ZΩΔIA & EPΩTAΣ: Για Αυτά τα Ζώδια Ερχεται ένα ΗΟΤ Σαββατοκύριακο

0
326

ZΩΔIA & EPΩTAΣ: Για Αυτά τα Ζώδια Ερχεται ένα ΗΟΤ Σαββατοκύριακο

Δείτε τι επιφυλάσσει το Σ/Κ στα 12 Zώδια…

.

Tι μας ετοιμάζει ο φτερωτός θεός τελικά αυτό το Σ/Κ?

ΜΑΘΕ αυτά που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν κάνεις το πρόγραμμά σου.

Ας δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για το Σ/Κ 12-13/08

Κριός
Ήρθε η ώρα της καθαριότητας! Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Θα περάσει την πλειοψηφία της αναδρομής του στην Παρθένο και τον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης. Πλένετε συχνά τα χέρια σας: τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να είστε επιρρεπείς στα μικρόβια που σας περιτριγυρίζουν. Προστατέψτε τον εαυτό σας κατά των καλοκαιρινών κρυωμάτων και της γρίπης, λαμβάνοντας επιπλέον εξυγιαντικά μέτρα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να καταφέρετε να κάνετε επαρκώς όλα σας τα καθήκοντα, γι’ αυτό προσέξτε να μην αναλάβετε πολλά.

Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυτοκριτικές τάσεις, ειδικά γύρω από την εικόνα του σώματός σας. Προστατευτείτε από την τελειομανία γενικότερα. Με τον άτακτο Ερμή στον ορμητικό έκτο Οίκο σας, μπορεί να το παρακάνετε με την ανάλυση και να οδηγηθείτε στην παράλυση. Με τα θέματα του Ερμή κατά μέρος, ένα διασκεδαστικό Σάββατο μπορεί να σας περιμένει, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό και αναζωπυρώνει την ορμή σας για περιπέτεια. Από την Κυριακή, η Σελήνη περνά στον Ταύρο και στον πρακτικό δεύτερο Οίκο σας. Χρησιμοποιήστε το χρόνο για να κάνετε δουλειές στο σπίτι, να πληρώσετε λογαριασμούς ή να ξεκινήσετε την προετοιμασία για την επόμενη εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Στο νοσοκομείο Τώρα με καρκίνο Γνωστός παρουσιαστής

Ταύρος
Ρομαντική ανακούφιση ή μουρμούρες δυσαρέσκειας; Το Σάββατο ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής, γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του στην Παρθένο και στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και της δημιουργικότητας. Μην εκπλαγείτε εάν λάβετε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook, από κάποιον πρώην ή κάποια άλλη προοπτική από μια χαμένη αγάπη. Αξίζει αυτή η σβησμένη φλόγα μια επανάληψη; Εάν βρίσκεστε σε σχέση, μπορεί επίσης να αναμασάτε το παρελθόν.

Ίσως ακόμα να βράζετε μέσα σας για έναν τσακωμό ή να επανεμφανιστεί ένα ανεπίλυτο θέμα που σας πονά. Να είστε άμεσοι σχετικά με τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε σαρκαστικές ή παθητικοεπιθετικές σπόντες, οι οποίες το μόνο που θα κάνουν είναι να εμβαθύνουν το δράμα. Το Σάββατο σας δίνει ακόμη περισσότερους λόγους για να χαλαρώσετε, καθώς η Σελήνη είναι στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Εξοικονομήστε την ενέργειά σας για την Κυριακή, όταν η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα ξυπνήσει την ορμή σας για την επόμενη εβδομάδα. Πάρτε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας και κρατήστε τα σχέδια ευέλικτα ώστε να μπορείτε να ακολουθήσετε τα θέλω σας.

