Θρήvος Για τον Άτυχo Τέλη! Από τις Xαρές του Γάμoυ στη Φρικτή Tραγωδία

0
1694

Θρήvος Για τον Άτυχo Τέλη! Από τις Xαρές του Γάμoυ στη Φρικτή Tραγωδία

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στον 23χονο Τέλη.

Σε τραγωδία έμελλε να καταλήξει γαμήλια δεξίωση, από την οποία είχε φύγει ο 23χρονος Αριστοτέλης Αγαπίου, που βρήκε φρικτό 8άνατο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Τέλης επέστρεφε από γάμο…

Σε τραγωδία έμελλε να καταλήξει γαμήλια δεξίωση, από την οποία είχε φύγει ο 23χρονος

Αριστοτέλης Αγαπίου, που βρήκε φρικτό 8άνατο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ολυμπία Χοψοvίδου: Συγκλοvίζει η Aπάντησή της, στα Tρoλ Πoυ Δέχτηκε Για την 6η εγκυμοσύvη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος Τέλης επέστρεφε από γάμο συγγενικού του προσώπου, στην οικία του, ωστόσο ο χάρος του έστησε καρτέρι.

Ο άτυχος 23χρονος, ενώ βρισκόταν στο δρόμο Ασωμάτου-Ακρωτηρίου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει επανειλημμένα και βίαια σε κυπαρίσσια, ενώ ακολούθως το αυτοκίνητό του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής, όταν κατέσβησαν τη φωτιά, εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις της Δευτέρας!! Παλιοί Έpwτες Φέρvουν Aλλαγές «Φωτιά» σε 4 Ζώδια

Ωστόσο, άγνωστο παραμένει εάν ο 23χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στα δέντρα ή αν κάηκε ζωντανός, μη καταφέρνοντας να εξέλθει από το φλεγόμενο όχημά του.

Η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί επί της σορού του, από ιατροδικαστή που θα φτάσει από την Ελλάδα, θα δώσει απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Kαφέ της Xαράς: Θυμάστε την «Pόδη» Πoυ Δεν Hθελε ο «Φατσέας»; Δεiτε την και θα Μείvετε «παγωτό»

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του νέου 8ανατηφόρου δυστυχήματος, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο νεαρός να είχε αναπτύξει ταχύτητα….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...