Βiκη Παγιατάκη: Η Παvδημία Του Κoρωvοϊού θα Έχει «Tελειώσει» Mέχρι Τις Αpχές τoυ…

0
2269

Βiκη Παγιατάκη: Η Παvδημία Του Κoρωvοϊού θα Έχει «Tελειώσει» Mέχρι Τις Αpχές τoυ…

Πότε τελειώνει η πανδημία του κoρωvοϊού;

Η Βίκη Παγιατάκη κάνει αστρολογικές προβλέψεις για τον κορωνοϊό και για την υποχώρηση της πανδημίας από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η γνωστή αστρολόγος είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή…

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον κορονοϊό από την αστρολόγο Βίκη Παγιατάκη

Η Βίκη Παγιατάκη κάνει αστρολογικές προβλέψεις για τον κορονοϊό και για την υποχώρηση της πανδημίας από την Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Cοvid-19: Αγγελούδι, 5 Eτών, Nοσηλεύτηκε Mε 42 Πυpετό σε Nοσoκομεiο! Φωτo

Συγκεκριμένα -όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο- η γνωστή αστρολόγος είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε»:

«Στις 23 Μαρτίου 2020 ο Κρόνος εισέρχεται για μια δοκιμαστική πρόβα στο ζώδιο του Υδροχόου. Και λέω δοκιμαστική γιατί θα επιστρέψει στις 18 Δεκεμβρίου. Θα επηρεάσει Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες, και Σκορπιούς.

Η Ελλάδα από δύο πλευρές βάλλεται επειδή είναι Ταύρος και επειδή είναι και Υδροχόος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αδιαvόητο: Μετά τον Kοροvοϊό Ήpθε ο Xαvτοϊός! Νέος Iός Από τη Κίvα Πoυ Mεταδόθηκε Από Ποvτίκια σε άvθρωπο! Βίντεο

Θα χρειαστεί πολύ προσεκτική αντιμετώπιση του 2020. Όταν δεχόμαστε την επίδραση

του Κρόνου είναι σαν να ερχόμαστε σε μια μετωπική σύγκρουση με τον εαυτό μας, αλλά και με πολλές από τις ιδέες, τις αξίες και τις προτεραιότητες που είχαμε υιοθετήσει μέχρι τότε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωνoϊός-COVID 19: Mόλις Aνακοιvώθηκε! Εγκpίθηκε Το Φάpμακο Για Την Αντιμετώπιση Τoυ Iού

Στο δεύτερο ζώδιο της Ελλάδας που είναι ο Ταύρος και το ευνοϊκό τρίγωνο του Δία με τον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει. Θα χρησιμεύσει σαν αναπνευστήρας μια που θα βρισκόμαστε ακόμα με το κεφάλι μέσα στο νερό.

Είναι το 2021 που θα δούμε για τα παρακάτω. Μέχρι την 1η Ιουλίου θα βρισκόμαστε σε αυτή την περίεργη κατάσταση. Για την Ελλάδα συγκεκριμένα το δύσκολο διάστημα ξεκινάει τώρα από 31 Μαρτίου μέχρι 15 Μαΐου και μετά σιγά σιγά θα μπορούμε να μπούμε σε μια καλύτερη τροχιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpωνoϊός: Aυτό Είvαι Το Πρώτο «Σημάδι» Πoυ Έχoυν Aκόμα & οι Aσυμπτωματικoί-Φωτό

Κάνοντας το ωροσκόπιο του πρώτου κρούσματος κορονοϊού που όλοι οι αστρολόγοι λένε

ότι είναι Αιγόκερος αλλά στην πραγματικότητα εμφανίστηκε στις 17 Νοεμβρίου 2019 – είναι Σκορπιός με τη σελήνη στον Καρκίνο- έχω να πω ότι από τις 23 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου θα υπάρξει κάτι που θα χτυπήσει αυτή την ίωση. Ένα φάρμακο, κάτι.

Αυτό θα το δούμε από τις 2 Ιουλίου και ύστερα. Μη βιαστείτε να πιστέψετε ότι βρέθηκε το φάρμακο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Cοvid-19: H Πpώτη Kαλή Εiδηση! Eφτασε Στην Ιταλία Το Φάpμακο ‘Alfa-2B’ Πoυ Δoκιμάστηκε Ήδη Eπιτυχώς στη Κίvα! Bivτεο

Για την Ελλάδα το peak του προβλήματος ξεκινάει από 31 Μαρτίου μέχρι 5 Μαΐου και θα είμαστε stand by μέχρι 1η Ιουλίου. Αυτό τον μήνα πρέπει να προσέξουμε περισότερο»…πηγή

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...