Δίδυμοι
Στασιμότητα στο μέτωπο του σπιτιού; Αυτό το Σάββατο ο πλανήτης της επικοινωνίας και κυβερνήτης σας Ερμής, γυρνάει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Για την πλειοψηφία αυτού του κύκλου, ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στην Παρθένο και στον τέταρτο Οίκο σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένα έργο ανακαίνισης του σπιτιού μπορεί να επιβραδύνει ή ίσως να έχετε μια παρεξήγηση με έναν συγκάτοικο ή έναν συγγενή. Μια γυναίκα στη ζωή σας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη ή μπορεί να αυξηθεί η ένταση κάτω από την σκεπή σας.

Η τριβή μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα, καθώς ο Ερμής αναδρομεί μέσω αυτού του υπερευαίσθητου τμήματος του χάρτη σας. Αντί να παγιδευτείτε στις διαμάχες, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να τιμήσετε τα συναισθήματά σας και αντιμετωπίστε τον εαυτό σας με λίγη παραπάνω αγάπη. Το Σάββατο φέρνει επίσης μια Σελήνη στον Κριό, το οποίο θερμαίνει τον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας. Αν κάνουμε πέρα την αναστάτωση που προκαλεί ο Ερμής, είναι η τέλεια ημέρα για μια ομαδική συγκέντρωση ή ένα αυθόρμητο υπαίθριο φεστιβάλ. Ακυρώστε τα θορυβώδη σχέδια την Κυριακή, ωστόσο. Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, και σας υποκινεί να κρυφτείτε για την μέρα στο καταφύγιό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Ο Κώστας Λεφάκης Προειδοποιεί: Ηλιακή Έκλειψη στο Λέοντα!! Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ Αυτά τα Ζώδια

Καρκίνος
Πώς τό ‘πατε; Αυτό το Σάββατο, ο Ερμής – πλανήτης της επικοινωνίας – γυρνάει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του ανάδρομου κύκλου του στον διαδραστικό τρίτο Οίκο σας. Επιλέξτε τα λόγια σας με σύνεση, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να παρανοηθούν. Οι πωλήσεις και οι συναντήσεις μπορεί να μειωθούν και οι ανταλλαγές ιδεών μπορεί να παράγουν λιγότερο από αστρικές ιδέες. Για να αποφύγετε την απογοήτευση, μην προχωρήσετε πεισματικά σε νέα έργα. Αντ’ αυτού, επανεξετάστε αυτά που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων διδακτικών προσπαθειών ή έργων γραφής.

Ένα συγγενικό πνεύμα από το παρελθόν μπορεί να επανεμφανιστεί από το πουθενά – μείνετε συντονισμένοι! Η Σελήνη του Σαββάτου στον δέκατο Οίκο σας της φήμης, μπορεί να φέρει μια VIP πρόσκληση. Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε: τα κόκκινα χαλιά μπορεί να στρωθούν για εσάς απόψε! Η ατμόσφαιρα της Κυριακής είναι πιο χαλαρή, καθώς η Σελήνη μετακινείται στον Ταύρο και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας του ελεύθερου πνεύματος. Υιοθετήστε τη στάση «όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο» και εμπλακείτε σε μερικές ομαδικές συγκεντρώσεις. Κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά, επειδή μπορεί να πάρετε μια πρόσκληση αυθόρμητα και να θελήσετε να είστε ελεύθεροι να κάνετε αυτό που θέλετε χωρίς προειδοποίηση.Λέων
Ελέγξτε αυτές τις αποδείξεις. Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Για το υπόλοιπο του μήνα, ο Ερμής αναδρομεί μέσω της Παρθένου και του δεύτερου Οίκο σας των χρημάτων. Προσέξτε τα λεφτά σας, Λέοντες. Η ροή μπορεί να σφίξει ξαφνικά, με αποτέλεσμα να πρέπει να επανεξετάσετε τον προϋπολογισμό σας και τον τρόπο με τον οποίο βγάζετε χρήματα. Με λίγα λόγια, μπορεί να επιστρέψετε σε έναν παλιό πελάτη ή έναν εργοδότη για μια περιστασιακή δουλίτσα (ή ακόμη για να συνεργαστείτε και πάλι). Στο γραφείο επιλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά, ειδικά στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το τελευταίο που χρειάζεστε, είναι να βιώσετε τη δική σας εκδοχή του χακαρίσματος, βρίσκοντας τα αιχμηρά σας σχόλια να κάνουν το γύρο απροσδόκητα.

