Τα Μερομήνια Mίλησαν: Aυτός Θα Eίναι ο Kαιρός Για το Yπόλoιπο του 2019! Πότε θα Xιοvίσει στην Αθήvα;

0
523

Τα Μερομήνια Mίλησαν: Aυτός Θα Eίναι ο Kαιρός Για το Yπόλoιπο του 2019! Πότε θα Xιοvίσει στην Αθήvα;

Δεν πέφτουν ποτέ έξω- Δείτε αναλυτικά.

Τι καιρό θα έχει μέχρι τα τέλη το 2019 σύμφωνα με τα Μερομήνια; Τα μερομήνια 2019 μίλησαν για τον καιρό! Τι καιρό θα έχουμε λοιπόν μέχρι τα Χριστούγεννα; Πότε έρχονται τα χιόνια αναλυτικά….

Η μέθοδος είναι πολύ απλή. Όσοι γνωρίζουν παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου

για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε εκτιμήσεις σχετικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν μέχρι την τελευταία μέρα του 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άφωvη η Σκορδά Με Την Αvακοίνωση Για τον Γάμo της! Έπαθε «Aμόκ» Mόλις Άκoυσε ημερομηvία

Τι δείχνουν τα μερομήνια μέχρι τα τέλη 2019

Οκτώβριος

Ήπιος και δροσερός θα είναι ο Οκτώβριος, χωρίς πολλές βροχές. Η εικόνα αυτή, με μικρές αυξομειώσεις, συνεχίζεται μέχρι και τη συμπλήρωση της τρίτης εβδομάδας του.

Στο χρονικό αυτό σημείο ο καιρός αρχίζει να γίνεται πιο φθινοπωρινός και όλα δείχνουν, πως οι βροχές θα γίνουν καθημερινό φαινόμενο από τις 26 Οκτωβρίου, του Αγίου Δημητρίου. Η έξοδος του μήνα πάντως γίνεται πιο χαλαρή, πιο ήπια και πιο ευχάριστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Πρoβλέψεις της Τρίτης! Συvάvτηση με Παλιά Αγάπη Φέρvει «Aλλαγές» σε 4 Ζώδια

Νοέμβριος

Οι βροχές θα συνεχιστούν και τα χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι πιο χειμωνιάτικα.

Κοντά στη συμπλήρωση του 20ήμερου θα επικρατεί βοριαδάκι, συνοδευόμενο πιθανώς από χιονόνερο, αλλά και πολλά χιόνια στα ορεινά. Η σκυτάλη θα παραδοθεί στον Δεκέμβριο μέσα σε πολύ καλές, για την εποχή, συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αλλάζoυν Όλα στο Yπόλοιπο Οκτωβρίoυ: Τα 4 Ζώδια Πoυ Βρίσκoυν το Mεγάλο Έpwτα Mέσα στο Μήvα

Δεκέμβριος

Στις αρχές του τελευταίου μήνα του έτους θα «χτυπήσουν» ψυχροί βοριάδες και θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία – από τα μισά του μήνα και λίγο μετά. Κάπου εκεί, θα έρθουν κι άλλα χιόνια. Στη συνέχεια, με σταδιακή καιρική μεταβολή, μας αποχαιρετούν ο μήνας και το έτος.

Σύμφωνα με τα μερομήνια, μέσα σε σχετικά υποφερτές συνθήκες θα καλωσορίσουμε το 2020. Θα υπάρξουν βροχές και κρύο, αλλά θα ακολουθήσουν οι πολυπόθητες αλκυονίδες και θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.