Tύχη, Xρήματα και Έpwτες: Τα 5 Tυχερά Ζώδια και οι Πρώτες Πρoβλέψεις Για το Yπόλοιπο 2019

0
5150

Tύχη, Xρήματα και Έpwτες: Τα 5 Tυχερά Ζώδια και οι Πρώτες Πρoβλέψεις Για το Yπόλοιπο 2019

Ποια είναι τελικά αυτά τα τυχερά ζώδια;

Ευχάριστα νέα επιφυλάσσει το υπόλοιπο του 2019 για κάποιους εκπροσώπους ζωδίων. Οι πλανήτες του έpwτα, η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα κινηθούν με τη μέγιστη ταχύτητά τους προς αυτή την κατεύθυνση. Το υπόλοιπο του 2019 θα είναι….

Το υπόλοιπο του 2019 θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τους τολμηρούς,

καθώς από τη μία ο Δίας στον Τοξότη φέρνει τύχη ειδικά για τα ζώδια της φωτιάς και από την άλλη ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει ανατροπές και αναθεώρηση για κάθε υπάρχουσα κατάσταση.

Οι προβλέψεις για το υπόλοιπο του 2019:

Κριός

Το Φθινόπωρο είναι μια περίοδος για σας που κανείς δεν μπορεί να σας εμποδίσει και αισθάνεστε πολύ δυνατοί σε φυσικό και σωματικό επίπεδο και καμία απειλή δεν σας αγγίζει.

Τα επαγγελματικά σας που έχετε κινηθεί μέσα από συλλογική προσπάθεια με συνεργάτες ομοϊδεάτες και κοινούς στόχους με σας ολοκληρώνονται και αναμένετε να δείτε αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Εκφράζεστε εpwτικά και δημιουργείτε επαφές και σχέσεις μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Φλερτάρετε διαρκώς εκφράζοντας τη δυναμική σας θέλοντας να έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και κλείνει η χρονιά σας βρίσκοντας διέξοδο μέσα από πνευματικές αναζητήσεις που θα καθορήσουν τη δράση σας και θα χειριστείτε την ενέργεια σας προς την σωστή κατεύθυνση. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ταύρος

Το Φθινόπωρο είναι μια περίοδος συμφιλίωσης και σύσφιξης σχέσεων με το φιλικό σου περιβάλλον. Αναπτύσσετε δραστηριότητες μεταξύ φίλων και δέχεστε ‘χέρι βοηθείας’ αναγνωρίζοντας το μυαλό σας.

Οι έξυπνες ιδέες σας έχουν αποδώσει στα επαγγελματικά σας και οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες έχουν αναπτυχθεί αλλά μην έχετε παρωπίδες και μην επαναπαύεστε θα δεχτείτε και ασυνείδητες συμπεριφορές με υπονομεύσεις και κακόβουλες κριτικές και θα καθυστερούν κάποιες διαδικασίες των προσπαθειών σας.

Στα οικονομικά σας το κέρδος σας ανεβαίνει αλλά και τα έξοδα από ακριβές αγορές αδειάζουν το πορτοφόλι σας όπως και οι κακές συνεννοήσεις θα σας κάνουν ν’αντιμετωπίσετε δικαστικά θέματα που κοστίζουν εξαιτίας παρερμηνείας κάποιων εγγράφων που χρειάζονται αναθεώρηση.

Στα εpwτικά σας είστε περισσότερο κτητικοί και διακατέχεστε από συναισθήματα ζήλιας και το ανικανοποίητο στην συμπεριφορά σας είναι αποτέλεσμα να προκαλεί τη φθορά στην σχέση σας.

Η έκθεση του εαυτό σας σε έντονες συναισθηματικές πιέσεις και εντάσεις ανατρέπουν τις ισορροπίες σας και προκαλούν διαταραχές στον οργανισμό σας αλλά και ατυχήματα.

Το τέλος της χρονιάς θα σας βρει μέσα στη δημιουργία που διευκολύνει την κάθε σας προσπάθεια επαγγελματική οικονομική ν’ αναγνωρίζετε και ν’ αξιοποιείτε την καλή σας διάθεση δημιουργικά και παραγωγικά. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mάρω Λύτρα: Αγvώριστη Mετά το Aτύχημα! H Tεράστια Aλλαγή Πoυ Μας Εξέπληξε

Δίδυμοι

Το Φθινόπωρο βοηθά την αύξηση των οικονομικών σας να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά και να ανακαλύψετε τον έρωτα και την αγάπη μέσα από μια φιλία.

Το χρονικό αυτό διάστημα χαρακτηρίζετε από το αντιφατικό δίπολο των συναισθηματικών μεταβολών σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις του παρελθόντος και να δώσετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που δεν άντεξαν στο χρόνο και να μην εκτίθεστε σε κακόβουλες κριτικές και κουτσομπολιά γυναικών που σας στεναχωρούν και σας απομονώνουν.

Σύσφιξε σχέσεις φιλικές και επαγγελματικές διαχωρίζοντας το συναίσθημα από τη λογική και αποφύγετε αστοχίες και άτομα μουλωχτά που θα σας εξαπατήσουν.

Μην δραματοποιείτε καταστάσεις μην μπερδεύεστε και μπερδεύετε τα άτομα της οικογένεια σας που τα νεύρα σας προκαλούν σύγχυση και απομακρύνονται διακριτικά από κοντά σας για να μην σας εκνευρίσουν.

Και η χρονιά σας αφήνει γεμάτους σκέψεις που πρέπει να διαχειριστείτε και να εφεύρετε.

Έξυπνους τρόπους και με οδηγό την εμπειρία σας να αποφύγετε να επαναλάβετε επιπόλαιες πράξεις και συμπεριφορές που σας φθείρουν αντιμετωπίζοντας τις συναλλαγές σας με την ευφυΐα που διαθέτετε. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Καρκίνος

Το φθινόπωρο η διάθεση σας εξαρτάται από τις επιρροές του περιβάλλοντος σας που έχετε την εύνοια του χωρίς να το ζητήσετε και τα προστατευτικά τους αισθήματα στην από κοινού σας προσπάθεια για κοινωνική καταξίωση σας δικαιώνει βοηθώντας τον ψυχισμό σας και την πρόοδο σας.

Η Αίσθηση του καθήκοντος και της επιμέλειας στα επαγγελματικά σας συνεχίζεται και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απολαύστε την σταθερότητα των προσπαθειών σας. Προσέξτε τα δαγκώματα μέσω ομαδικών συνεργασιών που επωφελούνται από τις δικές σας προσπάθειες και θα αποδειχθούν και επώδυνα για τα οικονομικά σας.

Εισοδήματα από ακίνητη περιουσία η βοηθήματα από οικογένεια η και κληρονομιά ζητούν διαχείριση και θα αποδειχτούν μεγάλη βοήθεια για σας για να διευθετήσετε τις υποχρεώσεις προς τρίτους η και τα χρέη σας προς το δημόσιο.

Την αναζήτηση προστασίας βρίσκετε στα άτομα των δικών σας και της οικογένειας σας και σεις με την σειρά σας ανταποκρίνεστε με τα φιλάνθρωπα συναισθήματα σας που έχουν την ικανότητα να τους προστατεύουν και να τους υπερασπίζουν.

Αδυνατείτε να νιώθετε ευτυχισμένοι λόγο της κυκλοθυμικής σας διάθεσης πιστεύοντας ότι είστε μόνος και δεν σας καταλαβαίνει κανείς και η δραματοποίηση καταστάσεων δεν σας αφήνει να δείτε τα πραγματικά γεγονότα όπως είναι δημιουργώντας παρεξηγήσεις και δυσαρέσκειες με τους συντρόφους σας που προκαλεί την απομόνωση και απομάκρυνση από δίπλα σας. Ζητήστε την βοήθεια τους και θα έχετε τη γενναιόδωρη προσφορά τους.

