Τσάμπα O Mεγάλoς Nτόpος: Τα Nέα «Nτpοπιαστικά» Πλάvα Πoυ Eπαιξαν Στο Big Brother! (Ρics)

0
10450

Τσάμπα O Mεγάλoς Nτόpος: Τα Nέα «Nτpοπιαστικά» Πλάvα Πoυ Eπαιξαν Στο Big Brother! (Ρics)

Απλά απαράδεκτες εικόνες…

Τσάμπα ο μεγάλoς ντόpος- Ήταν προφανές ότι η επιλογή των παικτών που μπήκαν στο «Big Brother» είχαν απώτερο στόχο να προκαλέσουν και κατ επέκταση αν συζητηθεί το ριάλιτι, ώστε να αποκτήσει και τηλεθέαση. Και απ΄ότι…

Απλά απαράδεκτες εικόνες- Τσάμπα ο μεγάλoς ντόpος.

Απ΄ότι φαίνεται, τελικά ο στόχος επετεύχθη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έγκυος & η Έλενα Παπαρiζoυ!! Δεν Μπoρεi Πλέov Nα «Kρύψει» Tην Φουσκωμέvη Kοιλiτσα! Φωτo

Ήταν προφανές ότι η επιλογή των παικτών που μπήκαν στο «Big Brother» είχαν απώτερο στόχο να προκαλέσουν και κατ επέκταση αν συζητηθεί το ριάλιτι, ώστε να αποκτήσει και τηλεθέαση και απ΄ότι φαίνεται, τελικά ο στόχος επετεύχθη.

Ωστόσο, ενδεχομένως, κάποιοι να θεώρησαν ότι μετά το μεγάλο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην- πλέον- παίκτη περί βι@σμού θα «μαζεύονταν» τόσο η παραγωγή του ριάλιτι όσο και οι παίκτες αλλά εις μάτην.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θέλει Να Κάvει Mαζi Τoυ 6 Παιδιά: Aυτός Είvαι Ο 50άpης Σύvτρoφος Της 28χροvης Αγpότισσας Τoυ Big Brother! (Pics)

Η ζωή των παικτών στο σπίτι συνεχίζεται με τα απαράδεκτα πλάνα που προβάλλονται πολλά.

Μεταξύ αυτών και μία παίκτρια, που και η ίδια δεν δείχνει να νοιάζεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι οι τηλεθεατές βλέπουν περισσότερα απ΄όσα πρέπει, αφού συνεχίζει να κυκλοφορεί στο σπίτι με ελάχιστα ρούχα και αν κάθεται σε ανάρμοστες στάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα MΑΣ Πρoειδοπoιεi: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Nέοι Έpwτες Για 4 Ζώδια

Τα τελευταία της πλάνα, όμως, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο με τα σχόλια να είναι πέρα για πέρα αρνητικά. η συνέχεια του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΛΑΝΑ> ΕΔΩ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...