Θρηvός: Νεκpή η 38χροvη Νεκταρία Kουτσoύκoυ! Έσβησε Μρoστά Στο παιδi της

0
1943

Θρηvός: Νεκpή η 38χροvη Νεκταρία Kουτσoύκoυ! Έσβησε Μρoστά Στο παιδi της

Έφυγε πρόωρα η 38χρονη Νεκταρία.

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η είδηση του ξαφνικού 8ανάτου της 38χρονης Νεκταρίας Κουτσούκου – Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και η ταφή της στο…

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 38 χρονών

η Νεκταρία Κουτσούκου, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών!

Η Νεκταρία Κουτσούκου σύμφωνα με πληροφορίες είχε μεταβεί το πρωί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις της Τρίτης: Παλιές Aγάπες «Zωvτανεύoυν» Πάλι Για 4 Zώδια

Η πρώτη εκτίμηση είναι, πως η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή και άφησε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα την τελευταία της πνοή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Η είδηση του 8ανάτου της προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Η γυναίκα είχε μεταβεί με το παιδάκι της στον παιδίατρο και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Είvαι τα 3 Ζώδια, Πoυ «Aλλα Δείχvoυν & Aλλα Νιώθoυv»

Στα Ψηλαλώνια επικράτησε μεγάλη αναστάτωση

Όλοι ήθελαν με κάποιο τρόπο να βοηθήσουν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήρθε αμέσως ωστόσο το νήμα της ζωής της 38χρονης γυναίκας και μητέρας είχε δυστυχώς κοπεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Πoια Tούvη Bρε? Η Nέα Σύντροφος Του Παπαvτωνίου, Κάvει Την Ιωάvvα… Να Bγάζει Καπvούς! Φωτό

Πάντως τα ακριβή αίτια του 8ανάτου της θα εντοπιστούν με τη νεκpοψία – νεκpοτομή που θα γίνει στη σορό της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η κηδεία της θα τελεστεί την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και η ταφή της στο νεκροταφείο Εγλυκάδος…

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...