Σέρρες: Συγκλοvίζει η Mητέρα του 9χρoνου! «Τα Σκυλιά Πετσόκoψαν το Παιδi μου»

0
513

Σέρρες: Συγκλοvίζει η Mητέρα του 9χρoνου! «Τα Σκυλιά Πετσόκoψαν το Παιδi μου»

Ξεσπά η μητέρα του 9χρονου παιδιού.

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι (13/11) περιγράφει η μητέρα του παιδιού, που δέχτηκε επίθεση από σκύλους, στις Σέρρες. Δύο σκυλιά δάγκωσαν τον 9χρονο στο κεφάλι, τον μηρό και τη γάμπα, ενώ η μητέρα του…

Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες το μεσημέρι (13/11) περιγράφει

η μητέρα του παιδιού, που δέχτηκε επίθεση από σκύλους, στις Σέρρες.

Δύο σκυλιά δάγκωσαν τον 9χρονο στο κεφάλι, τον μηρό και τη γάμπα, ενώ η μητέρα του άκουσε τις φωνές από το μπαλκόνι και έτρεξε να το σώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Nέα Σελήvη Στους Διδύμoυς: Η Λίτσα Πατέρα Πρoειδοπoιεί! Πρoσοχή, «Παραπλαvήσεις» Από Mεγάλα Λόγια Για 4 Ζώδια

Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά

«Το παιδί μου επειδή τα είδε, γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά, κρύφτηκε στις καλαμιές και ο γιος του του λέει: ‘μην κρύβεσαι’, λέει, ‘βγες, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά’. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμησαν και αυτοί κάθονταν και έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά», περιγράφει η μητέρα του αγοριού στον Alpha.

Στη συνέχεια, εξηγεί: «Πήγα εγώ και άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου. Το παιδί είναι πετσοκομμένο, πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά».

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Μαγvησία: Bρήκε Νεκpό στο Kρεβάτι το Πατέρα του Παιδιoύ της! Σκηνές Aρχαiας Tραγωδίας στο σπiτι

Το αγόρι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η οικογένειά του κατέθεσε

μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκύλων, που αρχικά συνελήφθησαν με τον γιο του και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Αvάσα: Εγκρiθηκε το Επίδομα!! Στους Λoγαριασμούς 350 Eυρώ Mέσα Στο Νoέμβρη

Με θλαστικά τραύματα νοσηλεύεται 9χρονος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη, άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο, στο αριστερό πόδι και στο κεφάλι.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και ότι δάγκωσαν και τον ίδιο. Η μητέρα του 9χρονου, η οποία άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, είπε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.

Τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσα…πηγή

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...