Mόλις Αvακοινώθηκε: Με Aυτό Τον Καιpό Θα «Κάvουμε» Φέτoς Πάσχα (Pics)

0
5452

Mόλις Αvακοινώθηκε: Με Aυτό Τον Καιpό Θα «Κάvουμε» Φέτoς Πάσχα (Pics)

Με τι καιρό θα κάνουμε σούβλισμα;

Σύμφωνα με τον γνωστό και έμπειρο μετεωρολόγο, με αυτό τον καιρό θα κάνουμε φέτος Πάσχα. Στον πρώτο μας χάρτη λοιπόν και καθώς εστιάζουμε προς την Ευρώπη μπορούμε να παρατηρήσουμε πως προς τα μέσα της…

Με τι καιρό θα κάνουμε σούβλισμα;

Έτσι θα κυλήσει ο καιρός την Μεγάλη Εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ερwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπανασύvδεση Φέρvει «Aπρόoπτες» Αλλαγές Σε 5 Ζώδια

Σύμφωνα με τον γνωστό και έμπειρο μετεωρολόγο, με αυτό τον καιρό θα κάνουμε φέτος Πάσχα. Με καιρικές συνθήκες που θα παραπέμπουν περισσότερο σε καλοκαίρι, θα κάνουμε φέτος Πάσχα.

Αυτό τουλάχιστον προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης με ανάρτησή του, προβλέποντας πως η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για ‘Πέpασμα’ Eρμή Στον Tαύρο: Kαρμικές «Συναvτήσεις» & ΝΕΟΙ Έpwτες Για 5 Ζώδια

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αν και βρισκόμαστε σχετικά μακριά ώστε να διαμορφώσουμε μια καλή εικόνα για τον καιρό της Μεγάλης εβδομάδας και του Πάσχα, εντούτοις κάποιες ενδείξεις τις έχουμε που αν συνδυαστούν με την εμπειρία μπορούν να οδηγήσουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτiο» Στηv Μοvαξiα Aυτά Τα 5 Ζώδια: Ο Eρμής Στον Tαύρο Aύριο Φέρvει Εpwτικές Eπιστρoφές

Έτσι λοιπόν αν πάμε πολύ ψηλά στην ατμόσφαιρα κοντά στα 10.000 μέτρα μπορούμε να εστιάσουμε σε κάποια πολύ ισχυρά «ποτάμια» αέρα τα οποία ονομάζουμε αεροχείμαρρους και που στην ουσία μας «μαρτυρούν» για το πώς ενδέχεται να κινηθούν οι κακοκαιρίες κάτω χαμηλά και ανάλογα την τροχιά τους να έχουμε μια εικόνα για το αν απειλούμαστε ή όχι από αυτές.

Στον πρώτο μας χάρτη λοιπόν και καθώς εστιάζουμε προς την Ευρώπη μπορούμε να παρατηρήσουμε πως προς τα μέσα της Μεγάλης εβδομάδας ο αεροχείμαρρος λαμβάνει τέτοια μορφή ώστε οι αέριες μάζες να αρχίσουν να κινούνται από την Αφρική προς τη χώρα μας κάτι το οποίο σημειώνεται με τα κόκκινα βέλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> O Kώστας Λεφάκης Πρoειδoποιεί Για Υπόλoιπo Aπριλίoυ: Δυvατές «Avατρoπές» Σε Έρwτα-Xρήμα Για 5 Ζώδια

Έτσι λοιπόν εκείνες τις ημέρες μια ισχυρή θερμή εισβολή θα λάβει χώρα προς την περιοχή

μας με αποτέλεσμα ο καιρός να καταστεί αρκετά θερμός με τις πρώτες ενδείξεις να θέλουν τον υδράργυρο να «φλερτάρει» με τους 30 βαθμούς Kελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Surviνοr- Όλα Στην Φόpα: Aυτό Το Μήνυμα «ΕΛABE» Ο Γιώpγος Λιβάvης Από Την Μαριαλέvα Poυμελιώτη (Vid)

Στο δεύτερο χάρτη μας όπου μελετάμε την ροή των αερίων μαζών και καθώς εστιάζουμε προς την Ευρώπη μπορούμε να παρατηρήσουμε με τις πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις τον πολύ θερμό αέρα καθώς ξεχύνεται από την Αφρική προς τη χώρα μας. Είναι πολύ πιθανό αυτή η ισχυρή θερμή εισβολή να συνοδευτεί και από αφρικανική σκόνη μιας και η όλη αυτή εξέλιξη θα αποτελέσει συνέπεια ενός βαρομετρικού χαμηλού το οποίο από την κεντρική Ευρώπη θα περάσει στην κεντρική Μεσόγειο και θα προσπαθήσει να φτάσει στη χώρα μας κοντά στο Πάσχα.

Έτσι η Μεγάλη εβδομάδα ενδέχεται να κυλήσει με πολλή ζέστη, αφρικανική σκόνη και αραιές συννεφιές ενώ Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση με ψυχρότερες αέριες μάζες να μας επισκέπτονται από την κεντρική Ευρώπη που ίσως δώσουν μπόρες σε ορεινές περιοχές του ηπειρωτικού κορμού τις απογευματινές ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Άvτα Λεούση MΑΣ Πρoειδοποιεί: Eρwτικές «Επιστρoφές» Αιφvιδιάζουν Aυτά Τα 3 Ζώδια

Με τον καιρό λοιπόν πιθανότατα και με τις πρώτες πάντα ενδείξεις να είναι σύμμαχος, αναμένουμε τις αποφάσεις των ειδικών για μετακινήσεις μεταξύ των νομών»…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...