Θρήvος: Νεκpή Η Παρθένα Kουτμερiδου

0
7831

Θρήvος: Νεκpή Η Παρθένα Kουτμερiδου

Ήταν έγκυος στον 7ο μήνα.

Η Παρθένα Κουτμερίδου, δυστυχώς, κατέληξε σήμερα στην κλινική της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Οι γιατροί είχαν πάρει το βρέφος με καισαρική και έδιναν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή και την μητέρα. Είχε αρχικά εισαχθεί στο Ιπποκράτειο αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της…

Ήταν έγκυος στον 7ο μήνα.

Οι γιατροί έδιναν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Πρoβλέψεις Της Τετάρτης: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «ΞΥΠNA» Πάθη Για 4 Ζώδια

Η Παρθένα Κουτμερίδου, δυστυχώς, κατέληξε σήμερα στην κλινική της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Οι γιατροί έδιναν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα.

Η 38χρονη δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, είχε αρχικά εισαχθεί στο Ιπποκράτειο αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της είχε μεταφερθεί στον «Άγιο Λουκά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Βiκυ Παγιατάκη ΜΑΣ Προειδοποιεί: Φτάvουν Σκληpές «Δoκιμασiες» Γι’ Aυτά Τα 2 Ζώδια

Οι γιατροί είχαν πάρει το βρέφος με καισαρική

και έδιναν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Miα Koμμώτρια «Πpόδωσε» Tην Eγκυμoσύvη Της Ελέvης Μενεγάκη! Η Eικόvα Nτoκoυμέvτo (Pic)

Η «Πάττυ» όπως την φώναζαν οι δικοί της, δεν είχε εμβολιαστεί και νόσησε με κορωνοϊό ενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης ενώ η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα. Η γυναίκα δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα… πηγή