Στηv Χαλκιδική Xιλιάδες Θεσσαλοvικείς: Εικόvες «Πάσχα» Στoυς Δpόμους

0
373

Στηv Χαλκιδική Xιλιάδες Θεσσαλοvικείς: Εικόvες «Πάσχα» Στoυς Δpόμους

Οι Θεσσαλονικείς πήγαν και αυτό το Σ/K Χαλκιδική.

Πολλοί Θεσσαλονικείς πήραν το δρόμο και πάλι προς τη Χαλκιδική, παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης και τις εκκλήσεις των τοπικών αρχών για περιορισμό των μετακινήσεων, στο πλαίσιο των μέτρων για…

Πολλοί Θεσσαλονικείς μετακινήθηκαν κι αυτό το Σαββατοκύριακο

προς τη Χαλκιδική, αγνοώντας τις συστάσεις και τις εκκλήσεις των αρχών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpονoϊός Ελλάδα- Μόλις Ανακοινώθηκε: Έχoυμε & 14ο Nεκpό στη Χώρα

Πολλοί Θεσσαλονικείς πήραν το δρόμο και πάλι προς τη Χαλκιδική, παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης και τις εκκλήσεις των τοπικών αρχών για περιορισμό των μετακινήσεων, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Έχουμε λίγο πιο αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων σε σχέση με χθες, σε κάθε περίπτωση όμως είναι λιγότεροι εκείνοι που ξεκίνησαν χθες και σήμερα για τη Χαλκιδική σε σχέση με αυτούς που ήρθαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> «Eσείς Πoυ Πάτε Στα Χωριά, να Ξέpετε Πως Έvας Iταλός Που Έσπασε την Καραvτίνα Σκoτωσε Όλο το Μπέpγκαμο»

Ο ίδιος διευκρινίζει, μάλιστα, πως «πολλοί από αυτούς που ήρθαν πριν μια εβδομάδα,

παρέμειναν στη Χαλκιδική, όπως φαίνεται και από την κίνηση που υπήρξε κατά τη διάρκεια των περασμένων ημερών στις λαϊκές αγορές και τα σούπερ μάρκετ της περιοχής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κοpοvοϊός-Bivτεο! Συγκλοvίζει Aσθεvής Aπό MΕΘ: «Δεν Mποpώ να Αναπνεύσω. ΜHN Pισκάpετε, θα Kαταλήξετε Eδώ»

«Η δική μας παραίνεση προς τον κόσμο, στο πλαίσιο των προσπαθειών για τη μη μετάδοση του κορωνοϊού, ήταν, αφού ήρθαν όσοι ήρθαν, τουλάχιστον να παραμείνουν στο σπίτι.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που βγαίνουν και έξω και δεν αναμένεται να βοηθήσει την κατάσταση ο καιρός που σήμερα είναι καταπληκτικός» προσθέτει ο κ. Γιώργος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου: Παλιές Ιστοpίες Aγάπης «Ζωvτανεύουν» Πάλι Για 5 Ζώδια

Απευθύνει, άλλωστε, έκκληση σε όλους να σκεφτούν τον περίγυρό τους και τους δικούς τους ανθρώπους και να αναλογιστούν ότι το σύστημα υγείας στη Χαλκιδική δεν «σηκώνει» μεγάλη επιβάρυνση….πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...