Και αφήνετε μια χρονιά πίσω σας γεμάτη δραστηριότητες και συνεχίζετε την αέναη προσπάθεια σας με όπλο τη διαίσθηση και την έμπνευση σας για να αντιμετωπίσετε και να γκρεμίσετε εμπόδια έχοντας την τύχη να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας στηρίζουν. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κι Oμως, το Έκαvε η Χρηστίδου στο Mαραvτίνη!! Η Απiστευτη Κίvηση Πoυ ΔEN Περiμεvε Kανεiς

Λέων

Οι τελευταίοι μήνες της χρονιάς σας βρίσκουν με διάθεση να θέσετε νέους στόχους, να δραστηριοποιηθείτε σε ομάδες ή συλλόγους που θα προάγουν τα σχέδιά σας, μάλιστα πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να το κάνετε από κοινού με το σύντροφό σας.

Είστε φορτωμένοι με πολλά, αυτήν την εποχή, αλλά αυτό θα αλλάξει. Το σύμπαν έχει πολλές και ευχάριστες τροποποιήσεις, κυρίως στην αισθηματική σας ζωή, που εσείς οι ίδιοι πια έχετε καταφέρει να την φέρετε εκεί που πρέπει.

Προσέξτε όμως τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας ή ίσως και την ασυνείδητη ανάγκη σας να ξεχωρίσετε γιατί μπορεί να προκαλέσετε έριδες με τους άλλους ή ακόμα και με το ταίρι σας και να χαλάσει όλο το κλίμα. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Παρθένος

Τους τελευταίους μήνες η χρονιά θα απαιτήσει από εσάς αρκετή προσοχή σε θέματα κυρίως οικονομικά αφού τα νέα και πολλά υποσχόμενα σχέδιά σας θα χρειαστούν τη δική σας ηθική αλλά και υλική στήριξη μετρώντας γενικότερα τις αντοχές σας.

Ίσως χρειαστεί να εμπλακείτε σε νομικές διενέξεις εξαιτίας κάποιων λαθών και παραλήψεων στις συναλλαγές σας.

Προσοχή λοιπόν σε ό,τι υπογράφετε εκείνη την περίοδο καθώς και στις συμφωνίες που θα κάνετε έτσι ώστε στο τέλος να βγείτε εσείς οι κερδισμένοι.

Οι έpwτες που έχουν κάνει μεγάλα χρονικά διαλλείματα, θα επανενωθούν και σχετικά άμεσα και εύκολα, θα πάρουν αποφάσεις για πιο δεσμευτικές και επίσημες καταστάσεις. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> GNTM: Την ‘Eκοψαν’ Γιατi «Είχε Παραπάvω Kιλά»! Av την Eβλεπαν Σήμερα, θα Πάθαιvαν Όλoι Πλάκα

Ζυγός

Το Φθινόπωρο φθάνει με εσάς να κάνετε σχέδια θέτοντας νέους στόχους. Δε θα λείπουν οι στιγμές που τα νομικά συμπλέγματα και η γραφειοκρατία θα απαιτούν το δικό σας επιδέξιο χειρισμό κι εσείς με το γνώριμο αριστοτεχνικά διπλωματικό ταπεραμέντο που θα σας διακατέχει ακόμα περισσότερο εκείνη την περίοδο θα καταφέρνετε να βρίσκετε τις λύσεις εκείνες που θα μπορούσαν να αποδώσουν καρπούς πολύ πιθανό και οικονομικούς.

Αρκετοί από εσάς θα βρεθείτε σε συλλόγους, ομάδες, φιλικές συναναστροφές και καθόλου απίθανο να κληθείτε να παίξετε και το ρόλο του διαιτητή ή να αναλάβετε την επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν, αφού η διπλωματική σας δεινότητα θα βρίσκεται στα ύψη και θα αποδίδει τα μέγιστα χαρίζοντάς σας πραγματική ικανοποίηση και όχι μόνο!

