Eφτασε Το Τρίγωvο Τoυ Ήλιoυ Mε Τον Aρη: Αλλάζoυν «Όλα» Σε Εpwτικά-Οικοvομικά Για 5 Ζώδια

0
2313

Eφτασε Το Τρίγωvο Τoυ Ήλιoυ Mε Τον Aρη: Αλλάζoυν «Όλα» Σε Εpwτικά-Οικοvομικά Για 5 Ζώδια

Δείτε τι φέρνει στο ζώδιο σας…Για ποια τυχερά ζώδια «χτυπάει» το καμπανάκι;

Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται στον Κριό, είναι μία θετική όψη που θα συμβάλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης. Οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, θα υπάρξει ανάγκη…

Ο Ήλιος που βρίσκεται στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη πού βρίσκεται

στον Κριό, είναι μία θετική όψη που θα συμβάλει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση Φέρvει «Αλλαγές» Σε Aυτά Τα 5 Ζώδια

Οι ενέργειες θα είναι δυναμικές, θα υπάρξει ανάγκη για διεκδικήσεις, οι επιδιώξεις αν είναι οργανωμένες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Οι δυναμικοί και οργανωτικοί χαρακτήρες θα καταφέρνουν να προχωρήσουν την καριέρα τους ένα σκαλί πιο πάνω.

Οι Προβλέψεις Για Σήμερα 16/8/2020

Κριός

Γενικά

Κριέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στο ζώδιό σου σε γεμίζει δυναμισμό και μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το συναίσθημα και τις ευαισθησίες σου δημιουργώντας την καλύτερη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου απολαμβάνοντας χρόνο μαζί του που είναι πολύτιμος για σένα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ονειρική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να χρειάζεται να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο. Σημαντικό είναι να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να δείξεις αποφασιστικότητα καθώς είναι γεγονός ότι μπορείς να λάμψεις και να ξεχωρίσεις στο πεδίο της καριέρας σου! Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να εξομαλύνεις σε σημαντικό βαθμό συναισθήματα και τραύματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί το ιδανικό πλαίσιο για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες για διασκέδαση με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα απογειώσουν την φαντασία και τον συναισθηματισμό με την παρουσία τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθησή σου είναι αλάθητη και θα σε οδηγήσει με ιδανικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς και ποιες είναι οι κατάλληλες αποφάσεις για εσένα. Προσπάθησε μόνο να μην ωραιοποιείς τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Στoν Καρκivο Φέρvει Eκπλήξεις: Εpwτικές Eπιστρoφές «Aλλάζoυν» Το Παpών Σε 4 Ζώδια

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς σε ομαδικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει το ένστικτό σου και σε βοηθά σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικά

Πάθος και συναισθηματισμός μπορούν να δώσουν μοναδικές στιγμές, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία είναι πιθανόν να προκύψει, είναι σημαντικό ότι σε εμπνέει ασφάλεια και το ξέρω ότι τα συναισθήματα στα ύψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν έρχονται στο προσκήνιο και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με βάση την έντονη διαίσθηση σου. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι και να επικεντρωθείς σε αυτό που είναι ωφέλιμο για εσένα! Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό ενισχύει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σου σε σημαντικό βαθμό. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να διασκεδάσεις.

Αισθηματικά

Μπορείς να χαρείς την παρέα του συντρόφου σου και να ξεφαντώσεις μαζί του δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα καθώς η γοητεία και η ρομαντική σου διάθεση θα λειτουργήσουν σαν πόλος έλξης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για να προχωρήσεις σε πιθανές συνεργασίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Είναι απαραίτητο παράλληλα όμως να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι καθώς αυτό αργότερα μπορεί να σε απογοητεύσει. Προχώρησε με ρεαλιστικούς όρους. Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eικόνα-Ντοκουμέντο: Η Στιγμή Πoυ Η Φpεγάτα Λήμvος Bγάζει «Νoκ Άoυτ» Το Κemal Reis! Φωτo

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύοντας την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί έντονα τη διάθεση για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος καθώς αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς μία ονειρική μέρα με το ταίρι σου χωρίς να αφήσεις ότι σε έχει πληγώσει στο παρελθόν να επηρεάσει την μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και απογειώνουν τον συναισθηματισμό και το καρδιοχτύπι. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει εργασιακά. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς η ανάγκη να εμπιστευτείς πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια. Προσοχή σε λάθη που μπορεί να έχουν κόστος! Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σου δίνουν το ψυχικό σθένος να προχωρήσεις αφήνοντας πίσω καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργεί εξαιρετικές συνθήκες για νέες συνεργασίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Αισθηματικά

Οι κοινοί στόχοι με το ταίρι σου θα βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε έντονα ρομαντικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον φιλικό περίγυρο που μπορεί να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία άκρως τρυφερή προσωπική σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε ότι αφορά σχέδια και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε αυτούς που εξιδανικεύουν τις καταστάσεις και δεν σου δίνουν την πραγματική τους εικόνα. Εκεί μπορεί να γίνουν λάθη. Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Γιώpγος Λιάγκας ΔΕΝ Είvαι Μόvος: Διακoπές Με Την Nέα «Εvτυπωσιακή» Σύvτροφο τoυ! Φωτo

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί ιδανικό σκηνικό για νέες συνεργασίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σου χαρίζει έντονη διαίσθηση και φαντασία σε επαγγελματικά ζητήματα.

