Στα «ΆKPA» Ο Κούγιας: Aποφυλακiζεται Ο Δημήτpης Λιγvάδης

0
2486

Στα «ΆKPA» Ο Κούγιας: Aποφυλακiζεται Ο Δημήτpης Λιγvάδης

Δεν σταματά πουθενά ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, o Δημήτρης Λιγνάδης είναι ήρεμος, ψύχραιμος και δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν στη φυλακή, ενώ δείχνει ευχαριστημένος καθώς -όπως είπε στον δικηγόρο του- περίμενε πολύ χειρότερα…

Δεν σταματά πουθενά ο Αλέξης Κούγιας.

H «κίνηση» του Κούγια που δεν περίμενε κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Epwτικές Πρoβλέψεις Nέας Εβδομάδας: Ξαφvική Eπαvασύνδεση «Xαράζει» NEA Πoρεiα Σε 5 Ζώδια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, o Δημήτρης Λιγνάδης είναι ήρεμος, ψύχραιμος και δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν στη φυλακή, ενώ δείχνει ευχαριστημένος καθώς -όπως είπε στον δικηγόρο του- περίμενε πολύ χειρότερα τα πράγματα στην Τρίπολη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων, υποστηρίζει πως ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των «φερόμενων ως βιασθέντων» για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση και προσβολή προσωπικότητας του Λιγνάδη. Και δεν μένει σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Άpχισαν Τα Όργαvα: Eτσι «Τιμώpησαν» Τον Λιγvάδη Στις Φυλακές Τρiπoλης! Φωτo

Όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας, θα καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες,

αίτημα αποφυλάκισης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, την ώρα που ο σκηνοθέτης μετρά την 4η ημέρα παραμονής του στις φυλακές της Τρίπολης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Ο Kώστας Λεφάκης ΜΑΣ Πρoειδοπoιεί: Mεγάλες «Aλλαγές» Σε Εpwτικά και Xρήμα Για 5 Ζώδια

«Συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία από δηλώσεις διαφόρων δικηγόρων, δημοσιογράφων, ηθοποιών, μόδιστρων, μαγείρων και παρουσιαστών εκπομπών, που τον εξευτέλισαν, έθιξαν την τιμή και την υπόληψή του, τον εξύβρισαν και τον συκοφάντησαν ώστε να τους μηνύσουμε και να τους ενάγουμε», δηλώνει ο Κούγιας καθιστώντας σαφές πως θα στραφεί εναντίον όσων υποστηρίζουν δημόσια την ενοχή του εντολέα του.

Παρά το γεγονός πως το δικαστικό συμβούλιο απέρριψε την προσφυγή του κατά του

εντάλματος σύλληψης με βούλευμα – φωτιά, ο Αλέξης Κούγιας εμμένει στο αίτημα αποφυλάκισης, το οποίο και θα καταθέσει άμεσα, με τις αντιδράσεις ωστόσο να είναι πολλές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Λένε «Avτίο» Στην Moναξιά MEΣΑ Στο Mάρτιο: Καpμικές Συναvτήσεις & Eπανασυvδέσεις Γι’ Aυτά Τα 5 Ζώδια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, o Λιγνάδης είναι ήρεμος, ψύχραιμος, δεν έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κανέναν στη φυλακή και δείχνει ευχαριστημένος καθώς -όπως είπε στον δικηγόρο του- περίμενε πολύ χειρότερα τα πράγματα στην Τρίπολη.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις συμπληρωθούν 7 ημέρες καραντίνας, θα μεταφερθεί σε θάλαμο με άλλου 20 – 22 κρατούμενους. Τέλος, ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε να δει ψυχολόγο και επιμένει να μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με τον δικηγόρο του…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Δεν Το Περίμενε OYΤΕ Ο Koύγιας: Nέα Σκληpή «Eξέλιξη» Για Τον Δημήτpη Λιγvάδη

Δείτε όσα αποκάλυψε το ρεπορτάζ του Mega:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...