Και επειδή για πολλούς η έμπνευση θα είναι αρκετά αυξημένη δεν αποκλείεται να σας έρθει μια ιδέα και να ξεκινήσετε κάτι πρωτότυπο που να αυξήσει τα έσοδά σας και γιατί όχι να σας σπρώξει σε νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Σκορπιός

Όσο κι αν τους μήνες του Φθινοπώρου το κλίμα με συγγενείς, φίλους, ομοϊδεάτες δείχνει να μην ευνοεί τις προσπάθειές σας, εσείς πεισματικά συνεχίζετε τον αγώνα που έχετε ξεκινήσει, αφού νιώθετε πως τα πράγματα έχουν ήδη δρομολογηθεί για εσάς.

Τα φιλόδοξα σχέδιά σας αλλά και οι ριζικές αναθεωρήσεις σε στόχους ή στον τρόπο που σκέφτεστε τα πράγματα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ίσως χρειαστεί να φανείτε λίγο περισσότερο διαλλακτικοί γιατί μια καθόλου ευχάριστη εμπλοκή με το Νόμο ή με σχέσεις από το εξωτερικό ή σε κάποιο σας ταξίδι είναι πολύ πιθανή.

Συγκρούσεις με πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος για θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων δεν αποκλείονται.

Αν όμως διαχειριστείτε τα ζητήματα που θα προκύψουν σε κάθε τομέα της ζωής σας με όπλο σας την υπομονή και δε φανείτε προκλητικοί πολύ πιθανό να μετατρέψετε το σκηνικό υπέρ σας και να είστε εσείς εκείνοι που θα επικρατήσετε.

Για κάποιους άλλους αυτές οι εμπειρίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια βαθιά συνειδητοποίηση να σας μεταμορφώσουν εσωτερικά και με τον καιρό να αναδείξουν μια νέα στάση σας απέναντι στη ζωή. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Τοξότης

Το Φθινόπωρο βρίσκει την οικονομική σας κατάσταση πολύ βελτιωμένη, ενώ οι επαγγελματικές σας επιλογές δείχνει να έχουν αποδώσει τα μέγιστα και οικονομικά και από πλευράς αναγνώρισης.

Τα προβλήματα συνεννόησης κι εμπιστοσύνης στους δικούς σας ανθρώπους θα παραμείνουν πάντως, σε μία χρονιά που δείχνει ότι θα αποδώσει τα μέγιστα σε πολλούς τομείς εκτός από τον τομέα της εμπιστοσύνης σε αυτούς που υποτίθεται ότι σας στηρίζουν και σε εκείνους που θα θέλατε όταν τους χρειαζόσαστε να είναι πιο τολμηροί στο να σας στηρίζουν και οικονομικά.

Από την άλλη το φθινόπωρο αναμένεται επίσης να δώσει μία ώθηση στην κοινωνική σας δραστηριότητα με περισσότερες γνωριμίες και δικτύωση σε παρέες, που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε κατακτήσει ένα επίπεδο στην κοινωνική σας ζωή.

Η χρονιά θα κλείσει με μία διάθεση να πάρετε κάποιες πιο σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σας, χορτάτοι ίσως από μία χρονιά ελεύθερης δραστηριότητας και εμπειριών και προσπαθώντας να λύσετε τις τυχόν εκκρεμότητες που παραμένουν και σας ενοχλούν στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Αιγόκερως

Το φθινόπωρο εκτός από τα δικά σας θέματα θα κληθείτε ίσως να ασχοληθείτε και με θέματα κοντινών σας ανθρώπων. Κι εδώ θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και θέματα υγείας, αλλά και θα βρεθείτε απέναντι στη δυσπιστία των ανθρώπων σας στην προσπάθεια σας να τους στηρίξετε.

Η παρατεταμένη εμπλοκή σας σε περιοριστικές καταστάσεις μέσα στο έτος ίσως κλονίσει και τη δική σας επιθυμία να δεχτείτε βοήθεια από το σύντροφο ή δικούς σας ανθρώπους, που ίσως προσπαθήσουν να σας στηρίξουν ηθικά ή συμβουλευτικά. Είναι καλό να μην πληγώσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και τους χρειάζεστε.

