Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκpός Ο Γιώργος Xριστοδουλiδης

0
5640

Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκpός Ο Γιώργος Xριστοδουλiδης

Η θλιβερή είδηση πάγωσε τους πάντες.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον καλλιτεχνικό χώρο. Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό από τον γνωστό παρουσιαστή, ότι ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης, αγαπημένος του φίλος, έφυγε από τη ζωή, μετά από…

Η θλιβερή είδηση πάγωσε τους πάντες.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον καλλιτεχνικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Tης Κυριακής: Παλιά Πάθη «Χτυπoύν» Τηv Πόpτα Σε 4 Ζώδια

Μόλις πριν από λίγο έγινε γνωστό από τον Τάσο Τρύφωνος, ότι ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης, αγαπημένος του φίλος, έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τη σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε τα τελευταία χρόνια.

Όπως αναφέρει στο ποστ που ανέβασε ο γνωστός παρουσιαστής για τον φίλο του, ο Γιώργος Χριστοδουλίδης τον οποίο είχαμε δει και ως συμπαρουσιαστή της Τζένης Μπαλατσινού τη δεκαετία του ’90 στα πρώτα τους βήματα στην τηλεόραση, έπασχε από την ασθένεια ALS, που είναι νόσος του κινητικού νευρώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά ΠPIN Bγει Ο Νοέμβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Επαvασύνδεση Mέσα Στο Μήvα

Ο Τάσος Τρύφωνος αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Καλό ταξίδι στο φως Γιώργο μου. Από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός. Ο Γιώργος Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στην Πάφο και σπούδασε στη σχολή του εθνικού θεάτρου στην Αθήνα με συμμαθητές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον Τόνυ Δημητρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Aυτά Eίvαι Τα «Τυχερά» Ζώδια Που Μέχpι Tα Χριστούγεvvα Θα Έχoυν Bρει Tον Mεγάλο Έρwτα

Από το 1992 έως το 1994 πήρε μέρος στην επιτυχημένη σειρά “δέκα μικροί Μήτσοι” του @lakislazopoulos_official. Στη συνέχεια έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως το “πάτερ ημών”, “στον αστερισμό της γραβάτας” και το «ροζ συννεφάκι”.

Όταν τον γνώρισα το 1995 έκανε μαζί με την @jennybalatsinou την εκπομπή STAR NEWS

στο STAR CHANNEL και ήταν το talk of the town στη νυχτερινή Αθήνα με μια νέα πρόταση διασκέδασης στο cafe Mercedes στην πλατεία Κολωνακιου μαζί με τους φίλους του @takiszacharatos και @tereza.panagiotopoulos.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για Τρίγωvο Άρη Με Ποσειδώvα: Ερwτικές Επιστpoφές Θα «Αιφvιδιάσoυν» Aυτά Τα 3 Ζώδια

Τα τελευταία χρόνια ανέβασε ιδιαίτερες και ξεχωριστές παραστάσεις στην Κύπρο όπως το “ινκόγκνιτο” με τη Στέλλα Φυρογένη. Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μας συνάντηση το 1995 στο σπίτι του στο Λυκαβηττό. Μόλις είχε κερδίσει τηλεοπτικό βραβείο για την εκπομπή που έκανε με την Τζένη Μπαλατσινού και πήγα για να του κάνω μια συνέντευξη για κυπριακό περιοδικό.

Από τότε γίναμε φίλοι ζωής. Τον περασμένο Ιούλιο τον είδα για τελευταία φορά στο ίδιο σπίτι. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη και τελευταία φορά που τον είδα να είναι στο ίδιο μέρος. Σαν ένας κύκλος που κλείνει. Δυστυχώς αυτή τη φορά αντί να δω τον Γιώργο που ήξερα γεμάτο ζωή και αισιοδοξία, είδα έναν άνθρωπο στο καροτσάκι κτυπημένο από την μάστιγα του ALS. Φεύγοντας ένιωθα ότι ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Έρχοvται Σκληρά «Γεγοvότα» MEΣΑ Στο Nοέμβριο! Αυτά Τα Ζώδια Θα Χωpίσουν ΠPIN Bγει Ο Μήvας

Επιλέγω να τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα και όπως τον έζησα. Γεμάτος φως και γέλιο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον αδελφό του και αγαπημένο φίλο, Μιχάλη»…