Θρήνος Για Το Πρoωρο Xαμό της: Νεκpή η Μαρiα Tομπάζη

0
1094

Θρήνος Για Το Πρoωρο Xαμό της: Νεκpή η Μαρiα Tομπάζη

Κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει.

Θρήνος – Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία αλλά και στον Δικηγορικό κόσμο, σπάζοντας το ταμπού που θέλει τον Έλληνα Δικαστικό αποκομμένο από τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών όπου υπηρετεί. Πρωτοστάτησε στην προσπάθεια τόσο…

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία αλλά και στον Δικηγορικό κόσμο, σπάζοντας

το ταμπού που θέλει τον Έλληνα Δικαστικό αποκομμένο από τις αγωνίες των τοπικών κοινωνιών όπου υπηρετεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις της Παρασκευής! Ξαφvική Eπανασύvδεση «Aλλάζει» Τα Πάvτα σε 4 Ζώδια

Πρωτοστάτησε στην προσπάθεια τόσο της ανέγερσης νέου Δικαστικού Μεγάρου όσο και στην αποκατάσταση του υπάρχοντος κτιρίου, συμβάλλοντας ενεργά στην καλυτέρευση των συνθηκών απονομής Δικαιοσύνης στη Χίο.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 48 ετών άφησε το πρωί της Πέμπτης η επί χρόνια πρόεδρος Πρωτοδικών Χίου Μαρία Τομπάζη, έπειτα από γενναία αλλά σύντομη μάχη με την επάρατο νόσο, βυθίζοντας στην θλίψη άπαντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τoυς Δiκασε: Η Ελευθερία Τoυ GΝΤM Έκαvε Την Aλλαγή Που θα «Yποκλίvεται» Mέχρι και η Kάτια

Όπως αναφέρει το chiosin:

«η 48χρονη Μαρία Τομπάζη υπηρέτησε στη θέση της Προέδρου Πρωτοδικών Χίου επί 5 έτη. Η κηδεία της θα γίνει αύριο, στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης και θα παραστεί σε αυτήν και αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Ανακοιvώθηκε: Τα Χρήματα Στoυς Λoγαριασμoύς Σήμερα Παρασκευή

Σε επιστολή τους οι δικηγόροι αναφέρουν:

“Η εκλιπούσα υπηρέτησε ως Πρόεδρος του Πρωτοδικείου Χίου από τον Σεπτέμβριο 2014 έως τον Ιούνιο του 2019. Η Μαρία Τομπάζη έφερε έναν άλλο «αέρα» στο επαρχιακό μας Πρωτοδικείο , ένα κοσμοπολιτισμό και μια αύρα , που δύσκολα συναντάς στο Δικαστικό Σώμα.

Ως Πρόεδρος με διοικητικά καθήκοντα αναζητούσε πάντοτε λύσεις στα προβλήματα που ανέκυπταν με τα συνήθη κενά σε Δικαστές και υπαλλήλους ενώ την απασχολούσε και εργαζόταν για τη συνέχεια του νέου Δικαστικού Μεγάρου και την όποια υποστήριξη του υφιστάμενου Πρωτοδικείου. Είχε ένα δικό της τρόπο στο να ζητήσει πράγματα από τους δικαστικούς υπαλλήλους που θεωρούσε συναδέλφους της ,έχοντας μαζί τους μια σχέση φιλίας ,που δεν αλλοίωνε σε τίποτα την επίδοσή τους, για εργασία”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέoς Απiστευτoς Xωρισμός Στην showbiz: Mετά τις Φωτo με Φoυσκωμέvη Κoιλιά Hρθε το Τέλoς

Η Κηδεία της θα γίνει στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης σήμερα Παρασκευή….

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...