Η Nέα Σελήvη Στην Παρθέvο MAΣ Φέρvει Aνατρoπές: Το Ερwτικό Παpελθόv «Πoλιορκεi» Δυvαμικά Αυτά Τα 5 Ζώδια

0
6405

Η Nέα Σελήvη Στην Παρθέvο MAΣ Φέρvει Aνατρoπές: Το Ερwτικό Παpελθόv «Πoλιορκεi» Δυvαμικά Αυτά Τα 5 Ζώδια

Δες τι λέει για το ζώδιο σου- Για ποια ζώδια “χτυπά” τελικά το καμπανάκι;

Έχεις ισχυρή διαίσθηση και έντονο μαγνητισμό, γεγονός που θα κάνει καταστάσεις, να έρθουν με τα «νερά» σου. Θα έχεις την πολυανάμενομενη ευκαιρία, να επικοινωνήσεις με άτομο του παρελθόντος…

Η Σελήνη μπαίνει στη Παρθένο και φέρνει άμεσες διεκπεραιώσεις στα ζώδια!

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στην Παρθένο και θα υπάρξει διάθεση για οργάνωση στα ζώδια. Δεν θα λείψουν οι επαναπροσδιορισμοί, θα δοθεί η δυνατότητα για να μπουν σε τάξη οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Όλοι Nόμιζαν Πως Eίvαι Mία Πολύ Ευτυχισμέvη Οικογένεια! Όταν Eμαθαν Tην Aλήθεια, Tους «Kόπηκε» Η Avάσα (Pics)

Σε θέματα οικονομικής φύσης η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διεκπεραιώσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για συμφωνίες, θα υπάρξει η δυνατότητα για άμεση λήψη αποφάσεων. Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να

συζητήσουν για το θέμα της αποκατάστασης ή της δέσμευσης, ουσιαστικές αποφάσεις θα παρθούν από κοινού. Οι ελεύθεροι αποφύγετε την εσωστρέφεια, προσπαθήστε να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, αφήστε το περιθώριο να σας φλερτάρουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Τετάρτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Ζωvτανεύoυν» Πάλι Για 4 Ζώδια

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η παρόρμηση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν τα πείσματα οι εντάσεις και οι συναισθηματικές εξάρσεις.

Οι ημερήσιες προβλέψεις για σήμερα 19/5/2021

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να στραφείς στο φιλικό περιβάλλον και να επικεντρωθείς σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχεις με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς τα όνειρά σου, καλά θα κάνεις όμως να προετοιμαστείς για αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να σε αναστατώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις αποφασιστικότητα για να προσπαθήσεις σκληρά για στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και αυτό θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό που πρέπει να κάνεις χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου. Προσοχή σε πιθανές ανατροπές που θα σε εκνευρίσουν δοκιμάζοντας τα νεύρα σου.

Εpwτικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να περάσεις ένα όμορφο βράδυ διασκεδάζοντας με το ταίρι σου κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά από ποτέ και θα λειτουργήσει ανανεωτικά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περιβάλλον που σου δίνει την αίσθηση της οικειότητας και του γνώριμου από τα παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Γεγονός είναι ότι τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου έχουν κατανόηση και διάθεση να σε καλύψουν για αυτό αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο μπορεί να είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα. Δείχνεις την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που απαιτείται και αυτό μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά για πιθανές οικονομικές διεκδικήσεις που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται να ικανοποιηθούν τα αιτήματά σου.

Εpwτικά

Εκδηλώνεις με αμεσότητα ανασφάλειες και συναισθήματα στο ταίρι σου. Να είσαι βέβαιος ότι θα σε καταλάβει και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει σταθερό πλαίσιο στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η από τον επαγγελματικό περίγυρο μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Eρχovται Μεγάλες «Φουpτούvες» ΠPIN Bγει o Mάιoς: Γι’ Aυτά Τα Ζώδια Θα Eίvαι ο Δυσκoλότεpoς Μήvας Της Χpοvιάς

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις παρέες σου. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου καθώς η πνευματικότητα και οι φιλοσοφικές σου αναζητήσεις πρωταγωνιστούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη καθώς εκδηλώνεις με αμεσότητα αυτό που επιδιώκεις. Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι και έτσι θα υπάρξει η μέγιστη συνεννόηση και συνεργασία για την επίτευξη των επαγγελματικών στόχων.

Εpwτικά

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Η διασκέδαση και τα έντονα συναισθήματα απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα για δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθει νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει αισιοδοξία. Νέα μελλοντικά σχέδια δρομολογούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η μέρα σου δημιουργεί ένταση και αμφιβολίες. Οι φόβοι και οι καχυποψίες κυριαρχούν δημιουργώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό σε σχέση με το περιβάλλον σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις τη νευρικότητα και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου καθώς η σκέψη δεν είναι αντικειμενική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις με θετικό πρόσημο για εσένα οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν. Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται και μην επιτρέψεις την καχυποψία να σε αποπροσανατολίσει.

Εpwτικά

Μπορείς να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου, αρκεί να περιορίσεις πιθανές εντάσεις και επαναστατική διάθεση από την πλευρά σου που θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του αυξάνοντας κατακόρυφα το καρδιοχτύπι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοποιεί: Καpμικές «Συvαντήσεις» & NEΟΙ Έpwτες Για 5 Ζώδια

ΛΕΩΝ

Λέοντα, αυτό που σε απασχολεί κυρίως είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία, όμως δεν αποκλείονται αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα σου χαλάσουν το κέφι και θα προκαλέσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις συμφωνίες που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη και εκκρεμούν εδώ και καιρό. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με τους συνεργάτες σου.

Εpwτικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν με το ταίρι σου και να αποβάλλεις από τη σχέση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μέσα από το φιλικό περίγυρο μπορεί να επιστρέψει και να θέλει να πρωταγωνιστήσει και πάλι στη ζωή σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν νευρικότητα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα προς όφελός σου ασχολούμενος με γυμναστική ή άσκηση που θα σε βοηθήσει να εκτονωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές υποχρεώσεις μπορεί να σε αγχώνουν, όμως έχει στην διάθεση να εργαστεί σκληρά για να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει. Πιθανές αλλαγές την τελευταία στιγμή θα σε εκνευρίσουν. Καλά θα κάνεις να μην εγκλωβιστείς στην ένταση καθώς αυτό θα οδηγήσει να χάσεις τον πραγματικό στόχο και τις επιδιώξεις σου.

Εpwτικά

Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε ενοχλούν και έχουν δημιουργήσει ρουτίνα στη σχέση, φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό που θα δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από την επαγγελματική σου ζωή μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητάς σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έφτασε Το Τρίγωvο Ήλιoυ-Πλούτωvα & MAΣ Φέρvει Αvατροπές: Το Εpwτικό Παpελθόν «Αvαζητά» Θέση Στο Παρόν Για 3 Ζώδια

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να βρεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου. Ξέρεις ότι μπορεί να γοητεύσεις τους πάντες στο πέρασμά σου, καλά θα κάνεις όμως να ελέγξεις πιθανές ανασφάλειες και καχυποψία που έρχονται στην επιφάνεια με ορμή και χαλάνε τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δείχνεις τον δυναμισμό σου με πρωτοβουλίες που μπορεί να πάρεις. Φρόντισε να είσαι έτοιμος για ανατροπές και πιθανό παρασκήνιο ή μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απογοητεύσουν με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα σου.

Εpwτικά

Δώσε χρόνο στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου και φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί του αφήνοντας στην άκρη εντάσεις και ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει πρόσωπο που σου θυμίζει πολλά και σε ωθεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο που απολαμβάνεις τη ζωή και διασκεδάζεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει η ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Πιθανές ανατροπές να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε ψυχρότητα. Προσπάθησε να τις διαχειριστείς για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στις συνεργασίες σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα σου δημιουργούν κυκλοθυμία και ένταση. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές κόντρες που αναπτύσσονται στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι ικανές να δημιουργήσουν ρίξεις που δεν θα σε ευνοήσουν.

Εpwτικά

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και δημιούργησε το κατάλληλο σκηνικό που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις οποίες ανασφάλειες μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα που σε αναστατώνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τα 6 Εpwτικά Ταιριάσματα Ζωδίων, Που Έχoυv «Bαθύ» Συvαισθηματικό Δέσιμo

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι σημαντικό για εσένα να συζητήσεις και να επικοινωνήσεις ανάγκες και σκέψεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν καιρό. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη στα πράγματα θα σε βοηθήσει να ελιχθείς και να ξεπεράσεις πιθανές ανατροπές που θα επηρεάσουν τις συνεργασίες σου. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και που μπορούν να αποβούν προσοδοφόρες σε οικονομικό επίπεδο για εσένα.

Εpwτικά

Η καλή επικοινωνία στη σχέση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να λύσετε πιθανά ζητήματα του παρελθόντος που σας προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για μία επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, στρέφεις την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα. Καλό είναι να θυμάσαι ότι ο εγωισμός μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα και να προκαλέσει κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και δεν αποκλείεται να προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σε αγχώσουν και εκνευρίσουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα το βράδυ σε σπατάλες καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις τις στιγμές, όμως χάνεις το μέτρο και μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Εpwτικά

Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που εκκρεμούν και επηρεάζουν αρνητικά τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία από την δουλειά, θα σε οδηγήσει να αναλογιστείς τι πραγματικά δεν σου αρέσει στην καθημερινότητα που ζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο και να διεκδικήσει την προσοχή των γύρω σου. Ζητήματα από την οικογένεια μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να σου δημιουργήσουν ένταση, κράτησε χαμηλούς τόνους για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη στη διαχείριση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλίες σε επίπεδο συνεργασιών που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες και δημιουργικές. Είναι πιθανό να κλείσεις συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά για τα οικονομικά σου.

Εpwτικά

Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που σε έχουν προβληματίσει το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση σας. Να είσαι βέβαιος ότι θα βρεις κατανόηση και θετική διάθεση από την πλευρά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιδιώκει να επιστρέψει στη ζωή σου και να απογειώσει τα συναισθήματα!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η μέρα δημιουργεί την ανάγκη για να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Στρέφεσαι μέσα σου για να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να επηρεάζουν τις οικογενειακές σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που εκκρεμούν καθώς έχεις την διαίσθηση και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται. Δεν αποκλείεται να σε βοηθήσουν οικεία πρόσωπα στις επιδιώξεις σου δίνοντας στήριξη όπου απαιτείται για να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες και εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σου.

Εpwτικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να κλείσεις τις όποιες υποθέσεις αναστατώνουν τις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα εντείνουν το ρομαντισμό και το πάθος……πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...