«Το Λύσαμε Aπό Έvα Kεφαλάκι Καpφίτσας Ιδpώτα»: Το Στοιχείο-Kλειδί Που Λύvει Το Γpίφο Των Γλυκών Νεpών

0
1223

«Το Λύσαμε Aπό Έvα Kεφαλάκι Καpφίτσας Ιδpώτα»: Το Στοιχείο-Kλειδί Που Λύvει Το Γpίφο Των Γλυκών Νεpών

Το λάθος των δολοφόνων που περίμενε η αστυνομία.

Το στοιχείο-κλειδί. Οι αρχές απ’ την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει. Στο σημείο μηδέν φαίνεται ότι είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά….

Το λάθος των δολοφόνων που περίμενε η αστυνομία.

Ακόμα και οι πέτρες έχουν κληθεί και έχουν καταθέσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Tης Tετάρτης: Παλιά Ερwτικά Πάθη «Xτυπούv» Πάλι Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Στο σημείο μηδέν φαίνεται ότι είναι οι έρευνες για την άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά πριν από περίπου έναν μήνα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι αδίστακτοι δράστες έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν αφού πρώτα φίμωσαν τον σύζυγό της.

Οι ληστές δε δίστασαν σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να τείνουν το όπλο τους στο μόλις 11 μηνών βρέφος της οικογένειας. Από την αγριότητά τους δεν ξέφυγε ούτε ο σκύλος της οικογένειας τον όποιο και σκότωσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> 8 Aπίστευτoι Λόγοι Πoυ Οι Άvτρες «Πρoτιμoύν» Τις Γυvαiκες Με Kαμπύλες! Στoν 5ο Mάλιστα, ΔEN Αvτιστέκεται Καvείς

Οι Αρχές στο ξεκίνημα της υπόθεσης είχαν εκφράσει την αισιοδοξία τους για

την εξιχνίασή της ωστόσο φαίνεται ότι οι έρευνες δεν έχουν προχωρήσει σημαντικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H Nέα Σελήvη Ιουvίου Φέρvει Ερwτικές Αvατροπές: Το Παρελθόv «Eισβάλει» Δυvαμικά Στο Παρov Για 3 Ζώδια

Για το φριχτό έγκλημα μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ σημείωσε ότι οι αρχές δεν έχουν πολλά στοιχεία στα χέρια τους, ωστόσο θα μπορούσαν από το πιο μικρό να φτάσουν στην άκρη του νήματος για το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα.

«Ακόμα και οι πέτρες έχουν κληθεί και έχουν καταθέσει. Σε αυτή την υπόθεση, ενώ στην αρχή νομίζαμε ότι θα ήταν πολύ απλό, καταλογίζοντας λάθη τους δράστες, απεδείχθη εν συνεχεία ότι είχαμε πέσει σε έναν τοίχο, τουλάχιστον στην πρώτη φάση. Έπρεπε μεθοδικά να στρίψουμε και να δράσουμε αλλιώς. Η υπόθεση πηγαίνει πόντο-πόντο, γιατί δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει κανένα λάθος» σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στο Open.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> ‘Σπάει’ Ταμεία Στα ΖΑRA: Αvάρπαστο Το «Κορυφαiο» Καλοκαιρινό Φόρεμα! Κοστiζει Mόvο 25 Eυρώ (Pics)

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτό που έχει ακουστεί ότι είμαστε σε καλό δρόμο είναι αλήθεια,

αλλά από τη στιγμή που έχει μετατραπεί η υπόθεση σε δύσκολη υπόθεση, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, στη μεθοδολογία, να βάλουμε περισσότερα τεχνικά μέσα στο παιχνίδι, γιατί δεν είναι τόσο απλή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοποιεi Για Αvάδρομο Eρμή: Φτάvουν Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Επανασυvδέσεις Για 5 Ζώδια

«Το πιο καταπληκτικό είναι ότι δεν έμεινε DNA στο θύμα, την Καρολάιν. Είχα πει και παλαιότερα ότι από ένα κεφαλάκι καρφίτσας ιδρώτα, βγάλαμε την υπόθεση με τη θυρίδα. Άρα άρχισε να δυσκολεύει, όταν αρχίσαμε να διαπιστώνουμε ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα περιμέναμε με τα λάθη τους και δεν βρίσκαμε άπλετα τα στοιχεία που περιμέναμε.

Μπορεί να υπάρχει DNA αλλά να είναι ορφανό. Αποτυπώματα δεν υπάρχουν από όσα μπορώ να γνωρίζω μέχρι σήμερα» είπε και κατέληξε πως «δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα. Όλα τα εγκλήματα εξιχνιάζονται, έχουμε τέτοιες τεχνικές που θα το εξιχνιάσουμε» κατέληξε ο Σταύρος Μπαλάσκας… πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...