Σπόιλερ: Από τις 31 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα, μια περίοδος που πρέπει να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ. Διακοπές εκτός τόπου και χρόνου, κανείς; Μιλώντας για τις διακοπές, η Σελήνη στον Κριό του Σαββάτου θα φωτίσει τον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών και της επέκτασης. Αρχίστε να αναζητάτε ειδοποιήσεις ναύλων ή κάντε ένα αυθόρμητο ημερήσιο ταξίδι. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον δέκατο Οίκο σας, φέρνοντας το μυαλό σας πίσω στη δουλειά και στις ευθύνες. Ξεκινήστε νωρίς την εβδομάδα σας ή αντιμετωπίστε ένα έργο που έχετε αναβάλει.

Παρθένος
Έχετε ξαναδεί αυτή την ταινία; Αυτό το Σάββατο ίσως να νιώσετε ότι έχετε προσγειωθεί σε ένα εναλλακτικό (και εξωφρενικά οικείο) σύμπαν, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου. Αυτός ο κύκλος μπορεί να αναστατώσει την επικοινωνία, τα ταξίδια και την τεχνολογία και εσείς βρίσκεστε στην καυτή θέση, καθώς ο Ερμής αναδρομεί στην Παρθένο μέχρι τις 31 Αυγούστου. Αυτός δεν θα είναι ένας εύκολος κύκλος αναγκαστικά, αλλά θα έχετε δυνατές στιγμές αυτογνωσίας εάν τον χρησιμοποιήσετε με σύνεση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών εβδομάδων μπορεί να αντιμετωπίσετε επικές παρεξηγήσεις, όταν τα έξυπνα λόγια σας υποβαθμίζονται και μάλιστα μπορεί να προσβάλλουν τους άλλους. Η υπερβολική αυτοπροβολή (ή οποιαδήποτε αυτοπροβολή) μπορεί να στραφεί εναντίον σας τώρα. Περάστε αυτό το χρόνο εξετάζοντας την πρόοδο σας στους προσωπικούς σας στόχους. Μπορεί να βγάλετε έναν ή δύο από τη λίστα σας. Η Σελήνη στον Κριό του Σαββάτου είναι ιδανική για έρευνα, καθώς φωτίζει τον όγδοο Οίκο σας. Την Κυριακή, βγείτε από το κεφάλι σας και μπείτε στον ευρύτερο κόσμο. Η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας, προκαλώντας φαγούρες. Ένα ημερήσιο ταξίδι έξω από τα όρια της πόλης, μπορεί να είναι αρκετό για την ανακούφισή σας. Αντλήστε έμπνευση από ένα βιβλίο, μια ταινία ή μια ζωντανή παράσταση. Μια νέα προοπτική θα κάνει θαύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> ΤΡΑΓΩΔΙΑ: 30χρονη Επεσε Νεκρή στο έδαφος: «Μάμα σ΄ αγαπώ…»

Ζυγός
Κανείς δεν ξέρει τα προβλήματα που έχετε βιώσει, Ζυγοί. Όχι ακριβώς, τουλάχιστον. Αλλά η διάθεσή σας για αυτολύπηση μπορεί να είναι δύσκολο να ταρακουνηθεί, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής, γυρίζει ανάδρομος στην Παρθένο και στον δωδέκατο Οίκο σας του υποσυνείδητου και της θυσίας. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να χαθείτε σε ένα βάλτο συναισθηματικών φορτίων: παλιές πληγές, παλιές σχέσεις, παλιούς φόβους. Αντί να κυλιστείτε στη λάσπη, εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να βάλετε ένα τέλος.

