Βι@σμός 24χροvης Θεσσαλονίκη: Mόλις Έγιvε Σύλληψη Για Μαστροπεiα Που Αvατρέπει Τα Δεδομέvα (Pics)

0
2206

Βι@σμός 24χροvης Θεσσαλονίκη: Mόλις Έγιvε Σύλληψη Για Μαστροπεiα Που Αvατρέπει Τα Δεδομέvα (Pics)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του ομαδικού βι@σμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας. Όπως είπε ο δικηγόρος…

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση.

Η εισαγγελία διεξάγει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας.

Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση του ομαδικού βι@σμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου! Ξαφvική Eπανασύvδεση «ΞΥΠNA» Nέα Πάθη Για 5 Ζώδια

Όπως είπε ο δικηγόρος της 24χρονης στον ΣΚΑΪ, Θανάσης Ζιώγας, την Παρασκευή κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι και τόνισε πως συνελήφθη για μαστροπεία.

Σημειώνεται πως παράλληλα με την υπόθεση βι@σμού η εισαγγελία Θεσσαλονίκης

διεξάγει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, καθώς καταθέσεις μαρτύρων κάνουν λόγο για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι του ξενοδοχείου.

Όπως είπε ο δικηγόρος της 24χρονης στον ΣΚΑΪ, Θανάσης Ζιώγας, την Παρασκευή κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι και τόνισε πως συνελήφθη για μαστροπεία. Πρόκειται για τον μετρ που την προσκάλεσε στο πάρτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ευθεία Επiθεση Σε Kοψιάλη Για 24χροvη Γεωργiα: «Της Eστειλε Μήvυμα & Πpοσπάθησε Να Την Πεiσει Να… » (Pic)

Σημείωσε πως κατασχέθηκαν επίσης το τηλέφωνο και το λάπτοπ του κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Ο δικηγόρος μίλησε για το θάρρος της Γεωργίας που όπως είπε κατέθεσε για τέταρτη φορά για τα «όσα κτηνώδη» έζησε στη σουίτα:

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε»… πηγη
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...