Σεισμός 6,8 Ρίχτερ Τoυρκία: Πoλλές οι Zημιές-Φoβοι Για Θύματα! Συγκλοvίζουν οι Πρώτες Εικόvες

0
888

Σεισμός 6,8 Ρίχτερ Τoυρκία: Πoλλές οι Zημιές-Φoβοι Για Θύματα! Συγκλοvίζουν οι Πρώτες Εικόvες

Πανίσχυρος σεισμός σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο ο σεισμός ταρακούνησε όχι μόνο την Τουρκία αλλά και Συρία και Ιράκ. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν μόλις στα 10 χλμ…

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ

Δεκάδες πολίτες βγήκαν έντρομοι στους δρόμους

Καταρρεύσεις κτιρίων από τον ισχυρό σεισμό Ρίχτερ στην Τουρκία…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Θρήνος Για Το Πρoωρο Xαμό της: Νεκpή η Μαρiα Tομπάζη

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το χτύπημα του εγκέλαδου 6,8 βαθμών στην επαρχία Ελαζίγ, στο ανατολικό τμήμα της Τουρκίας.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,8 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία Ελαζίγ στην ανατολική Τουρκία. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το μέγεθος του σεισμού ήταν 6,9 βαθμοί. Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν στα 10 χλμ. Μετά τον αρχικό σεισμό, ακολούθησαν αρκετοί μετασεισμοί με αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες να βγουν έντρομοι από τα σπίτια τους.

Το γραφείο διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων

ανέφερε ότι το επίκεντρο του σεισμού είναι το Σιβρίτζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Τoυς Δiκασε: Η Ελευθερία Τoυ GΝΤM Έκαvε Την Aλλαγή Που θα «Yποκλίvεται» Mέχρι και η Kάτια

Δυστυχώς ο σεισμός στην Τουρκία – όπως αναμενόταν – ήταν 8ανατηφόρος, αφού o υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας ανακοίνωσε πως υπάρχουν τουλάχιστον 4 νεκpοί και πολλοί τραυματίες.

Θεωρείται βέβαιο ωστόσο πως τουλάχιστον ο αριθμός των τραυματιών θα ανέβει, καθώς τα σωστικά συνεργεία στο Ελαζίγκ δίνουν μάχη για να απεγκλωβίσουν κόσμο.

Τουρκικές οργανώσεις αρωγής στέλνουν ομάδες στην πληγείσα περιοχή. Κρατικά ΜΜΕ στη γειτονική Συρία μετέδωσαν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε περιοχές της χώρας.

Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει, οι μετασεισμοί βρίσκουν ακόμα πιο ευάλωτα τα κτίρια σε τέτοια μεγέθη», τόνισε ο διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Γεράσιμος Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ> Mόλις Ανακοιvώθηκε: Τα Χρήματα Στoυς Λoγαριασμoύς Σήμερα Παρασκευή

Δείτε πιο κάτω τις πρώτες εικόνες που συγκλονίζουν:

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ ...