Σοκαpιστικές Eικόvες: Στη Δημοσιότητα Το Κpυφό «Αpχεiο» Του Λιγvάδη Με Τα Αvήλικα (Pics)

0
2194

Σοκαpιστικές Eικόvες: Στη Δημοσιότητα Το Κpυφό «Αpχεiο» Του Λιγvάδη Με Τα Αvήλικα (Pics)

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Σοκαριστικά τα αποσπάσματα. To υλικό που δημοσιεύτηκε είναι για γερά νεύρα. Άσχημη εξέλιξη για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς το φως της δημοσιότητας είδε….

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

To υλικό που δημοσιεύτηκε είναι για γερά νεύρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Εpwτικές Προβλέψεις Tης Κυριακής: Συvάντηση Με Παλιά Aγάπη «Aλλάζει» To Παρov Σε 4 Ζώδια

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς το φως της δημοσιότητας είδε το αρχείο του Δημήτρη Λιγνάδη με εκατοντάδες ερωτικές επιστολές, γράμματα, κασέτες και φωτογραφίες ανηλίκων, τα οποία ο ίδιος φυλούσε σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ στο ρεπορτάζ», κατά τη διάρκεια της αυτοψίας στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη την περασμένη Τετάρτη, οι Αρχές δεν ερεύνησαν έναν κοινόχρηστο χώρο στο δεύτερο υπόγειο της πολυκατοικίας του, όπου χάρη σε ανώνυμη καταγγελία στην εφημερίδα, εντοπίστηκε μέρος του τεράστιου αρχείο του ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Κίνηση-Mατ Aπό Νiκο Χαρδαλιά: Το NEO «Δραστικo» Mέτpo Πoυ Mηδεvίζει Τις Aσκoπες Mετακιvήσεις

Είναι ένα θρίλερ αυτό το οποίο έχει συμβεί.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πέτρος Κουσουλός, δημοσίευσε μέρος των επιστολών που λάμβανε ο ηθοποιός από ανήλικα αγόρια και κορίτσια, εκ των οποίων μερικά εξέφραζαν τον έρωτά τους στο πρόσωπό τους και άλλα επιθυμούσαν να διακόψουν τη σχέση τους μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> H ΝEA Σελήvη Στον Αιγόκεpω ‘Kρύβει’ Αvατροπές: Το Παpελθόν «Xτυπά» Δυvατά Την Πόpτα Σε 3 Ζώδια

«Είναι ένα θρίλερ αυτό το οποίο έχει συμβεί. Χθες όταν αναπτύξαμε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, δύο εισαγγελείς επικοινώνησαν μαζί μου και με τα στελέχη της δημοσιογραφικής ομάδας και ζήτησαν να μάθουν πού αναφερόμαστε σε ό,τι αφορά αυτό το ρεπορτάζ.

Είναι προφανές ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας η οποία έγινε την Τετάρτη, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν έναν κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας του κ. Λιγνάδη, στο δεύτερο υπόγειο, όπου υπήρχε ένα πολύ μεγάλο μέρος του αρχείου του.

Πρόκειται για κασέτες, εκατοντάδες χιλιάδες γράμματα, ερωτικές επιστολές και μερικές εκ των οποίων δημοσιεύσαμε. Όλο αυτό το ρεπορτάζ προήλθε από μία τηλεφωνική ανώνυμη καταγγελία η οποία έφτασε την περασμένη Πέμπτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Η Λίτσα Πατέρα ΜΑΣ Πρoειδοποιεi: Χαμογελά Η «Tύχη» Σε Epwτα-Xρήμα Γι’ Aυτά Τα 3 Zώδια

Την Παρασκευή έφτασε και ένας ανώνυμος φάκελος που επιβεβαίωνε όσα μας είχαν καταγγελθεί. Όταν ανοίξαμε τον φάκελο εκπλαγήκαμε γιατί στο υπόγειο υπήρχαν άπειρα πράγματα που οι Αρχές θα έπρεπε να έχουν κατασχέσει, κάτι που δε συνέβη. Άμεσα έκαναν νέο έφοδο στον χώρο του κ. Λιγνάδη», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Τα αποσπάσματα των επιστολών είναι απλά σοκαριστικά και αναμένεται να αξιοποιηθούν ως στοιχεία για την εξέλιξη της υπόθεσης…πηγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Νέος Σάλoς: Διέppευσαν Τα Μηvύματα Του Δoξα Με Τη Σύζυγo Του Mετά Το Tελευταiο Ξυλoδαpμό (Pics)

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...