Συγκλονiζει το Πρώτo Μήνυμα της Mητέρας του Πάvου Zάρλα Λiγες Ώρες Mετά την κηδεiα

0
827

Συγκλονiζει το Πρώτo Μήνυμα της Mητέρας του Πάvου Zάρλα Λiγες Ώρες Mετά την κηδεiα

Τι λέει στο πρώτο της μήνυμα η μητέρα του Πάνου;

Το τελευταίο «αντίο» είπαν, το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού. Τραγική φιγούρα…

Το τελευταίο «αντίο» είπαν, το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα,

ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού.

Τραγική φιγούρα στην κηδεία του 28χρονου ήταν η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, ενώ συντετριμμένη εμφανίστηκε και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη.(ΔEITE EΔΩ)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις της Τετάρτης!! Παλιές Aγάπες «Χτυπoύν» Ξαφvικά την Πόpτα σε 4 ζώδια

Λίγες ώρες μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έκανε μια αποκάλυψη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως τα χρήματα τα οποία είχε ζητηθεί από την οικογένεια

να δοθούν για το χειρουργείο ενός μικρού κοριτσιού αντί στεφάνων έχουν συγκεντρωθεί και πώς δεν χρειάζεται να υπάρξουν άλλες καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε κοινοποιηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νίκος Κoκλώvης: To Συγκλoνιστικό ‘Αvτίο’ του & η «Άγvωστη» Φωτo με τον Πάvο Zάρλα

«Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων ,που θα κάλυπταν τη δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τον Σκόπελο ,είναι συγκινητική !Επειδή το ποσό που απαιτείται, έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό! Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Ζάρλα, όπως φαίνεται, έγινε πραγματικότητα…πηγή

«Pάγιζει» Kαρδιές το ‘Αvτίο’ του Δώρου στο Πάνο Zάρλα και η Απoυσία του από την Kηδεiα του

Συγκλονίζει στη κυριολεξία ο Δώρος Παναγίδης.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Δώρου για τον Πάνο Ζάρλα και την απουσία από την κηδεία του.

Ο ίδιος έδωσε μάλιστα μια υπόσχεση στον Πάνο Ζάρλα,

με αφορμή το ότι δεν κατάφερε να βρεθεί στην κηδεία του.

Αναλυτικά ο Δώρος Παναγίδης έγραψε:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ραγiζει Kαρδιές η ‘Aλλαγή’ στο Προφίλ του Πάνoυ Ζάρλα στο Facebοοk Πριν από Λiγη ώρα

«Για σένα που έφυγες νωρίς για την πόλη των αγγέλων. Βιάστηκες. Δεν μεγαλώσαμε μαζί, δεν σε ξέραμε πριν χρόνια αλλά ξυπνούσαμε και γυρνούσαμε μαζί για μήνες.

Μαγειρεύαμε, συζητούσαμε, γελούσαμε, θυμώναμε… Και τώρα απορούμε, λυπούμαστε… Έφυγες τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν σε ήθελε κοντά του ο Θεός. Σκληρό και άδικο, αλλά αν σε ζήλεψαν οι άγγελοι ας σε κάνουν δικό τους.

Να μας βλέπεις από ψηλά και να δίνει δύναμη στη μάνα σου. Ξέρω θα είσαι καλή

παρέα εκεί με αυτούς με τα φτερά.

Δε θα είμαι σήμερα μαζί σου στο τελευταίο αντίο, αλλά υπόσχομαι σύντομα θα είμαι εκεί. Καλό ταξίδι για την πόλη των αγγέλων»…

Πάνoς Ζάρλας: Σπαραγμός στο Τελευταίο «Αvτίο»!! Tραγική Φιγoύρα η Mητέρα τoυ

Το τελευταίο «αντίο» αυτή την ώρα στον Πάνο Ζάρλα.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, στη Στύψη Λέσβου, έχει φτάσει ήδη η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, κάτοικοι του χωριού που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, αλλά και πλήθος…

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα,

ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Σoρός του Πάνoυ Ζάρλα Φτάνει στη Μυτιλήvη!! Mαζί του Tραγική Φιγoύρα, η Στέλλα Mιζεράκη

Στη Λέσβο για την κηδεία του βρίσκονται οι συγγενείς και φίλοι του 28χρονου, για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Η μητέρα του συντετριμμένη δεχόταν τα συλλυπητήρια των ανθρώπων που πήγαν για να της δώσουν κουράγιο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:




Το παρών έδωσαν οι πρώην συμπαίκτες του ριάλιτι όπου συμμετείχε και έγινε γνωστός ο Πάνος Ζάρλας, μεταξύ των οποίων και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Αργότερα, στον δημοσιογράφο Στέργιο Σαμαρτζή μίλησε ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος φανερά συγκινημένος είπε χαρακτηριστικά:

«Τον μεγάλωσα από επτά ετών παιδί, εδώ στην Μυτιλήνη, όταν παντρεύτηκα με την μητέρα του και ήρθαμε να κατοικήσουμε εδώ πέρα. Ήταν ένα χρυσό παιδί, ένας χαρακτήρας μάλαμα. Αγαπούσε όλο τον κόσμο. Δεν υπήρχε άνθρωπος που θα πει κακιά κουβέντα γι’ αυτόν… Αυτό που μπορώ να σας πω, όσον αφορά τα αίτια του θανάτου του, είναι ότι δεν μπόρεσε να μαζέψει τη μηχανή βγαίνοντας από την στροφή. Κόλλησε πάνω στις μπάρες, με αποτέλεσμα να χτυπάει πάνω τους… Η μητέρα του μου είπε ότι είχε πιει δυο-τρία ποτά, αλλά ως εκεί…».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε:




Ακόμα, για τον άτυχο 28χρονο μίλησαν στην κάμερα του «Μαζί σου» φίλοι, συμμαθητές, ο ιερέας του χωριού του, αλλά και ο προπονητής του όταν ήταν παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Παpάταμε ρε…»: Oύρλιαζε η Σiσσυ Χρηστίδου! Άγριoς Kαυγάς με τον Θoδωρή Μαραvτίνη

Συντετριμμένη, ωστόσο, εμφανίστηκε και η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία δεν θέλησε να μιλήσει για τον 8άνατο του Πάνου Ζάρλα, καθώς δεν είναι ακόμα σε θέση λόγω του σοκ που υπέστη. Την είδαμε, όμως, μαζί με την καλή της φίλη και πρώην συμπαίκτρια, Αθηνά Χρυσαντίδου, να κατευθύνονται προς την εκκλησία…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ...