Υπoψιαζόταν Πως ο Άvτρας της την Aπατά! Tότε της Tηλεφωvεί ο Γυναικολόγος της & της Eπεσε το Aκoυστικό μ’ Aυτό Πoυ άκoυσε

0
4091
γυναικολόγος, https://viralnewsgr.eu/

Υπoψιαζόταν Πως ο Άvτρας της την Aπατά! Tότε της Tηλεφωvεί ο Γυναικολόγος της & της Eπεσε το Aκoυστικό μ’ Aυτό Πoυ άκoυσε

Δεν το χωράει ανθρώπινος νούς – Δείτε φωτό & βίντεο…

Τι της ανακοίνωσε τελικά ο γυναικολόγος της; Οι ξαφνικές αλλαγές του συζύγου της, ήταν αυτό που την έκανε να πιστέψει ότι ήταν άπιστος. θα μείνετε άφωνοι με όσα δείτε στο βίντεο….

Η διάγνωση μιας σοβαρής ασθένειας, μπορεί να έχει τραγικές επιπτώσεις

στη σωματική, πνευματική και συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου.

Όμως μια γυναίκα έχοντας ανακαλύψει ότι εσκεμμένα ο σύντροφός της τη μόλυνε με τον ιό HIV, πληγώθηκε ακόμα περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Av Έχεις Γεvνηθεi Aυτές τις Hμερoμηνίες, η Aση Μπήλιου Σε «Καλεi» Να Παiξεις Τζoκερ Πριν Βγει το 2019

Η καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah, Diane Reeve εμφανίστηκε για να μοιραστεί την ιστορία της: εpωτεύτηκε τον Philippe Padieu και είχαν μακροχρόνια σχέση για τέσσερα χρόνια, πριν ανακαλύψει το μυστικό του. Οι προθέσεις του μαζί της δεν ήταν αγνές.

Αλλαγές στη συμπεριφορά του, την έκαναν να πιστέψει ότι ο Philippe ήταν άπιστος, γεγονός που αρνήθηκε ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Φωτιά Στον Yμηττό! Συvαγερμός Στην Πυρoσβεστική

Όταν όμως ανακάλυψε φωνητικά μηνύματα, που επιβεβαίωναν τις υποψίες της, η Diane διέλυσε τη σχέση. Αλλά ο χωρισμός της άφησε πολλά περισσότερα από μια πληγωμένη καρδιά. Έπειτα από ιατρικές εξετάσεις, έμαθε ότι είχε AIDS.

H Diane αργότερα ανακάλυψε ότι ο Philippe είχε σχέσεις με πολλές άλλες γυναίκες, τουλάχιστον 9, όσον καιρό ήταν μαζί της. Αποκαλύφθηκε ότι εκείνος είχε επίγνωση ότι είχε AIDS, ωστόσο απέκρυπτε αυτή την πληροφορία από τις άλλες γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις. Η Diane ενώθηκε με τις άλλες γυναίκες για να τον φέρουν μπροστά στη δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ας Αρχίσoυν Nα «Ψάχvουv» Για Κουμπάρo: Aυτά Eivαι τα Ζώδια Πoυ Παvτρεύονται Πριν Bγει το 2019

Η κατηγορία του Philippe ήταν βαριά επίθεση με θανάσιμο όπλο.

Μόλυνε την Diane και άλλες 9 γυναίκες (ίσως και περισσότερες), που όλες δέχτηκαν να καταθέσουν εναντίον του. Οι κατήγοροι τον χαρακτήρισαν ως κυνηγό.

Ο Philippe κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε 45 χρόνια φυλάκιση σε φυλακή του Τέξας. Το 2016, 7 χρόνια αργότερα, η Oprah είχε ξανά καλεσμένη την Diane, που μίλησε για την εμπειρία της και όσα συνέβησαν στη ζωή της έκτοτε. Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής της ήταν η έκδοση ενός βιβλίου για τα όσα έζησε δίπλα στον Philippe και την δίκη που ακολούθησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η ΕΜΥ Πρoειδοποιεί Για Επόμεvες ώρες! Βρoχές & Kαταιγίδες στις Παρακάτω Περιoχές

Μιλώντας με την Oprah, περιέγραψε πως ένιωσε όταν άκουσε την ετυμηγορία του δικαστή:

«Τη στιγμή που είπε ‘ένοχος’, η καρδιά μου ελάφρυνε ολοένα και περισσότερο μέχρι που είπε την ετυμηγορία για το έκτο θύμα. Ήξερα ότι είχαμε κερδίσει.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος & η Έλεvα Παπαρiζου!! Δεν Μπoρεi Πλέoν Nα «Kρύψει» Τηv Φoυσκωμέvη Kοιλiτσα

Σήμερα, η Diane δίνει ομιλίες και είναι ακτιβίστρια για την ενημέρωση του κοινού για το AIDS. Εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για το HIV/AIDS, για την απενοχοποίηση των θυμάτων και το πώς μπορεί να ζήσει κάποιος μια φυσιολογική ζωή με τον ιό.

Όσον αφορά τον Philippe, που τώρα είναι στα 60 του, βρίσκεται ακόμα φυλακισμένος εκτίοντας την ποινή του. Η πολιτεία του Τέξας επιβάλλει ποινές σε όσους εσκεμμένα μεταδίδουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα χωρίς την επίγνωση ή συναίνεση του άλλου προσώπου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θα «Kάψει» Kαρδιές ο Φετιvός Σεπτέμβρης: Kαρμικές Συvαντήσεις & Νέoι Έpwτες Για 5 Ζώδια

Δείτε την σοκαριστική τους ιστορία στο παρακάτω βίντεο:

fanpage.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.