγματική ολοκλήρωση και να μην χρειάζεται πλέον κόπος για αυτό. Τα άστρα στηρίζουν το ζώδιό σου σε αυτή την προσπάθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες στα επαγγελματικά σου. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου προβλέπεται στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα: Τι επιφυλάσσει το 2017 στα 12 Ζώδια?

Ζυγός♎
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Οι εντάσεις των ημερών δοκιμάζουν την υπομονή σου σε ακραία επίπεδα. Απόφυγε συζητήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο – έως και σε ρήξη με σημαντικά πρόσωπα. Ο χρόνος θα βελτιώσει αρκετά την κατάσταση, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, αρκεί να μην βιάζεσαι για τίποτα και να περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στον σύντροφό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε όμως το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά, θέματα που καθυστερούν και σε έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

Σκορπιός♏
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα κούρασης και επίμονης εργασίας, ήρθε η ώρα, αγαπητέ Σκορπιέ, να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να παραμερίσει τυχόν φόβους για μελλοντικές ανατροπές και να αισθανθεί τη δικαίωση για την οποία κοπίασε τόσο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό τομέα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην πάρεις αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά.
Τοξότης♐
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Η ερχόμενη περίοδος προβλέπεται γενικά καλή για το ζώδιό σου, αρκεί να μην αφήσεις τις υποθέσεις σου στην τύχη τους. Οι συνεργάτες σου έχουν την τάση να φέρνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου και βάλε αυστηρά τα όριά σου, όσο έχεις ακόμα τον χρόνο να κινηθείς με διακριτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν τα αισθηματικά σου, γιατί έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να σε βρουν αρκετά προετοιμασμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερωτικές Προβλέψεις της Άση Μπήλιου: Ποια ΖΩΔΙΑ ευνοούνται στον ΕPΩΤΑ το 2017?

Αιγόκερως♑
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Μεγάλες δοκιμασίες προβλέπονται για το ζώδιό σου και θα απαιτηθεί ώριμη σκέψη για να βρεις το σωστό πλάνο με το οποίο θα κινηθείς για να τις ξεπεράσεις. Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία σου θα βοηθήσουν αρκετά τις εξελίξεις και οι δυσκολίες θα απομακρυνθούν σταδιακά, χωρίς να αφήσουν πίσω τους μεγάλες επιπτώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τις αρνητικές πλευρές με τις οποίες έβλεπες μέχρι τώρα κάποιες καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Θα γίνεις πιο επικοινωνιακός και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Υδροχόος♒
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Απρόοπτες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν μεγάλο άγχος, αγαπητέ Υδροχόε, και αυτό θα γίνει αφορμή να δυσκολευτείς περισσότερο στη διαχείριση των προσωπικών σου ζητημάτων. Η ψυχραιμία είναι η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις, αρκεί να μην φοβηθείς και να προχωρήσεις όσο αργά απαιτείται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα θέλεις να πεις κάποια πράγματα στον σύντροφό σου, που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό και σε στενοχωρούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς αρκετά με τα επαγγελματικά θέματα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί θα κάνεις λάθη που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ανοίγματα που έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε να κάνεις συναλλαγές.

Ιχθύες♓
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Απόφυγε, αγαπητέ Ιχθύ, αυτό το διάστημα να ξεκαθαρίσεις πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζεις όλες τις παραμέτρους. Θα απαιτηθεί πολύ περισσότερος χρόνος. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει προς την κατεύθυνση που επιθυμεί. Άκου την εσωτερική σου φωνή και πράξε ανάλογα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, ούτως ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ομαδικές συνεργασίες, αλλά και καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον…oroskopos.gr