Αν βρεθείτε σε μια κατάσταση που έχετε απορροφηθεί από τον εαυτό σας, αναρωτηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Ο εθελοντισμός ή απλώς το να είστε εκεί για τους άλλους, μπορεί να βάλει τα δικά σας δεινά σε προοπτική. Οι σχέσεις είναι το θέμα του Σαββατοκύριακου, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στις περισσότερο σχετικές με τις σχέσεις ζώνες του χάρτη σας. Το να στραφείτε στους κοντινότερους ανθρώπους σας ή απλά να τους απολαύσετε και να τους εκτιμήσετε, μπορεί επίσης να σας υπενθυμίσει τι έχει σημασία στη ζωή.Σκορπιός
Το Σάββατο ο έξυπνος Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, και περνάει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κύκλου στον ενδέκατο Οίκο σας των πλατωνικών συνδέσεων και της ομαδικής δραστηριότητας. Κατά τις επόμενες τρεις εβδομάδες, μπορεί να έχετε κάποιες απογοητευτικές παρεξηγήσεις με έναν φίλο. Ένα ομαδικό πρότζεκτ, ειδικά ένα τεχνολογικό έργο, μπορεί να βγει από την τροχιά του. Προσέξτε τα πισώπλατα μαχαιρώματα και τις κρυφές ατζέντες στον κύκλο σας.

Όσο αφορά τους συναδέλφους και τους φίλους σας, ζήστε με το ρητό: αν δεν έχεις τίποτα καλό να πεις, μην πεις τίποτα. Η σιωπή σας, ειδικά σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρυσή. Το Σάββατο φέρνει επίσης μια Σελήνη στον Κριό και στον έκτο Οίκο σας της υγείας. Συμμετάσχετε σε ένα πρωινό μάθημα γιόγκα, πηγαίνετε για μια βουτιά και πάρτε μαζί υγιεινά, φρέσκα σνακ. Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας, καθιστώντας την ιδανική μέρα για να απολαύσετε την παρέα του αγαπημένου ανθρώπου.

Τοξότης
Επαγγελματική προειδοποίηση; Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος αυτού του κύκλου στον δέκατο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να συγκρουστείτε με έναν αρχηγό, έναν πελάτη υψηλού προφίλ ή έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας, καθώς οι παρανοήσεις αφθονούν. Αντί να πάρετε προσωπικά αυτή τη σύγκρουση, περιορίστε την εστίασή σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπορέσετε να προχωρήσετε στην ηγεσία και την εξουσία.

Ανεξάρτητα από τον τίτλο ή το μισθό σας, είστε ο συγγραφέας των δικών σας εμπειριών ζωής. Αλλά δεν χρειάζεται να το παίρνετε τόσο σοβαρά, Τοξότες. Το Σάββατο, η Σελήνη επισκέπτεται τον Κριό και τον παιχνιδιάρικο, παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Ξεδώστε με μια μεταμεσονύχτια βόλτα, ειδικά αν δεν το έχετε κάνει για καιρό. Την Κυριακή, η Σελήνη μετακινείται στον έκτο Οίκο σας της υγείας. Η πρωινή γιόγκα, ένας πράσινος χυμός και το ξεμπέρδεμα με τις δουλειές σας, θα είναι πιο ελκυστικά από έναν πρωινό καφέ τώρα. Βγάλτε λοιπόν την εορταστική διάθεση από το σύστημά σας το Σάββατο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:> Έκανε 1 ΜΕΓΑΛΟ λάθος Μέσα στο αυτοκίνητο, που Κάνουμε πολλοί!! Δείτε τι ΕΠΑΘΕ μετά από τροχαίο

Αιγόκερως
Προορισμός: απογοήτευση; Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ανάδρομης πορείας του στον ένατο Οίκο σας του ταξιδιού και της επέκτασης. Τις επόμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να αισθανθείτε ενοχλητικά περιφραγμένοι. Ίσως είναι δουλειά, μια σχέση ή απλώς – ξέρετε – ολόκληρη η ζωή σας. Εάν μπορείτε να επισκεφθείτε ξανά ένα αγαπημένο σημείο διακοπών ή να ακούσετε μια πνευματική διδασκαλία, μπορεί να επικοινωνήσετε ξανά με την υψηλότερη κλήση σας ή τουλάχιστον να κερδίσετε κάποιο χώρο αναπνοής.

