«Το Τσάμπα Tελεiωσε»: Aυτοί Εivαι Οι 4 Tραγoυδιστές Που Έpιξαν Άκυpο Στο ‘Στην Yγειά Μας’

0
1080

«Το Τσάμπα Tελεiωσε»: Aυτοί Εivαι Οι 4 Tραγoυδιστές Που Έpιξαν Άκυpο Στο ‘Στην Yγειά Μας’

Βροντερό «όχι» λόγω ανύπαρκτης αμοιβής.

«Το Τσάμπα Τελείωσε»- Τι συμβαίνει με την εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με την παρουσία κάποιων τραγουδιστών στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ. Την αρχή έκανε η…

Βροντερό «όχι» λόγω ανύπαρκτης αμοιβής.

Τι συμβαίνει τελικά με την εκπομπή του ΣΚΑΪ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Παρασκευής: Παλιές Aγάπες «Σπάvε» Kαvόvες Γι’ Aυτά Τα 4 Ζώδια

Μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί με την παρουσία κάποιων τραγουδιστών στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΪ. Την αρχή έκανε η Μαντώ που με ανάρτησή της γνωστοποίησε να μην παραβρεθεί στην εκπομπή – αφιέρωμα για τις δεκαετίας 1980-1990 που θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε λόγο για απόφαση του σωματείου των τραγουδιστών να αμείβονται από την παρουσία τους σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο όπως σημείωσε αυτό δεν τηρείται με αποτέλεσμα η ίδια να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mετακivηση Εκτός Nομoύ: «Kλεiδωσε» Η Hμερομηvία Για Την Άpση- Οι 6 Eξαιpέσεις

«Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την

συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχές από τους συνάδελφους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kώστας Λεφάκης Για Αφρoδiτη Στον Αιγόκεpω: Φτάvουν «Eξελίξεις» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Όχι λοιπόν, δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα 80s 90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν. Ούτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπόν οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως φαίνεται η περίπτωσή της δεν είναι η μοναδική.

Με αναρτήσεις τους στο twitter τόσο η Δήμητρα Γαλάνη όσο και η Τάνια Τσανακλίδου στήριξαν τη συνάδελφό τους στην απόφασή της. Οι δύο τραγουδίστριες μάλιστα έχουν ενεργό ρόλο στο σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Τετράγωvο Δiα Με Ουραvό: Xαμoγελά Η «Tύχη» Σε Έpwτα-Χpήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Η Δήμητρα Γαλάνη με ανάρτησή αποκάλυψε ότι η Μαντώ δεν ήταν η μοναδική που αρνήθηκε να συμμετάσχει στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ο Δάκης, η Ελπίδα και ο Κώστας Μπίγαλης, έδωσαν αρνητική απάντηση στους υπεύθυνους της εκπομπής.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του Πανελλήνιου Σωματείου

Ελλήνων Τραγουδιστών αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> The Bachelor: Η Biβιαν Aπoκάλυψε Δημόσια, Αν Εivαι Aκόμη Zευγάρι Παναγιώτης-Nικoλέττα (Pic)

«Ζητάμε από όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν ενεργά την πρωτοβουλία μας, υπογράφοντας το κάλεσμα μας ώστε να πάψει να υπάρχει πλέον ζωντανή μουσική στην Ελληνική τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο (είτε πρόκειται για ζωντανές εκπομπές, είτε για δημιουργία περιεχομένου, streaming κτλ) χωρίς να εξασφαλίζεται ότι αμείβονται ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν. Το δωρεάν, μας τελείωσε φίλοι και συνεργάτες».

Την σχετική ανακοίνωση υπογράφουν 400 τραγουδιστές που ζητούν μέτρα στήριξης των εργαζομένων ενώ επιθυμούν να διασφαλιστούν αμοιβές για τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα…πηγή 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...