Τζώρτζογλου-Mαριόλα: Oι «Άγvωστες» Φωτo & Όλo το Παρασκήvιο από τον Παραμυθέvιο Γάμo τους

0
566
Τζώρτζογλου, https://viralnewsgr.eu/

Τζώρτζογλου-Mαριόλα: Oι «Άγvωστες» Φωτo & Όλo το Παρασκήvιο από τον Παραμυθέvιο Γάμo τους

Οι φωτό που ακολουθούν τα λένε όλα.

«Και έσονται οι δυο εις σάρκα μίαν». Ο Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων την εκλεκτή της καρδιάς του…

«Και έσονται οι δυο εις σάρκα μίαν»! Ο Στράτος Τζώρτζογλου παντρεύτηκε το απόγευμα του

Σαββάτου, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων την εκλεκτή της καρδιάς του, Σοφία Μαριόλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Συγκλονiζει τους Πάvτες η Μητέρα του Πάνoυ Zάρλα με την Δημόσια Eκκληση για την μvήμη του

Και ο γάμος τους έγινε ακριβώς όπως τον ονειρεύτηκαν. Πήραν την ευλογία του Θεού για πάντα! «Όλα είναι ένα» με αυτή τη φράση από την ασκητική του Καζαντζάκη ξεκίνησε να λέει για το γάμο του ο Στράτος Τζώρζογλου πριν λίγες μέρες στο ΤLIFE! «Το νιώθω σαν ευλογία… Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό»!

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η επί χρόνια φίλη του γαμπρού Βάνα Μπάρμπα αλλά και άλλοι 3 φίλοι τους ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η Σοφία ήταν σαν πριγκίπισσα μέσα στο ρομαντικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας! Στα μαλλιά της φορούσε μια στέκα με swarovski! Το ζευγάρι ήταν χαρούμενο αλλά και συγκινημένο γι΄αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής τους, που περίμεναν με μεγάλη χαρά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις της Κυριακής!! Παλιές Aγάπες «Ζωvτανεύουν» Kαταστάσεις σε 4 ζώδια

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους:

Η άφιξη του γαμπρού στην εκκλησία
Και η άφιξη της νύφης μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της
Για τις μπομπονιέρες τους επέλεξαν επίχρυσες καρδιές!

Μία σφυρήλατη και επιχρυσωμένη καρδιά με τα ονόματα τους, δεμένη επάνω σε ένα όμορφο λευκό κορδόνι είναι το δώρο τουςγια τους αγαπημένους τους καλεσμένους!

Την μπομπονιέρα συνοδεύει ένα ευχαριστήριο καρτελάκι με την φωτογραφία των μελλόνυμφων και μία μαντινάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Στράτoς Tζώρτζογλου-Σοφiα Μαριόλα: Η Οvειρική Διαμόρφωση στη Παραλiα που Eγινε ο γάμoς τους

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε κρητικό γλέντι στην παραλία όπου έγινε και η πρόταση γάμου πριν από λίγο καιρό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Βάνα Μπάρμπα απήγγειλνα αποσπάσματα από τον «Εpwτόκριτο» ενώ ξεσήκωσε τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του! Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης ανέλαβενα διασκεδάσει τους καλεσμένους με τα κόλπα του και να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...