Τέλoς στο Power 0f Love!! Τι Ετoιμάζει η Μαρiα Μπακοδήμου;

0
709

Τέλoς Για Το Power 0f Love!! Τι Ετoιμάζει η Μαρiα Μπακοδήμου;

Τι συμβαίνει με το Power 0f Love;

Εντάξει, για να λέμε την αλήθεια είναι ευχάριστη η είδηση ότι το… ριάλιτι σχέσεων μας αφήνει «γεια»! Και για να λέμε την πλήρη αλήθεια, η απόφαση αυτή δεν ευχαριστεί μόνο μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών αλλά…

Και για να λέμε την πλήρη αλήθεια η απόφαση αυτή δεν ευχαριστεί μόνο μεγάλη μερίδα

των τηλεθεατών αλλά και στελέχη του ΣΚΑΪ που ε… αντιλαμβάνονται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Aφροδίτη στο Ποσειδώvα: Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοποιεί! Επιτέλoυς ο ‘Εpwτας «Xτυπάει» τη Πoρτα σε Aυτά τα 4 ζώδια

Πριν από μέρες αποκλειστικά στο Newsit.gr είχαμε αναφέρει τη συνάντηση που έγινε μεταξύ ανώτερων… ανωτάτων… αλλά πολύ ανωτάτων στελεχών του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilıcalı στην Κωνσταντινούπολη όπου συζήτησαν για τις αλλαγές που θα γίνουν, όπως και έγιναν στο «Survivor» ενώ αποφάσισαν να «παγώσουν» τις συνομιλίες για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως την επόμενη σεζόν θα κάνουν μεγάλες αλλαγές και ότι το Power Of Love βγαίνει εκτός συζητήσεων, θεωρώντας η κάθε πλευρά για δικούς της λόγους πως… ό,τι είχε να δώσει… το έδωσε και θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν.

Και ορθώς πήραν αυτήν την απόφαση πριν αρχίσουν τηλεθεατές να… καίνε τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας με πολλά που ακούγονται εκεί μέσα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Σελήvη Eκτός Πορεiας: Η Άση Μπήλιου Πρoειδοπoιεi! Πρoσοχή, Δυσκoλίες κι Αναπoδιές γι’ Αυτά τα 5 Ζώδια

Τώρα, όσον αφορά την παρουσιάστριά του τη Μαρία Μπακοδήμου, εκτός από την…

ηρωική στάση που έχει κρατήσει μέσα σε όλο αυτό το… τηλεοπτικό (?!?) πρόγραμμα (?!?) και αναγνωρίζεται από στελέχη του σταθμού κι όχι μόνο, στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να την χρησιμοποιήσουν σε άλλο project.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Γένvησε η Τζέvη Θεωνά!! Η Πρώτη Φωτo Aγκαλιά με το Mωρό της

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει συζήτηση με στελέχη του ΣΚΑΪ στην οποία η παρουσιάστρια πρότεινε ένα… διαφορετικό late night show το οποίο τους… καλάρεσε στο Φάληρο.

Εντάξει ότι η Μπακοδήμου… το έχει, το απέδειξε κρατώντας την αξιοπρέπειά της σε αυτό το «ριάλιτι σχέσεων» οπότε είναι λογικό στον ΣΚΑΪ να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί της και εκτός «Ελλάδα έχεις ταλέντο»… αν θα βγει…!

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα αλλά θεωρείται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία αφού κι οι δύο είναι ευχαριστημένες από την έως τώρα συνεργασία τους….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...