Τέρας Με ‘Aγγελικό’ Πpόσωπο: Το «Kαλό Παιδi» Tου Xώρου Που Kακοποiησε Tην Άvνα Μαρiα Bέλλη (Pic)

0
2898

Τέρας Με ‘Aγγελικό’ Πpόσωπο: Το «Kαλό Παιδi» Tου Xώρου Που Kακοποiησε Tην Άvνα Μαρiα Bέλλη (Pic)

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που σόκαρε.

Τέρας στην κυριολεξία- Το χειρότερο είναι ότι οι γυναίκες τρελαίνονται για τον συγκεκριμένο. Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η Άννα Μαρία….

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που σόκαρε.

Το χειρότερο είναι ότι οι γυναίκες τρελαίνονται για τον συγκεκριμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Nέα Σελήvη Nοεμβρiου MAΣ ‘Φέρvει’ Αvατροπές: Η Tύχη «Χαμoγελά» Σε Ερwτικά & Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Ζώδια

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια ανάρτηση αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της ανεβάζοντας στα social media μία φωτογραφία από την κακοποίησή της, σοκάροντας τους χιλιάδες ακόλουθούς της.

Ο συμπαίκτης της στο Survivor, Τζέιμς Καφετζής, μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» αναφέροντας όλα όσα είχε μάθει για την κακοποίηση της παρουσιάστριας καθώς και στοιχεία για την ταυτότητα και τη δημόσια εικόνα του ανθρώπου με τον οποίο είχε σχέση η Άννα Μαρία Βέλλη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άση Μπήλιου Για Tηv Τελευταiα Φετιvή Eκλειψη: Kαρμικές «Συvαντήσεις» & Ξαφvικές Eπαvασυνδέσεις Για 5 Ζώδια

«Είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει

πολύ κοντά. Μου έκανε εντύπωση το ποιος ήταν ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Κώστας Λεφάκης ΜΑΣ Προειδoποιεί: Έpχεται «Σκληpή» Εβδoμάδα Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις…», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor, ενώ συμπλήρωσε:

«Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι πώς, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο»… πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λέvε «Αvτίο» Στην Μοvαξιά ΠPIN Bγει Ο Νοέμβριoς: Aυτά Τα Ζώδια Θα Έχoυν Επαvασύνδεση Mέσα Στο Μήvα

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο: