Θα «Kάψει» Καpδιές ΠΡΙΝ Φύγει ο Αύγουστος! Αυτά Τα Ζώδια ΒΡΙΣΚ0ΥΝ Επιτέλους Το Άλλο Τους Μισό

0
6303

Θα «Kάψει» Καpδιές ΠΡΙΝ Φύγει ο Αύγουστος! Αυτά Τα Ζώδια ΒΡΙΣΚ0ΥΝ Επιτέλους Το Άλλο Τους Μισό

Δείτε τώρα τι λέει για το ζώδιο σας…. Για ποια τυχερά ζώδια “χτυπάει” το καμπανάκι;

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι… θα γίνει σύντομα! Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η…

Είναι το στρώμα σου διπλό; Αν δεν είναι… θα γίνει σύντομα!

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η.

Ο Αύγουστος επιφυλάσσει μεγάλες στιγμές στα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις το ταίρι σου, το οποίο είτε το ήθελες καιρό είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πpoβλέψεις Tης Πέμπτης! Παλιoi Έρwτες «ΧΤΥΠOYN» Δυvατά Τη Πόρτα Σε 4 Ζώδια

Διάβασε, λοιπόν, λίγο πιο κάτω και δες, αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον 7ο οίκο σου, είτε είσαι του γ’ είτε του β’ δεκαημέρου,

μπορεί να σταματήσεις να είσαι μόνος/η ή… χωρισμένος/η, καθώς ένας/μία πρώην είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί εκ νέου στο προσκήνιο (αν δεν το έχει ήδη κάνει) και να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δεν αποκλείεται και με το ταίρι σου να ξανασμίξετε, αν τα είχατε τσουγκρίσει και να είστε καλύτερα από ποτέ, διαψεύδοντας όσους/ες υποστηρίζουν ότι το γυαλί που ραγίζει δεν ξανακολλά. Επιπλέον, ο Ερμής που θα περάσει στον 7ο οίκο σου, θα σου φέρει και αξιόλογες προτάσεις, που θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά κι ας σου φαίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Τον Κερ@τωσε Και Χώpισαν»: Διαζύγιο ‘Β0ΜΒΑ’ Στην Showbiz, Mόλις Λiγους Mήvες Μετά Το Γάμο (Ρics)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ του β’ δεκαημέρου, με τον Δία στον 5ο οίκο είσαι το φαβορί για καινούργιους έρωτες

και σχέσεις. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη έχει και αυτή τα σχέδιά της γιατί δεν αποκλείεται να ξυπνήσουν αισθήματα κάποιου/ας πρώην και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να είστε και πάλι μαζί.

Ναι μεν δε θα είναι κάτι “νέο”, αλλά μια νέα αρχή θα γίνει. Ίσως επαναπροσδιορίσεις κι εσύ τα θέλω σου και γίνεις πιο επιλεκτικός/η ή απαιτητικός/η, με αποτέλεσμα ό,τι υπήρχε να μπει σε άλλες βάσεις. Όπως και να ‘χει ο Αύγουστος θα είναι ερωτικός και πολλά υποσχόμενος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λίτσα Πατέρα Για ΝEA Σελήvη Στον Λέovτα: Καpμικές «Συvαvτήσεις» & ΔYNAΤΕΣ Επαvασυνδέσεις Για 3 Ζώδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο, να ξέρεις ότι ο Δίας βρίσκεται στον 11ο οίκο σου,

φέροντας καινούργιες γνωριμίες, μεγαλύτερη εξωστρέφεια και αρκετές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, οπότε, λογικό είναι να υπάρχουν και προοπτικές για νέες επαφές και σχέσεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη που είναι ανάδρομη στον 2ο οίκο σου (και θα είναι μέχρι τις 4/9) εσένα του β’ δεκαημέρου θα σε κάνει πιο γενναιόδωρο, θα κάνεις πιο πολλά έξοδα…

παραστάσεως, κυρίως όμως μέσα σου (όχι ότι δε σου συμβαίνει συχνά) θα είσαι περισσότερο στο παρελθόν και θα σκέφτεσαι τι μέλλον έχεις, παρά στο παρόν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και να επαναξιολογήσεις τα συναισθήματά σου και το πώς ήσουν με έναν άνθρωπο, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ξαναγίνετε ζευγάρι, αν το θελήσεις… via

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...