Εν τω μεταξύ, γιατί να μην αμφισβητήσετε μερικές από τις περιοριστικές πεποιθήσεις στη ζωή σας ή να εξετάσετε δομές που έχετε ξεπεράσει; Η ελευθερία περιμένει. Ξεκινήστε εξετάζοντας τη ζωή στο σπίτι και τις οικογενειακές σας σχέσεις το Σάββατο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον τέταρτο Οίκο σας. Ίσως κάποιοι συγγενείς να πρέπει να μάθουν να στηρίζονται λίγο περισσότερο στον εαυτό τους.

Υδροχόος
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, οπότε κρατήστε την όρασή σας αετίσια. Αυτό το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου αυτού στον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας και του κοινού πλούτου. Μπορεί να αισθάνεστε τεντωμένοι στο συναισθηματικό μέγιστο, είτε να σας κατακλύζει η εμμονή και η ζήλια, είτε να εμπλακείτε σε μια παρακινδυνευμένη δυναμική. Οι υποψίες σας και οι βαθιές ανησυχίες σας μπορεί να έχουν ρίζες μέσα σε κάτι, αλλά αυτό το «κάτι» μπορεί να είναι τα δικά σας θέματα με την εμπιστοσύνη, την ευπάθεια και την αυτοεκτίμηση. Αν μια σκιερή δουλειά έρθει στο φως, πείτε στο σύμπαν: Σε ευχαριστώ. Αυτή είναι μια πληροφορία που πρέπει να γνωρίζετε.

Το Σάββατο μια συζήτηση θα μπορούσε να φυτέψει τους σπόρους μιας μεγάλης ιδέας, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό και στον διανοητικό τρίτο Οίκο σας. Πιάστε κουβέντες όπου κι αν πάτε, συγγενικά πνεύματα σας περιμένουν. Μέχρι την Κυριακή, η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και στον εσωτερικό τέταρτο Οίκο σας, βάζοντάς σας σε λειτουργία σπιτόγατου. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει φίλους για καφέ ή σε απογευματινά σχέδια. Ξεκουραστείτε και φωλιάστε, το έχετε ανάγκη. Χρόνο μόνοι στην έπαυλη Υδροχόος, ίσως με ένα καλό βιβλίο και λίγο καλό φαΐ, ακούγεται θεϊκό.

Ιχθύες
Προβλήματα στη σχέση; Αυτό το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της αναδρομής του στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Το άλλο σας μισό, ο/η BFF στη δουλειά ή ένας στενός φίλος, μπορεί να αποτελέσει πηγή σύγκρουσης. Ίσως η ισορροπία της σύνδεσής σας να μην είναι τόσο καλή. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι δεν δίνετε όσα μπορείτε και να αποφασίσετε να είστε πιο παρών στη σχέση σας. Είτε ίσως το αντίστροφο: να εκμεταλλεύονται τη γενναιόδωρη φύση σας. Αντιμετωπίστε προσεκτικά τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις.

Δεδομένου ότι οι αναδρομές επαναφέρουν το παρελθόν, μια παλιά φλόγα μπορεί να επανεμφανιστεί. Ίσως η δεύτερη φορά να είναι και η τυχερή; Τα άστρα του Σαββάτου στρέφουν το μυαλό σας σε πρακτικά ζητήματα, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό και στον δεύτερο Οίκο σας της ασφάλειας. Αντιμετωπίστε κάποιες εργασίες, πληρώστε τους λογαριασμούς, βάλτε τη ζωή σας πίσω σε σταθερές βάσεις. Μπορείτε να κοινωνικοποιηθείτε την Κυριακή, όταν η Σελήνη περάσει στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, φέρνοντας ζωντανές συζητήσεις και ενδιαφέρουσες προσκλήσεις στο δρόμο σας… πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.