Θρήvος Στις Άyριες Mέλισσες: Bαρύ Πέvθος Για Τoυς Συvτελεστές της σειράς

0
385

Θρήvος Στις Άyριες Mέλισσες: Bαρύ Πέvθος Για Τoυς Συvτελεστές της σειράς

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει- Δείτε φωτό.

Άγριες Μέλισσες: Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί οι συντελεστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, μετά την ξαφνική απώλεια ενός πολύ δικού τους ανθρώπου. Μουδιασμένοι είναι οι πρωταγωνιστές, ηθοποιοί και υπόλοιποι…

Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί οι συντελεστές της αγαπημένης

σειράς του ΑΝΤ1 μετά την ξαφνική απώλεια ενός πολύ δικού τους ανθρώπου.

Μουδιασμένοι είναι οι πρωταγωνιστές, ηθοποιοί και υπόλοιποι συντελεστές της σειράς εποχής του καναλιού του Αμαρουσίου μετά τον ξαφνικό χαμό ενός στενού συνεργάτη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> GΝΤΜ: Μια Από τις 5 Φιvαλίστ Εκτός Σπιτιoύ! Την «Tσακώσε» ο Φακoς Xέρι-Xέρι Με τον σύvτροφό της

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στενοί φίλοι της μέσω των social media, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος της σειράς.

Την τραγική είδηση αποκάλυψαν στα social media στενοί φίλοι της, ενώ σύμφωνα

με πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η γνωστή σκηνογράφος και ενδυματολόγος σπούδασε σκηνογραφία και ενδυματολογία στη Σχολή Δοξιάδη και στη Σχολή Κινηματογράφου Σταυράκου απ’ όπου αποφοίτησε το 1985.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι ‘Ομως, Παίκτης Τoυ Φετιvού The Voice Ήταν Παvτρεμένος με Πασίγvωστη Ελληvίδα τραγoυδίστρια

Ο λόγος για την Γιούλα Ζωιοπούλου, η οποία συνεργάστηκε με κορυφαίους ηθοποιούς

και σκηνοθέτες και είχε βραβευτεί με το βραβείο σκηνογραφίας το 1993 για τις μικρού μήκους ταινίες “Άβαξ” (σκην. Νίκος Γραμματικός) και “Οι μοναχικές γυναίκες είναι επικίνδυνες” (σκην. Κωστούλα Τωμαδάκη).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mεγάλη Αvάσα: Mέχρι & 350 Eυρώ Στους Λογαριασμούς Tις Επόμεvες Hμέρες

Επίσης τιμήθηκε το 1994 με το βραβείο ενδυματολογίας από το Υπουργείο Πολιτισμού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τις ταινίες “Απ’ το χιόνι” (σκην. Σωτήρη Γκορίτσα), “Η εποχή των δολοφόνων” (σκην. Ν. Γραμματικού), “Η αυλή με τα σκουπίδια” (σκην. Θ. Σκρουμπέλος).

Το 2003 κέρδισε βραβείο σκηνογραφίας από το Υπουργείο Πολιτισμού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία “Βασιλιάς” (σκην. Ν. Γραμματικός), επίσης κατέκτησε βραβείο σκηνογραφίας στα “Πρόσωπα 2003” (Τηλεοπτικά Βραβεία) για τα σκηνικά στην τηλεοπτική σειρά “Κάτω από την Ακρόπολη” (σκην. Γ. Βασιλειάδης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αδιαvόητη Γκάφα Για το GΝΤΜ: Ανακοίvωσαν Kατά «Λάθoς» τη Φετιvή Nικήτρια! Φωτo

Τέλος, το 2010 κατέκτησε ξανά βραβείο σκηνογραφίας στα “Πρόσωπα 2010” για τη σκηνογραφία στην τηλεοπτική σειρά “Καρυωτάκης” (σκην. Τ. Ψαρράς και το 2014 κέρδισε βραβείο ενδυματολογίας από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου για την ταινία “Μικρά Αγγλία” (σκην. Παντελή Βούλγαρη)….πηγή: gossip-tv.grenikos.gr

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...