Την Έκαvε «Βούκιvο» Ο Niκος Κοκλώνης: Δημοσiευσε Φωτo Eκβιασμoύ Από Την Tέτα Kαμπουpέλη (Vid)

0
1304

Την Έκαvε «Βούκιvο» Ο Niκος Κοκλώνης: Δημοσiευσε Φωτo Eκβιασμoύ Από Την Tέτα Kαμπουpέλη (Vid)

Απίστευτη η κίνηση της Τέτας Καμπουρέλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης καταγγέλει πως του ζητά εκβιαστικά 50.000€. Του ζήτησε 50 χιλιάρικα αλλιώς απείλησε ότι θα τον βγάλει στα κανάλια. Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη…

Απίστευτη η κίνηση της Τέτας Καμπουρέλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης καταγγέλει πως του ζητά εκβιαστικά 50.000€.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοπoιεi Για Aπρiλιο: Eπιτέλους «Aλλαγές» Σε Έpwτα-Χρήμα Γι’ Αυτά Τα 5 Ζώδια

Του ζήτησε 50 χιλιάρικα αλλιώς απείλησε ότι θα τον βγάλει στα κανάλια. Μια απίστευτη ιστορία με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την Τέτα Καμπουρέλη έφερε στο φως η εκπομπή «Ευτυχείτε».

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή, η Καμπουρέλη φέρεται να εκβιάζει τον Νίκο Κοκλώνη, ιδιοκτήτη του περιοδικού «ΟΚ!», προκειμένου να λάβει χρηματική «αμοιβή» της τάξεως των 50.000€ για αστυνομικό ρεπορτάζ σχετικά με το ριφιφί στις τραπεζικές θυρίδες του Ψυχικού, το οποίο θα δημοσιευτεί στο τεύχος του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης Πρoειδοποιεi Για Aπρiλιο: Αλλάζoυν «OΛA» Σε Έpwτα-Xρήμα Γι΄Aυτά Τα 5 Ζώδια

Ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε στην εκπομπή το σχετικό υλικό από το κινητό

του τηλέφωνο, από το οποίο προκύπτει πως η σύζυγος του 58χρονου Βασίλη Γκουρούση εκβίασε τον ίδιο να της καταβάλλει αμέσως 50.000€ «για να μη βγει στα κανάλια» για το ρεπορτάζ του Σαββάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Eiδηση Πoυ «Πάγωσε» Τον Παπαδάκη: Σκoτώθηκε Σε Τροχαίο Εικοvολήπτρια Του Καλημέpα Eλλάδα (Pics)

Η σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι, μίλησε στην εκπομπή εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί:

«Στο τεύχος που βγαίνει το Σάββατο έχουμε ένα ρεπορτάζ που έχει κάνει η αστυνομική

ρεπόρτερ, Νάντια Αλεξίου, που αφορά στο ριφιφί. Το ρεπορτάζ είναι εκτενές, αφορά πράγματα που έχουμε ήδη διαβάσει στα sites και τις εφημερίδες και από όσο γνωρίζω η δημοσιογράφος έχει επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο του κ. Γκουρούση, Αντώνη Βουλγαράκη. Είναι ενήμερος ο δικηγόρος για το ρεπορτάζ που βγαίνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Το Παpελθόv «Eπιστρέφει» Δυvαμικά Στο Παpόv Για 5 Ζώδια: Ο Φετιvός Aπρiλιος ‘Φέρvει’ Avατρoπές Στα Aισθηματικά

Επίσης, είχαμε επικοινωνήσει και με την κ. Καμπουρέλη ρωτώντας αν θέλει να κάνει κι εκείνη κάποια δήλωση, αλλά τελικά αποφάσισε να μην κάνει δηλώσεις. Το ρεπορτάζ καταγράφει τα γεγονότα. Οι φωτογραφίες από το σπίτι της κ. Καμπουρέλη μέσα στο περιοδικό, είναι από παλαιότερη φωτογράφιση με συναίνεσή της.

Ο εκδότης είναι εμβρόντητος γιατί από τις 07:00 πρωί λαμβάνει κλήσεις και μηνύματα που φαίνονται ξεκάθαρα απειλητικά και εκβιαστικά, ζητώντας χρήματα. Πραγματικά έχουμε μείνει άναυδοι. Έχουμε επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μας για να γίνουν όλα τα νόμιμα. Δεν έχουμε καταλάβει γιατί ζητά αυτά τα χρήματα!»…πηγή 

Δείτε όλα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...