Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκpή Η Αγαπημέvη Ελληνiδα Ηθοποιός (Ρics)

0
5889

Θρήvος Στο Καλλιτεχvικό Χώρο: Νεκpή Η Αγαπημέvη Ελληνiδα Ηθοποιός (Ρics)

Η θλιβερή είδηση πάγωσε τους πάντες.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον καλλιτεχνικό χώρο. Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο. Έφυγε σήμερα από κοντά μας μία από τις πιο αξιοπρεπείς κυρίες του Ελληνικού κινηματογράφου που μεσουράνησε την χρυσή δεκαετία του….

Η θλιβερή είδηση πάγωσε τους πάντες.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον καλλιτεχνικό χώρο.

Έφυγε σήμερα από κοντά μας μία από τις πιο αξιοπρεπείς κυρίες του Ελληνικού κινηματογράφου που μεσουράνησε την χρυσή δεκαετία του ’60, μια πανέμορφη γυναίκα που είχε εκλεγεί «Μις Ελλάς».

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Δραματική Σχολή Πέλου Κατσέλη, ενώ το 1957 κατέκτησε τον τίτλο της Μις Ελλάς και για έναν χρόνο εργάστηκε ως μοντέλο στην Ιταλία.

Συμμετείχε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες

Η ηθοποιός συμμετείχε σε πολλές από τις κινηματογραφικές ταινίες της «χρυσής εποχής» όπως,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για ‘ΔΥΣΚΟΛΗ’ Όψη Άρη-Κρόνου! Θα Αvτιμετωπίσουν Σκληρές «Δ0ΚΙΜΑΣΙΕΣ» Αυτά Τα 3 Ζώδια

«Ο ζητιάνος μιας αγάπης», «Ο Καζανόβας», «Δεν είμαι ατιμασμένη»,

«Παράνομοι πόθοι», «Νυμφίος ανύμφευτος», «Μια μέρα ο πατέρας μου» και «Υβ!… Υβ!…».

Σε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ντόρα Κωστίδου. Τη θλιβερή είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας, με μία ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

H ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα:

“Έφυγε σήμερα από κοντά μας μία από τις πιο αξιοπρεπείς κυρίες του Ελληνικού κινηματογράφου που μεσουράνησε την χρυσή δεκαετία του ’60, μια πανέμορφη γυναίκα που είχε εκλεγεί «Μις Ελλάς» στα καλλιστεία του 1957, μία ηθοποιός που υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια το θέατρο, οικογενειάρχης και άψογη σε όλα… Πάντα γλυκιά, χαμογελαστή κι ευγενική θα την θυμάμαι… Συλλυπητήρια στους οικείους της… Καλό ταξίδι αγαπημένη μας Ντόρα Κωστίδου”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...