Αισθηματικά

Το πάθος δεν θα λείψει από τη σχέση σου καθώς δημιουργείται η ιδανική ατμόσφαιρα για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαίσθηση και φαντασία θα οδηγήσουν σε μοναδικές ιδέες που θα εντυπωσιάσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Φρόντισε να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες που σου δίνονται καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου! Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό σε βοηθά να ανταποκριθείς στις δύσκολες καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την αισιοδοξία και την φαντασία σε προσωπικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Το κέφι και τα έντονα συναισθήματα μπορούν να οδηγήσουν σε υπέροχες στιγμές όπου θα ξεφαντώσεις και θα απολαύσεις την παρέα του προσώπου που βρίσκεται δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ρομαντικού και του ιδανικού για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά σε επαγγελματικές επιλογές που πρέπει να κάνεις. Η έντονη ενεργητικότητά και η αποφασιστικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και σε απασχολούν στο εργασιακό πεδίο. Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Eβαλε Νεpά & Γέρvει»: Η Φωτo Πoυ Δείχvει Γιατi Eφυγε Το Kemal Reis Mετά Τη Σύγκpουση Με Τη «Λήμvος»! Eικόvα

Τοξότης

Γενικά Τοξότη, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό εκτοξεύει την ψυχολογία σου στα ύψη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να εντοπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έχεις και να τα ξεπεράσεις.

Αισθηματικά

Μην επιτρέπεις στην καχυποψία να κυριαρχήσει σε ότι αφορά τα προσωπικά σου, μπορείς να αφεθείς στο συναίσθημα πού θα λειτουργήσει ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δημιουργούν έντονη αναστάτωση καθώς φέρουν στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κινηθείς σε οικονομικό επίπεδο έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι προτιμότερο να δείξεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου. Προσπάθησε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν ξεκάθαρα κίνητρα απέναντί σου καθώς το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη! Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λύσεις σε βαθύτερο επίπεδο ζητήματα που απασχολούν την οικογένειά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες απογειώνει την προσωπική σου ζωή ενισχύοντας την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες.

Αισθηματικά

Μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αφήσεις τα συναισθήματα να σε κατευθύνουν, αυτό θα βοηθήσει τη σχέση να εκτοξευτεί στα ύψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα έχουν έντονα την αίσθηση του ονειρικού για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις ακάθεκτος οικονομικές επιλογές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται για να πάρεις τις ανάλογες πρωτοβουλίες. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με θέματα ακίνητης περιουσίας ώστε να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις. Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο καθοριστικές ευκαιρίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε βοηθά να χαλαρώσεις σε καθημερινό επίπεδο και να αποβάλεις το άγχος.

Αισθηματικά

Υπάρχει πάθος και αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή και αυτό βοηθά να επικοινωνήσεις με έντονο τρόπο τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα που θα σε εντυπωσιάσουν με την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητά τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Γεγονός είναι ότι είσαι κινητικός και δεν θα διστάζεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε παίρνουν πιο κοντά σε επιτυχημένες νέες συνεργασίες. Οι συνθήκες στην καθημερινότητα εξομαλύνονται καθώς νιώθεις το άγχος να μένει στο περιθώριο, κάτι που σε ανακουφίσει ιδιαίτερα! Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Λέοντα με τον Άρη στον Κριό βοηθά να δραστηριοποιηθείς σε καθημερινά ζητήματα και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τρίγωνο της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου απογειώνει τις αισθήσεις στην προσωπική σου ζωή και εντείνει τα συναισθήματα με μοναδικό τρόπο.

Αισθηματικά

Τίποτα δεν μπορεί να σε εμποδίσει καθώς έχεις την διάθεση να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε υπέροχες στιγμές πάθους και τρυφερότητας μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές, όμως πρέπει να δώσεις χρόνο για να δεις αν πραγματικά είναι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να κινηθείς με θετικό τρόπο ώστε να δώσεις λύσεις στην καθημερινότητα και το εργασιακό περιβάλλον που σε απασχολεί έντονα. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή θα σε βοηθήσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς να τακτοποιήσεις όλες σου τις υποχρεώσεις. Δες τις Εpwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας ΕΔΩ…….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...