Kι Όμως, Αυτοi Είvαι Oι 6 ΠIO «Ισχυρoί» Συvδυασμoί Ζωδίων στο Kpεβάτι! Mε τον 4ο, Πέσαμε Από τα Σύvvεφα

0
2440

Kι Όμως, Αυτοi Είvαι Oι 6 ΠIO «Ισχυρoί» Συvδυασμoί Ζωδίων στο Kpεβάτι! Mε τον 4ο, Πέσαμε Από τα Σύvvεφα

Δείτε ποιοι είναι και ίσως μείνετε έκπληκτοι…

Ποιοι είναι τελικά αυτοί οι συνδυασμοί ζωδίων? Κάποιες φορές ένας από τους δύο δεν το «έχει» ή δεν υπάρχει η κατάλληλη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων, ώστε να γίνει το μεγάλο ‘μπαμ’….

Αυτή, λοιπόν, η χημεία είναι πολύ πιθανόν να συμβεί

ανάμεσα σε κάποιους συγκεκριμένους ζωδιακούς συνδυασμούς.

Και συμβαίνει συχνά κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί να είναι πιο ταιριαστοί από διάφορους άλλους, όπως για παράδειγμα ο Ταύρος με Τοξότη που έγινε και σίριαλ στην τηλεόραση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγιvε Iσχυρός Σεισμός στην Τουρκiα: Kατέρρευσε η Ορoφή Tου Αερoδρομίου του Ντεvιζλί

Σύμφωνα λοιπόν με τους αστρολόγους υπάρχουν κάποια ζώδια που αν συναντηθούν μεταξύ τους κάνουν το καλύτερο s3 χ της ζωής τους. Εχουν μια απίστευτη χημεία στο κρεβάτι.

Βρήκαμε λοιπόν τους 6 πιο δυνατούς συνδυασμούς:

1. Κριός με Σπορπιό

Εδώ μιλάμε για έντονο πά8ος που δεν συμβαδίζει με τα θέλω.

Ο Κριός γεννά την ανάγκη στον Σκορπιό να τον υποτάξει και ο Σκορπιός στον Κριό να τον περιορίσει, για αυτό το s3χ αυτών των δύο έχει την ένταση μιας μάχης. O Αύγουστος Φέτος Θα «Κάψει» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτο Σκηvικό στην Aμαλιάδα: Γιατρός «Πέ8ανε» Λάθoς Άvθρωπο! Ο ‘Νεκpός’ Απάvτησε με Mήνυμα

2. Ταύρος με Τοξότη

Ο Τοξότης και ο Ταύρος είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά άτομα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τα δύο άκρα, αλλά όταν πέφτουν στο κρεβάτι ο συνδυασμός τους είναι εκρηκτικός. Αν εκείνος είναι Τοξότης και εκείνη Ταύρος τότε έχουμε εδώ πα8ιασμένες βραδιές που θα μείνουν αξέχαστες.

Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Αν και φαίνεται να μην ταιριάζουν και τόσο και να μην έχουν και πολλά κοινά, στην ουσία είναι δύο ζώδια που στηρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους. O Αύγουστος Φέτος Θα «Κάψει» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

3. Δίδυμος με Αιγόκερω

Αέρας και Γη. Ο Αιγόκερως είναι τόσο συνεσταλμένος και τόσο μορφωμένος που σίγουρα θα εντυπωσιάσει τον Δίδυμο, ο οποίος δεν ησυχάζει ποτέ γιατί τους αρέσει να τον ιντριγκάρουν.

Ο Αιγόκερως είναι αισθησιακός και αγαπησιάρης και ο Δίδυμος ζει το παρόν στο έπακρον. Τα δύο ζώδια αυτά όταν συναντηθούν s3 χουαλικά κάνουν θαύματα. O Αύγουστος Φέτος Θα «Κάψει» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ικαρiα: Tραγική Ειρωvεία! Συγκλονiζει η Tελευταία Ανάρτηση της 34χροvης Αστρoφυσικού που Bρέθηκε νεκpή

4. Λέων με Ζυγό

Το s3 χ είναι θεαματικό καθώς ο Ζυγός μαθαίνει πολλά στο Λιοντάρι, κυρίως να μην είναι εγωιστής (κύριο χαρακτηριστικό των Λιονταριών).

Στη σχέση αυτή η απόλαυση είναι γενναιόδωρη! O Αύγουστος Φέτος Θα «Κάψει» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σε Πελάγη Eυτυχiας Βαλαβάνη-Βασάλoς!! Η Πρώτη Δήλωση της Ευρυδiκης Για την Eγκυμοσύvη

5. Ιχθύς με Καρκίνο

Θα καταλάβουν ενστικτωδώς ο ένας τον άλλον. Είναι τόσο τρυφεροί και υποστηρικτικοί και συνήθως γνωρίζουν ακριβώς ποιες είναι οι ανάγκες του άλλου. Επίσης και οι δύο είναι πολύ έξυπνοι και θα είναι σε αρμονία.

Αίσθηση, είναι η λέξη κλειδί σε αυτή τη σχέση. Αυτό συμβαίνει επειδή τα ζώδια αυτά ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, το νερό. Αυτή η σύνδεση θα είναι προφανής από τη στιγμή που θα κοιταχτούν. O Αύγουστος Φέτος Θα «Κάψει» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ

6. Παρθένος με Υδροχόο

Σε αυτή την εpwτική ένωση Παρθένος και Υδροχόος μπορούν να βγάλουν τον καλύτερο ή τον χειρότερο εαυτό του συντρόφου τους. Αυτοί οι δύο εpαστές μπορούν στ’ αλήθεια να εξαλείψουν τις διαφορές τους και να συμπορευτούν καθώς ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Έγινε Νέoς Σεισμός στην Xώρα

Ο Υδροχόος έχει την τάση να είναι πα8ιασμένος και με έντονη ιδιοσυγκρασία, ενώ ο Παρθένος λειτουργεί περισσότερο μεθοδικά και είναι ανυπόμονος. Η φιλοδοξία αυτών των δυο ζωδίων τους οδηγεί σε αξιοθαύμαστες πράξεις. Αυτή η σχέση έχει την τάση να είναι διδακτική, διαφωτιστική και να προσφέρει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους. O Αύγουστος Φέτος Θα «Κάψει» Καρδιές ΔΕΣ> ΕΔΩ…πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.