Ζάκυvθος: Αυτοκτόvησε 18χροvη Που Eίχε Πέσει Θύμα Βι@σμού! Tραγική Φιγoύρα η Mητέρα της

0
380

Ζάκυvθος: Αυτοκτόvησε 18χροvη Που Eίχε Πέσει Θύμα Βι@σμού! Tραγική Φιγoύρα η Mητέρα της

Δεν μπορεί να το πιστέψει η μητέρα της.

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει μία 18χρονη, η οποία είχε πέσει θύμα βι@σμού στις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ζάκυνθο. Συντετριμμένη η μητέρα της νεαρής κοπέλας, θέλησε να μιλήσει για αυτό, με σκοπό να στείλει…

Τέλος στη ζωή της αποφάσισε να βάλει μία 18χρονη, από την Ιρλανδία

η οποία είχε πέσει θύμα βι@σμού στις καλοκαιρινές της διακοπές στη Ζάκυνθο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Ερμής Στον Υδρoχόο Φέρvει Aλλαγές: Tα 4 Ζώδια Πoυ Δoυν «Αvατροπές» Σε Έpwτα & Χρήμα

Ο λόγος για την Τζούλι Κρόου, η οποία δέχθηκε επίθεση και βι@στηκε στο νησί του Ιονίου το προηγούμενο καλοκαίρι, όπου είχε έρθει για διακοπές με τους φίλους της.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα της, το τραύμα της την είχε «στοιχειώσει» και πίστευε ότι δεν θα έβρισκε ποτέ το δίκιο της, ενώ ένιωθε αβοήθητη.

Συντετριμμένη η μητέρα της νεαρής κοπέλας, θέλησε να μιλήσει για αυτό, με σκοπό να στείλει το δικό της μήνυμα για να μην πέσουν κι άλλα νεαρά παιδιά θύματα βι@σμού, όπως η κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mακρυπoύλια-Xατζηγιάνvης: Μας Aιφνιδiασαν! Οι Φωτό Που «Aποκάλυψαν» το Eυτυχές Γεγοvός

Η νεαρή κοπέλα δέχθηκε κι άλλη επίθεση πριν τον βι@σμό

Η 18χρονη Τζούλι Κρόου, την οποία νάρκωσαν και βί@σαν, αυτοκτόνησε στις 4 Νοεμβρίου, λιγότερο από τρεις μήνες μετά τη φρικτή εμπειρία της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις της Τρίτης!! Παλιoί Έpwτες «Σπάvε» Καvόνες σε 3 Ζώδια

«Η Τζούλι που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βι@σμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί, κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας στο νησί, την Παρασκευή 16 Αυγούστου.

Η πρώτη σημειώθηκε όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερε να διαφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Τραγωδiα Στην Aσφαλτο: Σκoτώθηκε Σε Τρoχαiο ο Δημήτρης Bασιλακόπoυλος

Μόλις δύο βράδια μετά, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, όπου και έπεσε θύμα βι@σμού και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...