Κoρωvoϊός: Mόλις Ανακoιvώθηκε! Έτoιμοι Για lockdown Στην Παpακάτω Περιoχή! Φωτo

0
4976

Κoρωvoϊός: Mόλις Ανακoιvώθηκε! Έτoιμοι Για lockdown Στην Παpακάτω Περιoχή! Φωτo

Έτοιμες οι Αρχές να εφαρμόσουν πιο σκληρά μέτρα.

Έτoιμοι Για lockdown- Όπως τόνισε, είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ληφθούν αλόγιστα οριζόντια μέτρα για όλη την περιοχή και ότι ο ΕΟΔΥ αναλύει τα στοιχεία και έρχεται η Πολιτική Προστασία και εφαρμόζει…

Έτοιμες οι Αρχές να εφαρμόσουν πιο σκληρά μέτρα.

Στο ακέραιο θα πρέπει να τηρηθούν οι οδηγίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Οι Epwτικές Προβλέψεις Νέας Εβδομάδας! Ξαφvική Επαvασύvδεση «Zωνταvεύει» Αναμvήσεις Σε 5 Ζώδια

Επιδημιολογικά ο ΕΟΔΥ και οι επιστήμονές μας αναλύουν τα στοιχεία και έρχεται η Πολιτική Προστασία και εφαρμόζει πιο τοπικά μέτρα ανάλογα με το σημείο στο οποίο υπάρχει έξαρση.

Όπως τόνισε, είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ληφθούν αλόγιστα οριζόντια μέτρα για όλη την περιοχή και ότι ο ΕΟΔΥ αναλύει τα στοιχεία και έρχεται η Πολιτική Προστασία και εφαρμόζει πιο τοπικά μέτρα ανάλογα με το σημείο στο οποίο υπάρχει έξαρση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αγγελική Δαλιάvη-Μάvος Παπαγιάvvης: Αvακοίvωσαν Τα Ευχάpιστα & Eπεσαν «Bρoχή» Οι Eυχές! Φωτo

“Στο ακέραιο θα πρέπει να τηρηθούν οι οδηγίες της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για να

προστατεύσουμε τα παιδιά, τους καθηγητές και τις οικογένειές τους”, επισήμανε μιλώντας στο τ/σ OPEN ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Εικόνα «Mιλάει» Από Μόvη της: Η Σκopδά Κpάζει Το “Big Brother” & Ξεχvάει Τα Δικά της

Ο υπουργός τόνισε πως είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ληφθούν αλόγιστα οριζόντια μέτρα για όλη την Περιφέρεια Αττικής και ότι ο ΕΟΔΥ αναλύει τα στοιχεία και έρχεται η Πολιτική Προστασία και εφαρμόζει πιο τοπικά μέτρα ανάλογα με το σημείο στο οποίο υπάρχει έξαρση.

Έτοιμοι για τοπικά lockdown στην Αττική

Ερωτηθείς αν η Επιτροπή προσανατολίζεται, αν χρειαστεί, να ζητήσει τοπικά μέτρα σε

επίπεδο δήμων στην Αττική, ο Β. Κικίλιας τόνισε ότι τα μισά κρούσματα πλέον καθημερινά είναι στην Αττική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Δiας Στoν Αιγόκεpω ΜΑΣ Eτοιμάζει Eκπλήξεις: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Νέoι Έpwτες Γι’ Αυτά Τα 3 Ζώδια

«Να υπενθυμίσω ότι η Αττική περιλαμβάνει 5 εκατομμύρια κόσμο, είναι η μισή Ελλάδα. Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να σκεφτούμε να πάρουμε έτσι αλόγιστα οριζόντια μέτρα για όλη την Περιφέρεια Αττικής.

Επιδημιολογικά ο ΕΟΔΥ και οι επιστήμονές μας αναλύουν τα στοιχεία και έρχεται η Πολιτική

Προστασία και εφαρμόζει πιο τοπικά μέτρα ανάλογα με το σημείο στο οποίο υπάρχει έξαρση. Βλέπω, λοιπόν, ότι σιγά-σιγά διαμορφώνεται αυτή η εικόνα επιστημονικά, να μπορούμε να παρέμβουμε πιο τοπικά, σε επίπεδο δήμων, με οριζόντια μέτρα ή με κάποια συγκεκριμένα μέτρα έτσι ώστε να περιορίσουμε ενδεχομένως μία τοπική συρροή ή μία έξαρση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Απiστευτη Στροφή 180°: Σε Μοvαστήρι Παiκτρια Τoυ «The Bachelor» ΠΡΙΝ Mπει Στο Παιχvίδι! (Pic)

Ο κ. Κικίλιας πρόσθεσε ότι «παρακολουθώντας και όλες τις άλλες χώρες που άνοιξαν τα σχολεία τους, τη Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία, το Ισραήλ, υπάρχουν προβλήματα. Ανοίγουν σχολεία, κλείνουν σχολεία, γίνεται αναθεώρηση καθημερινά των υγειονομικών κανόνων, ανάλογα με τα κρούσματα. Θα είμαστε προσεκτικοί, υπάρχει task force η οποία έχει δημιουργηθεί για αυτό ακριβώς το σκοπό. Ο ΕΟΔΥ είναι εδώ, οι επιστήμονές μας είναι εδώ, με πολλή αγάπη για τα παιδιά μας», τόνισε ο υπουργός Υγείας…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...