Το τέλος της χρονιάς δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές μεταβολές στο κλίμα. Κάνοντας τον απολογισμό σας θα δείτε ίσως κατά πόσον οι θυσίες που χρειάστηκε να κάνετε σε οικονομικό ή φυσικό επίπεδο απέδωσαν καρπούς, εξασφαλίζοντας θέματα επιβίωσης αλλά και τη διατήρηση της κοινωνικά καταξιωμένης θέσης σας.

Κρατήστε τις δυνάμεις σας για τη συνέχεια, για να μπορέσετε να τερματίσετε σε αυτό το μαραθώνιο με όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Υδροχόος

Το φθινόπωρο η καθημερινότητα σας ίσως αλλάξει κι ίσως εκδηλώσετε την πρόθεση να αναζητήσετε κάποιου είδους περιστασιακή εργασία. Ημιαπασχόληση, εργασία σε εστίαση ή άλλου είδους παρεμφερείς δραστηριότητες ίσως σας έλξουν.

Η καθημερινότητα σας θα έχει ίσως πολλές ανατροπές, όχι πάντα ευχάριστες, με απώλεια αντικειμένων ή ίσως και μικροπαραβάσεις και μικροκλοπές. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για άστοχες απαιτήσεις στα επαγγελματικά σας από τους εργοδότες σας, απαιτήσεις που ίσως σας απογοητεύσουν.

Αν και απαισιόδοξοι για την ποιότητα του ανθρώπινου χαρακτήρα αυτή την περίοδο, το θετικό είναι ότι δε θα βιώνετε ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Η βίωση της ελευθερίας σας έστω κι υπό αυτές τις συνθήκες ίσως είναι μία παρηγοριά.

Η χρονιά θα κλείσει επιτέλους λίγο πιο θετικά με κάποιες γνωριμίες στο αισθηματικό τομέα που θα δείξουν να έχουν μία βαρύτητα. Πολλοί από σας ίσως αναζητήσετε και μία καλύτερη ερωτική επαφή μετά από καιρό που δεν είχατε βιώσει πράγματα που να αξίζουν.

Η σταθερότητα θα είναι πολύ σημαντικό ζήτημα για σας στο τέλος της χρονιάς, δίνοντας σας μία βάση να περάσετε καλύτερα τις γιορτές και να ξεκινήσετε πιο αισιόδοξα το νέο έτος. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ

Ιχθύς

Το φθινόπωρο αναμένεται να είναι ακόμη πιο γόνιμο στη ζωή σας και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Κάποιοι από σας ίσως βρεθούν στην ευχάριστη θέση να βάλουν μπρος έναν απόγονο, ενώ άλλοι ίσως βρεθούν κοντά στα αγαπημένα τους παιδιά ή εγγόνια.

Η σύνδεση με το άτομο που σας εμπνέει εpwτικά θα είναι πολύ έντονη και με μεγάλη αφοσίωση. Οικονομικά η εύνοια θα συνεχίζεται όπως και η τάση σας να νιώθετε υπερβολικά χαλαροί στη διάθεση των οικονομικών σας. Η πίστη σας στη θετική έκβαση των πραγμάτων αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη.

Το τέλος της χρονιάς σας προσγειώνει σε κάποιο βαθμό σε σχέση με το υπόλοιπο έτος. Κάποια θέματα υγείας δικών σας ανθρώπων ίσως σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μαζί τους.

Η εύνοια που δεχτήκατε τον περασμένο χρόνο ίσως σας ωθήσει επίσης να θελήσετε κι εσείς με τη σειρά σας να στηρίξετε κάποιους.

Επικοινωνιακά προσέξετε τις παρεξηγήσεις και μην λέτε παραπάνω λόγια από όσα χρειάζονται στην κάθε περίσταση. Λεφάκης: Το «Υπόλoιπο» Αύγoυστου Φέρνει Xρήμα & Epwτες ΔΕΣ> ΕΔΩ…..πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...